Genelde yazarlar şairler takıyor imza günlerinde dikkat ettiğim kadarıyla bende arada takıyorum ilerdeki mesleğime hazırlık yapıyorum şimdiden hahaha: )
Bence entellektüel falan olmuyorlar. Bence sana yakışanı giy ve tak. Hatta bununla ilgili bir dize yazayım. İnsanı insan yapan nedir bilirmisin? Üzerindeki kıyafetler ve taktikleri takılar değil Yüreğinde ki sevgidir Aşktır Kalbinin güzelliğidir İnsanı insan yapan Taktiklari takılar değildir kişilikleri yansitan Kalbin temizliği ve vicdanidir Ne yüzüne yaptığı makyaj kapatır kusuru ne de giydiği en güzel elbiseler Ne de boyunlarina doladiklari bezler İnsanın kusuru nu ancak eşi tamamlar.
@lrjgvnvnv Ben şair olmuyacağım ya da bir yazar bir paralı asker olup dünyadaki bazı pislikleri temizleyip maceralarımı bir kitaba döküceğim. Döktüreceğim Adı ise :D ((Altın Gelecek İçin Şavaşanlar))
İki psikopat kız ile şarap içmem beni öldürmek istediğinizi biliyorum kızlar Doğuştan Suikastçılardır bu yüzden Skyrimdeki Elfim Kızdır güzeldir size taş çıkartır günde onlarca kişiyi öldürür ve Benim kontrorümde :D
Kim ben mi süt içiyorum Hepiniz süt içiyorsunuz ben süt içmeyi sevdiğim için içiyorum. Ben temizim sizin gibi alkol sigara uyuşturucu kullanmıyorum. :D
Ha almıyım Erkek Erkeğe lise 2'deki gibi arkadaşlar ile bir parkta toplanıp Tuborg ve Bira içmeyi tercih ederim gerçi beni Şarap+Turborg+Bira+Rakı içeren bir şişeyi meyve suyuna katıp kokusunu gizleyip bana içerdiklerini hıııı Onları öldüreceğim :( :P :) :( :D
Reisa Adını taktığım havalı karakterim Sizden daha Psikopat Daha demin birsürü evi soydurdum. Çocuk evlat edinebilmek için Yetimhane'ye bakan Yaşlı Cadı Kadını öldürttüm 3 Çocuk Evlat edindim sonra gittim sokaktaki çocukları evlat edindim. :D Benim dişi Versiyonum o evlenmiyor :D
O Kız Suikastçı Loncasının ve Hırsızlar Loncasının Lideridir Yakında Baş Büyücü olucak Savaşçıların YOL GÖSTERENİ VE EjderDoğan olup Dünyayı Ejderhalardan temizleyecek :D
https://i.hizliresim.com/LOYnWG.jpg İşte O Reisa Sırtında Beyaz Bir yay olandan Bahsediyorum zaten birsürü Arkadaşı var Yanındaki Siyahlı olan ise Arissa yani Sizinkine taş çıkartırlar SEVİMLİ Sofia'da Aralarına alsaydım :D
Onun Yaşadığı Malikanesinde birsürü kız var Acıdım eve aldım bana yardım ediyorlar. :D Malikaneyi koruyan 4 erkek vare yani kızlar içeride keyif yapıyor Erkekler dışarda yağmur çamur demeden koruyorlar Evi :D
sözüm meclisten dışarı ama eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir. altın ise çamura düşmekle değer kaybetmez. öyle bir algı var ama önemli olan göstermesi değil olması.
Ya elbette kişilik onemlidir fakat ben giydigimiz her şeyin iç dünyamızı yansıtan birer ayna olduğunu düşünüyorm bu nedenle böyle bir soru yöneltme geregi duydum
En İyi Cevaplar