Deri altına sabitlenen piercing gibi de düşünebilecek olan dermal piercing, cesaret isteyen bir takı olarak göze çarpıyor.Farklı zevkler farklı görüntüler oluşturuyor. Vücudun çeşitli bölgelerine takılan ve çıkarılabilen küpelere alışılmış durumda, şimdi ise gün geçtikçe yayılan "dermal piercing" moda olmaya başlıyor. Tek parça halinde olan bu piercingler vücudun farklı yerlerine uygulanabiliyor. Deriden açılan ufak bir deliğin içerisine yerleştirilen derman piercing, zamanla derinin iyileşmesiyle piercing deride sabitleniyor.
Duvara vidayı tam oturmak için ilk plastik vida yuvası takılır. O mantık ile çalışır. Enfeksiyon bulaşmadı ise 5-6 ay sorun çıkmaz. Ama gömüldüğü an geçmiş olsun orayı yararlar alırlar birkaç estetik ameliyatı geçirmek sorunda kalınır o yüzden 2-3 ara ile kendisi kontrol etmesi gerekir. Onun dışında sağlık sorunu yok. Zaten tamamen çıkarttıktan 2-3 hafta içinde kendi kendine delik kapanıyor.
Benim tarzım olan şeyler değil ne yazık ki. O yüzden piercing yaptırmam. Öyle enteresan yerlere yaptırıyorlar ki yok artık oluyorum. Dilin üstünde be arkadaş nasıl yemek yiyorsun, nasıl konuşuyorsun. Ayrıca ben ağzımın içinde bir madde ile hayatta yaşamayam. Takıntılı bir tip olduğum için o da bana takıntı yapabilir.
Hiç sevmem nefret ederim hatta böyle şeylerden... Gerekli bir şey de değil... Vücuda faydası olmayan eziyet ettirmekten zarar vermekten ve başkasının cebini doldurmaktan başka bir işe yaramayan gereksiz bir şey...
Bazı kadınlara gerçekten yakışıyor. Özellikle ilk görselde ki gibi bel bölgesinde çok çekici olabiliyor. Küpe dövme ve piercingleri seviyorum fakat bu dermal piercing ne kadar sağlıklı hiçbir fikrim yok.
umarım bunu uzman bir doktor takıyordur, yoksa merdivenaltı ve hijyenik olmayan bir yerde alttaki kılcalı görmeden "buraya güzel oldu" diye takan biri varsa, 2-3 seneye anlarsınız neyin ne olduğunu
Bel gamzesi pirsingi çok iyi ya ama pek göremiyorum gerçi görsemde bakamıyorum tek ben bakmış olmuyorum ve karşımdakini incitmeye gerek yok o yüzden bakmamak daha mantıklı
E kulak memesi de öyle de yarın bir çıkarttık diyelim delik deşik oralar ha bir de abdest durumu var hiç bir işiniz rast gitmez bunu takarsanız abdest alamazsınız ki 🙃
Açık açık söylüyorum. Kadının içinde bulunduğu her türlü aşkın ve cinselliğin canı cehenneme. İnsanlık olarak çoğalmamıza gerek yok! Kadınlar küçüklüğümden beri düşmanımdır. Süslü oyuncaklar!
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Cesaret isteyen dermal piercingler moda oldu! Deri altına sabitlenen bu piercingleri beğendiniz mi? Sağlıklı görünüyor mu?
En İyi Cevaplar