Moda & Stil Dövme yaptırdım kabarıklık ne zaman geçer? Ripleyy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dün dövme yaptırdım ama hala kabarıklığı geçmedi. Ne kadar sürer kabarıklığın geçmesi? Dövme yaptırdım kabarıklık ne zaman geçer? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mila_Gros Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl Bir iki hafta. Sen kremi ihmal etme 0 2 Yorumla Ripleyy +1 yıl Güneş kremi aldım onu sürüyorum. Nemlendirici krem almadım o yeter diye inş doğru birşey yapmışımdır. Yorumla Mila_Gros +1 yıl Benim arkadasım bu kadar genis degil ama atatürk mü ne yazdırmistı koluna. Sonra arko var ya yesil tüpte. Ondan süruyordu her gün. Olur herhalde sor yaptırdığın yere Yorumla
umursamazşeytan Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl En fazla 1.5 hafta sürer 0 1 Yorumla Ripleyy +1 yıl Birde dövmem hafif yamuk duruyor sanki bunun nedeni kabarıklıkmıdır acaba? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir iki hafta. Sen kremi ihmal etme
Güneş kremi aldım onu sürüyorum. Nemlendirici krem almadım o yeter diye inş doğru birşey yapmışımdır.
Benim arkadasım bu kadar genis degil ama atatürk mü ne yazdırmistı koluna. Sonra arko var ya yesil tüpte. Ondan süruyordu her gün. Olur herhalde sor yaptırdığın yere
En fazla 1.5 hafta sürer
Birde dövmem hafif yamuk duruyor sanki bunun nedeni kabarıklıkmıdır acaba?