Bağcığın uzunluğuna göre direkt ayakkabının içine sokarım bağlamadan 😄 Tabi bağcıklar kısa ise öyle 😄 uzunsa bir düğüm atarım sıkmadan 😄 bağcık biraz kısalır 😄 öyle sokarım ayakkabının içine 😄 Ayağımı sıksın istemem bağcıklar 😄
Kız asimile olan çorap 😄 hatırladın mı beni 😄 Unuttum dersen ceza var 😠
Aaaa hatırladı 😍 Evet geleceğim 😂 Yollarımı gözlüyorsun dimi 😍 gün sayıyordun dimi benim için 😍 Az kaldı çorabım bitiyor bu hasret 😇 İki hafta sonra oradayım 😇 😂😂😂
Sürpriz yapayım dedim 😞 fena mı ettim 😞 İki haftan var 😒 para biriktir 😒 bana cici cici çoraplar alacaksın 😒 ceza sana 😒 iki çift çorap alacaksın bana 😒
Neden böyle yapıyorsun asimile 😞 ben aylardır bu an için bekledim 😞 o an geldi ve dün girdim profiline 😞 Daha önceleri de girdim ama gizli idi 😂 tüm suç senin yani 😂 bana bok atma 😂
Takip şeysini sadece görüşme ihtimalimizin %70 üzeri olan kişilere uyguluyorum 😨 falan filan işte 😨 Bana beni aylar önceki " ankarada gezilip görülmesi gereken yerler " soruma yaptığın görüşteki yerlere götürüp beni bol bol gezdireceğinin sözünü verirsen sen de nail olursun bu şerefe 😇
Hadi yaa 😐 toka filan yürütsem olma mı 😐 veya bileklik, kalem silgi 😂 Olmadı kokmuş çorap teklerini alır acı çektiririm sana 😨 ben de onları yıkayana kadar acı çekeceğim biraz ama benimki süreli olacak 😎 seninki ise sonsuz bir acı 😈 bunu düşündükçe çok mutlu oluyorum 😍
ya biseyy sorcam simdi bunu sordun gercekten cevaplari merak ediyor musun yoksa xper kazanmanin derdinde misin :D yani hani kirk yil düsünsem böyle bir soru aklima gelmezde ondan
En İyi Cevaplar