Nike mi daha güzel daha kaliteli yoksa New balance mi?
Nike
New balance
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adidas ve nike'in o eski kaliteleri yok... yazlik spor bir nike aldim daha 2. aydan ayakkaninin filesi acildi durduk yere herhangi bir darbede almadi...2 yillik nb'lerim var hala ilk gun ki gibi... adidas ve nike'a para veren grizekalidir artik gozumde, sikayetvar'a baktimda hicte yanliz degilmisim.
375 tl verip nike air max 90 aldm 6 ayda yanlardan açıldı. New balance 420mim var geçen yaz aldım hala ilk günkü gibi
Aynen oyle dostum 2. ci ayda bildigin ayakkabinin ustundeki hava fileleri kendi kendine yirtildi hayir bir yere takilsa ya da bir darbe alsa anlayacagim kullanici hatasi diyecegim, ama yok zaten oyle hiperaktif biri degilim işe gider tüm gün oturur aksam evime dönerim durup dururken acilacak kadar kalitesizlesti parcalari... adidas zaten coktandir bozdu yillardir kotu mal uretiyor, 300-400 tl nike'a verecegime 500-600 veririm new balance alirim yillarca giyerim daha iyi, benim icin onemli olan ayagimin rahat etmesi ve kaliteli malzemeden olmasi, yuksek kar marji yapicam diye pazar ayakkabisi kalitesinde bile olmayan urune para vermek sacmalik, pazardan 20 liraya ayakkabi alsam daha cok dayanirdi yani emin ol (kucumsenmek amacli yazilmadi, sadece kalite kiyaslamasi icin tum samimiyetimle o kadar kalitesiz malzemeden uretim yapildigini betimlemek icin kullanildi)
Ayakkabı koleksiyoncusu olduğum için sana bir iki tavsiye vereyim. Ayakkabıların dilinde üretim yerleri yazar ordan made in vietnam ve china yazanlardan uzak dur. Endonezya veya india yazıyosa al ülkeden ülkeye kalite farkı çok anlayacağın
NB. Niye mi çok orijinal. Renkleri kullanışları bir harika. Ayrıca sapasağlam kullanıyorum 3 yıldır.
Hangi ayakkabısı?
574...
Hımmm iyiymş
Cevap
0Cevap
NB çok rahat geliyor bana.
Nike
New blance asktir
Nike
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar