Dediklerimi iyi anla kardeşim 1-sizin alem dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün raconlarını şu andan itibaren tedavülden kaldırıyorum, ayrıca racon kelimesinin telafuz edilmesini bile yasaklıyorum, dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi ağzınıza almayacaksınız.
2-açlıktan nefesiniz koksa dahi benden başka hiç kimseden hiçbir şekil ve ad altında para is-te-miy-cek-siniiiiz.
3-gazozuna tavla oynamak dahil, hiçbir zaman kumar oynamayacaksınız.
4-nefs-i müdafa hariç hiçbir şekilde silah kullanmayacaksınız.
5-uyuşturucu, kadın ticareti, tahsilatçılık, korumacılık, pompacılık, değnekçilik, arabuluculuk, arazi yağması, park ağalığı, ihale tezgahı gibi işlere bulaşmış bütün tanıdıklarınızla şu andan itibaren selamı sabahı keseceksiniz!
6-bu alemde polis, asker, bürokrat ve siyasetçi dostunuzda olmayacak, düşmanınızda.
7-hiçkimseye hiçbir durumda yalan söylemeyeceksiniz.
8-benimle veya bensiz yaptığınız her iyi işi unutacak bir daha anmayı bile aklınıza getirmeyeceksiniz.
Aslında yoktur ama ortama ve yaşa göre tuhaf algılınabilir. 🤔
...
Gerçi bir an gözümün önünde biraz daha yaşlı teyze ve amcaları geçırdim ve galiba yaş sınırı var ya..🤣 Tabi kişiye göre değişebilir, o tarzla alakası olmayan birinde genç yaşta bile tuhaf durur 🤔
Kaykaya binmediğim için ihtiyacım yok ozaman Güzel görünüyor diye mavili almıştım. Beğendim ama rahattı tabi ayağımı vurana kadar yani başka kusura yok. Yaz aylarında benim gibi terlik ayakkbı giymek istemeyenler için ideal. :D
Bence yok çok yaşlanmış biri bile giyebilir ama genelde çol rahat edemedikleri için başka şeyler seçmek zorunda kalıyorlar yinede babannem bile sever conversleri giyemesede 😂😂😂
En İyi Cevaplar