Payet kısmı straplez gibi yaptırıp üstüne tül yaptırsak sıfır kol olacak şekilde nasıl olur?

elbiseyi giyip fotosunu çekerken sorun olmamış pek hoşuna gitmemiş gibi durmuyor gülümsüyorsun iyi de poz vermişsin bu fotoğraftan o zaman şu çıkarılır ben güzelim kızlar beni kıskanın elbisem güzel fakat değil tipsizsin asalakksın malsın hadi sg şimdi düğüne canım :)
Olmayan beynine ne diyeyim ben senin. Butik fotoğrafı bu. Fotoğraftaki ben değilim. Lütfen soyun tükensin bunaltma bizi
Hıhı
bu mu fazla açık? sen açık görmemişin, gayet normal, hatta mütevazi bile, çarşaf kara peçe güneş gözlüğü filan giy sana göre normal giyim odur...
Elbiseni nereden aldın çünkü çok mükemmel ayrıca hiç de açık değil oalet ile gece mavisi çok hoş durmuş iyi eğlenceler bol göbek atmacalar
Bence bunu giyme.. gelinlik gibi.. o gece tum gozler gelinde olmali sende degil.. daha sade seyler secmeyi dene
Elbiseyi arkadaşım seçti gelin seçti yani :D ben dedim bu fazla değil mi diye ama dinlemedi :) gerçi kapattıramayacağım sanırım o yüzden giymem büyük ihtimalle
Aslinda elbise cok guzel cokta yakismis ama dedigim gibi abarti olmus.. daha zarif , şık şeylere bak bence. Ama gercektende beğendiysen dekoltesi fazla falan durmuyor giymekten cekinme
Teşekkürler. biraz daha bakınacağım artık
Cevap
27Cevap
Bence güzel ama tabi, yandan dekolte vermek istemiyorsun anladığım kadarıyla. Bilemedim, bu haliyle çok yakışmış.
Benimde böyle bir elbisem vardı tülden boler diktirdim. Straplez. Ama çok güzel oldu.
yakası böyleyken bolero boğmaz mı?
Benimkinin de yakası böyleydi boleroyu boynuna kadar getirmiyorsun. Omuz başında bolero bitiyor. Omzunun çok acıcık bir kısmı açıkta kalıyor zaten straplez boloroydu dediğim gibi, tülün altından sırtım gözüküyordu ama sonuç olarak apaçık olmadığı için kimse laf edemedi. Benim gittiğim düğün sahipleri de çok muhafazakardı. Bence bunu bir dene. 25 tlye diktirmiştim, çok makuldu
Şu payetli kısmı kastediyorsun sanırım tül üzerinde payet var sanırım biraz daha payet eklettirebilirsin bence
elbisenin orjinalini bozmak yerine hayalinizdeki elbiseyi bulun bence daha risksiz olur
Bulabilsem, bulamıyorum ki
Çokta açık sayılmaz eğer açık geliyorsa abiye uzerine ceket veya şal tarzı seyler hoş durmuyor model degisikligini dusunebilirsin :)
eğer kenarlarını açık buluyorsan oraya beyaz payetli bir dantel ve ya kumaş diktirebilirsin. ya da dikebilirsin.
Neresi acik sen buna acik diyosan bizim memlekete gelsen dersinizki nu ne senin gibi kiz kaldimi su giysiye acik diyosin burda bir nebze daha utanmasalar donla gezecekler
Bence elbise açık değil ve güzel bunu giyebilirsin ama sakın tül yaptırma elbiseyi katledersin
niye kapatıyorsun ayıp ya kapıtılır mı hiç saçmalama lütfen giy o elbiseyi
abartma yaa ne açığı yanları da dorun olmaz kesinlikle.
bunun neresi açık giyilebilir...
Yanları ve sırtı
Elbise güzel ama arladaşımın ailesi, akrabaları vs. Muhafazakar baya. Ben herkesin bana dik dik bakmasıyla uğraşamam
Gogus kısmı açık degil ki bunun
Kenarları açık
Onunda farkındayım ama bu şekil giyemem arkadaşımın ailesi baya bir muhafazakar çünkü
Onemli olan senin ailenin nasıl olduğu benim arkadasimda kısa süre önce evlendi arkadasım turbanli tüm ailesi de oyle muhafazakarlar esinin tarafı da oyle ama biz arkadaslari normal zamanda nasılsak düğününde de oyleydik benim elbisem hem mini hem sırt dekolteliydi hiçkimse de bisey demedi cunku beni ve yaşayış tarzımı biliyorlar ve saygı duyuyorlar dedigim gibi onemli olan senin ailenin bu elbiseye açık diyip demeyecegi onemli
Ben açık demem ama annem der pek karışmaz giy der yinede yani. Ben herkesin dik dik bana bakmasından rahatsız olurum düğünde o yüzden sıkıntı. Zaten abartılı biraz elbise giymemeye karar vericem sanırım
Giyersen günaha girersin
Cehenneme benimle birlikte gelmeyeceğine göre?
Elbisede kollardan baska acik yer goremiyorum ki?
Kenarları fazla ve sanırım sırt kısmu da açık biraz
Ben neden dekolte göremiyorum...
hiçde açık değil bence normal.
Hani elbise, hiç giymeseydin. Memeler tüm ortada..
Neresi açık bunun ya göğüs açık felan değil
Yan kısım için istiyorsan tül taktir ya da başka elbise sec bunun türleri de var
Bence bozmayın modeli. Böyle güzel 😍
Sırtına bir ceket alabilirsin çok istiyorsan
Kötü olur tül yaptırırsan
Haklısınız
nasilmmi giyilir? ben nebileyim mk 😂
Neresi açık? Dalga mı geçiyosun
Bu açıksa kapalısını düşünemedim
Elbiseye yakismiyorsa giymesin
Bence de olabilir o dediğin
Neresi açık bu elbisenin?
Bence açık değil hoş olmuşsun boyle giy.
nasilmmi giyilir? ben nebileyim mk
Defol git o zaman ne diye geldin
bunu soylemek icin :D
Tamam şimdi defol
anani severim bak
Bence ideal neresi dekolte sen dekolte gormemissn
Bnce o kadar açık degil
Bence gayet iyi bir şey yapmana gerek yok.
Fazla olduğu düşünülüyorsa, giyilmez mesela.
Bu dekolte mi? Rahibe kiyafeti bundan kapalisi.
Göğüs kısmı mi açık neden ben goremiyorum
Gayet güzel kapattıracak yer göremiyorum
Bence elbise çok güzel hiç dokunma
Böyle giy, hiç uğraşma
Hiç giymediğim için bilmiyorum
Her şeyden önce dikkatli giyilir 😂
Beğenmedim
Dekolteli mi bumu
Neresi acik ay
Neresi dekolte
açık değil ki
Sal al omzuna