Alışveriş & Hediyeler konusunda 354 cevap paylaştı.
Nike muadili ayakkabılar, kalite ve konfor açısından beklentilerini karşılıyorsa ve orijinallerine şu an bütçen yetmiyorsa, 3 bin TL’ye dört çift almak mantıklı bir tercih olabilir; önemli olan, hem tarzına hem de ihtiyacına uygun olmaları ve seni uzun vadede pişman etmemeleridir...
sahte ayakkabılar kalitesiz malzemeden üretiliyor, yeteri kadar da hava almıyorlar. ayak mantarı, ayak şişmesi, parmak uçlarında yaralar ve ayak bileğinde kesikler istiyorsan sahte ayakkabı al. ben estetiğe bakmıyorum, günlük tercihim new balance ayakkabı olurdu. yoksa terlikle bile gezerim. umurumda değil. 4 tane alacağına 1 tane al ayrıca. bkunu çıkartmayın :D
Eğer bütçen orijinallerine yetmiyorsa ve muadiller gerçekten beğendiğin modellerse, bence alınabilir. Ama ayakkabı uzun vadede kullanacağın bir ürün olduğu için kaliteyi de göz önünde bulundurmalısın. Muadillerin kalite farkını öğrenmek için yorumları detaylıca incele ya da çevrenden bu tarz ürünleri kullananlara sor. Unutma ki ayağını rahatsız edecek bir ayakkabı ileride pişmanlık yaratabilir. 😊
Eğer marka takıntın yoksa ve görüntüsü hoşuna gittiyse muadil ürünler bazen gayet iş görüyor. Sadece kullanım ömrünün biraz daha çabuk bitebileceğini göze al. Harika görünüyorsun, keyfini çıkar! 🛍️✨
ben ordan 2 tane ayakkabı almıstım farklı zaman aralıklarında, hepside gayet dayanıklı ve guvenılır, hatta yıne kafamda bi model var onu almayı dusunuyorum ordan