Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!
Piercing takanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Çekici mi, itici mi?
Bu görseldeki bence çok itici Ben piercing sevmiyorum asla takmam da ama bazen küçük ve sade olanlar çok hoş duruyor ama böyle kocaman kocaman olup birçok yerine de deldirmelere çok itici duruyor
Her yerinden bişeyler çıkanları sevmiyorum. Tadında bırakınca güzel oluyor. Kulaklarda, göbek ve burunda var, bir dönem kaşımda kullandım ama dudak ya da dudak çevresi ya da dilde falan nefret ediyorum..
Piercing takanları anlamıyorum bana güzel gelmiyor. Biri neden bedenine bunu yapar ki? Herkesin kendi takdiri bir şey diyemiyoruz tabi, benlik değil yakınlarımda görsem fikrimi söylerim.
Piercing ve dövme gibi şeyleri sevmiyorum. Takanlarada hiç yakışmıyo.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yani çok fazla sayıda ise çılgınca buluyorum ve o kişilerin li bi dolarının çok yüksek olduğunu düşünüyor ve çok sek si buluyorum. Hayallerimin arasında öyle bir kişiyle birlikte olmakta var
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
göğüs ucuna takanlar niye takıyor amaç ne, birde diline takanları görünce bir şey hayal ediyorum çıldırtıyor düşüncesi bile
İnsanların göz hitapbina uyumak için birşeyler yapmam. tam. tersi. İnsanların dikkatini cekmemek için birşeyler yaparım. Yanlış anlama ama aklıma terbiyesiz edepsiz kızlar geliyor ben öyle şeyler yapmam yapanlarda sırf dikkat çekmek için yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bu görseldeki bence çok itici Ben piercing sevmiyorum asla takmam da ama bazen küçük ve sade olanlar çok hoş duruyor ama böyle kocaman kocaman olup birçok yerine de deldirmelere çok itici duruyor
Haklısın
Her yerinden bişeyler çıkanları sevmiyorum. Tadında bırakınca güzel oluyor. Kulaklarda, göbek ve burunda var, bir dönem kaşımda kullandım ama dudak ya da dudak çevresi ya da dilde falan nefret ediyorum..
Piercing takanları anlamıyorum bana güzel gelmiyor. Biri neden bedenine bunu yapar ki? Herkesin kendi takdiri bir şey diyemiyoruz tabi, benlik değil yakınlarımda görsem fikrimi söylerim.
Piercing leri turp çekip bagirtasim geliyor 😂😂 partnerim olsa sanırım en fazla bir kere gorusuruduk kaçardı heralde😂
Bu biraz canice 😐
Ama hoşuma gidiyor yaa oyanmak isterdim pricinglerle caniyim aslihda biraz 😂 etkileyici cunki
Kaşımda var sadece ama nasıl hoş duruyor anlatamam 😄
Erkeklerde çok çekici duruyor ya hele dudakta
Benim en çok beğendiğim dilde olan
Baktikca icim aciyor resmen. Insan kendine bunu neden yapar, anlamsiz buluyorum.
Çok tatlı buluyorum... hiç te oyle tehlikeli karanlık kişiler olarak gormuyorum..
Görseldeki gibi olursa itici ama bi tane buruna takılsa güzel durabiliyo
Sadece göbek piercingi kullanıyorum yüzde itici duruyor
Görseldeki abartı ben kulaktakileri seviyorum tragus deldirdim iyileşme sürecinde şu an 😄
Takıp yakıştıranların farklı bir enerjisi var. Abartı olmadığı sürece iyi duruyor
Sevmiyorum, itici buluyorum ben takmam takan taksın
Ben taktirmam ama buruna ve dile takılanlar çekici geliyo nedenini bilmiyorum
Herkes kendine yakışanı yapar başka bir şey diyemem
Benim hoşuma giden, tercih edeceğim bir şey değil. Takanlar da gözüme hoş gelmiyor
Piercing ve dövme gibi şeyleri sevmiyorum. Takanlarada hiç yakışmıyo.
Yani çok fazla sayıda ise çılgınca buluyorum ve o kişilerin li bi dolarının çok yüksek olduğunu düşünüyor ve çok sek si buluyorum. Hayallerimin arasında öyle bir kişiyle birlikte olmakta var
göğüs ucuna takanlar niye takıyor amaç ne, birde diline takanları görünce bir şey hayal ediyorum çıldırtıyor düşüncesi bile
Bana ürkütücü geliyorlar ama beden onların hayat onların karar onların...
Ayrı bir çekiciliği ve seksapalitesi var ben beğeniyorum
abartmadıktan sonra çok beğeniyorum. özellikle dudaklarda ve meme ucunda
Merhaba , sevmiyorum ve insanların kullanmasını dpgru bulmuyorum hoş durmuyor
Aslında hep merak etmişimdir dilinde piercing olan bir sevgilim olsa nasıl olur diye nasıl bir hissiyat acaba? 🤣
Tarzım degil ama bisey de hissetmiyorum. 😊 "Sevmis yapmis banane," modum hep açık 🙃
Kadinlara yakisio gobege halka burna filan
Göbek deliğimde var
Sen beldibindemi oturuyon
Ne?
Sen Beldibi'nde mi oturuyorsun
Hayır
Sana benzeyen bir tane kız var tıpatıp Sen diyebilirim
Bu ben değilim
Netten bulduğum bir foto sadece
O zaman bu kız o
düşünmek istemiyorum çünkü kötü
Bana itici geliyor, yazık ediyorlar güzelliklerine
Bana itici geliyor ya
Ben tercih etmem hoş bulmuyorum.
Minik olalbilir de fazlası itici duruyor
Kadınlarda göğüs ucu ve göbek piercingi harika
Çok kötü duruyor gerçekten.
Nipple harici itici
Herkesin kendi tercihi
Gereksiz bir aksesuar bence
Kaş a takılanlar güzel duruyor
Mal degeneğine benziyorlar
İtici
Midem bulanıyor açıkçası
Çekici.
Nerelerinde var merak ettim
Göbeğimde var
Ooo süper başka
Bide kulağmıda var başka yok
Aaa bak o olmadı madem göbeğinde var göğüs uçlarında da olmalı bence ikisi birlikte çok estetik ve seksi duruyor
Çok itici ya doğal güzelliği bozuyolar
1 den fazla yapınca evet
bana itici geliyor
İtici
İğrenç
İtici
İtici igrenc
Çekici
Cekici bencee
Bence gereksiz
İtici geliyor bana.
gereksiz
Bu kadarı abartı
Evet öyle
Bazıları iyi
çekici bence
Baya hoşuma gidiyor
İğrenç
Olmadı bu.
Neden
Dana yakışır çünkü
Pirsing sevmiyorum iğrenç gözüküyor aklıma boğa halkası geliyor burnundan tutup sürüklüyorlar yaa
Ha ha ha ha benim de en çok yakıştırdığım yerlerden birisi burun ortası , tabi başka yerler de var.
Anladım. Herkesin sevdiği şeyler farklı
Göbek ve göğüs uçları. Bence sana da çok yakışır. Çok estetik ve hoşlar bence
İnsanların göz hitapbina uyumak için birşeyler yapmam. tam. tersi. İnsanların dikkatini cekmemek için birşeyler yaparım. Yanlış anlama ama aklıma terbiyesiz edepsiz kızlar geliyor ben öyle şeyler yapmam yapanlarda sırf dikkat çekmek için yapıyor
İtici
İğrenç bence yaa
Cekiciler
Çok itici maalesef