Eyfel'den açık parfüm alacağım ama gidip de orada hepsini deneyemem ki dimi ama.. elimde k17 var.. Bildiğiniz güzel koku varsa yazar mısınız. eyfel parfüm kodları bayan ve eyfel parfüm kodları erkek önerir misiniz? eyfel parfüm listesi nedireyfel parfüm kodları erkek eyfel parfüm listesi
En Güzel, En Çok Tercih Edilen Eyfel Parfüm Kodları Hangileri?
Çok sıkı bir parfüm takipçisi olduğum için hangi markanın hangi parfümü güzeldir hangi parfümü kalıcı değildir hepsine hakimim diyebilirim. Arkadaşlar açık parfüm olayına çok kötü bakan insanlar var. Yok doldurma parfüm kullanılır mıymış, onlar çok kötü vs diyorlar. Yıllardır açık parfüm kullanan bir insan olarak emin olun hiçbir sıkıntı yaşamadım ve size en beğendiğim Eyfel parfümlerinin kodlarını yazacağım. Mesela arkadaşım Barış mesela parfüm tercihlerime bayılıyor.
1- W-1 Kadın Parfümü
W-1 Eyfel parfümleri arasında en çok beğendiğim parfümlerin başında gelir. Beyaz misk, sandal, yasemin, pembe greyfurt, mandalina, müge gibi şeylerin kokularından yapılmış. Çok tatlı çok naif bir kokusu var. Asla insanı boğmaz. Gündelik hayat için idealdir. Romantik, duygusal kadınların tercihidir genelde. Eyfel en güzel kadın parfümü olduğuna yüzde yüz inanabilirsiniz. Fiyatı ise 50 TL.
2- W-7 Kadın Parfümü
en iyi eyfel parfümleri
Çok orjinal bir kokusu var desem asla yalan olmaz. Hayatında sakinlik arayan kadınların tercih ettiği kokulardandır. Gül, misk, vanilya, menekşe, üzüm gibi şeylerin kokuları var. İnsanı rahatsız edecek bir kokusu yok yani. Fiyatı ise 50 TL.
3- W-131 Kadın Parfümü
en çok tercih edilen eyfel parfümleri
Hayatından tutkuyu eksik etmeyen kadınların biricik tercihidir. Özel romantik gecelerinizde kesinlikle bu parfüme başvurun. Eyfel parfüm listesi sıralamamda ilk beşte muhakkak bulunur. Sandal ağacı, Sicilya limonu, misk, vanilya, menekşeden oluşuyor kokusu. Gündelik hayat yerine akşam parfümü olarak kullanılmasını daha doğru buluyorum. Kalıcılığı gayet iyi. 24 saat boyunca kalıcı diyebilirim. Fiyatı ise 50 TL.
4- W-97 Kadın Parfümü
en kalıcı eyfel kadın parfümü
Feminen bir kokudur. Zerafeti bir km öteden belli olan kadınların vazgeçilmez tercihlerinden biridir. Gül, bergamot, portakal, yasemin, pacull ve vetiverinden oluşuyor kokusu. Birini etkilemek istiyorsanız bu parfümü tercih edin derim. Kalıcılığı da gayet iyi ama 24 saat yetmiyor. Tekrar kullanmak gerekiyor. Eyfel parfüm bayan öneri olarak ilk aklıma gelen parfümlerdendir. Fiyatı ise 30 TL.
5- W-58 Kadın Parfümü
en iyi eyfel parfümü
Çok ılık bir kokusu var. Bahar mevsimini hissettiriyor insana. Hafif tatlı hafif sıcak bir koku arıyorsanız tercih edebilirsiniz kesinlikle. Ben bahar aylarında bu parfümü kullanıyorum ve çok memnunum. Arkadaşlarım ne zaman bu kokuyu sıksam bayılıyor. :) Kalıcılığı da gayet iyi, 24 saat kalıyor. Fiyatı ise 30 TL. Eyfel parfümleri ile alakalı detaylı kullanıcı yorumları için buraya tık tık! <3
Bende de var annem verdi ama numarası silinmiş çiçeksi bir koku çok hoş. eyfel parfüm kodları erkek E61 var sanırım onun kokusu çok hoştu. eyfel parfüm kodları bayan için K128 var çok seksi bir kokusu var. Onu da deneyebilirsin.
Almaya gittiğin zaman deneyebiliyorsun zaten, ilk önce tenine sık ve kalıcılığına bak. Eğer hemen uçup gitmiyorsa tenine uyumludur al gitsin.
eyfel parfüm kodları bayan k35 çok iyi :))) Mutlaka dene. eyfel parfüm kodları erkek E144 E180 vardı onlara bak. Erkek arkadaşım E180 kullanıyordu kokusu çok erkeksi ve çok hoştu. Kokladıkça koklayasım geliyordu yani.
Kadın için ise dediğim k35 acayip güzel ve kokusu kalıcı. Daha fazla seçenek için eyfel parfüm listesine bak.
eyfel parfüm kodları bayan : K20 Elimden gelse bütün kadınlara dagıtırım bu parfümü pişman olmassınız k20 kodlu parfümü alın deneyin eyfel parfüm kodları erkek için ise; E10 var Eros kesinlikle harika bir koku. Hafif afrodizyaklı.
Kalıcılığına gelirsek 2 gün falan kalıyor, yıkanmadığın sürece geçmiyor. :D Ama kadın için olanını dene mutlaka böyle bir koku yok. eyfel parfüm listesine bakabilirsin.
eyfel parfüm kodları erkek için olanı K120 vardı yanılmıyorsam onun kokusu çok erkeksi ve çok hoş. Kız arkadaşım bayılıyordu kokusuna.
eyfel parfüm kodları bayan K122 vardı onu da kız arkadaşım kullanıyordu. Fresh bir kokusu vardı ben de beğeniyordum. Parfümün kalıcı olup olmadığına dikkat et alırken.
Eyfel parfümlerini hic sevmiyorm kullanamam asla bana su gbi geliyor. Hic almadm bir arkadaşta vardi denedim hic parfüm gbi değil siz nasil kullaniyorsunuz 🙄
Güzel değil bunlar ya başka başka uygun fiyatlı parfümler var bunlara bin basan ama neyse söylemiyim şimdi herkes aynı kokmasın a.. q 😂😂 sen eyfelden al en iyisi
fakir diye insanları aşşağılamayı kes. zengin olup kişiliksiz olcağına fakir kişilikli olur daha iyi. umarım Allah sana fakirliği yaşatmadan almaz canını.
Ben eyfelde çalışıyorum ve parfümlerin hepsi birbirinden güzel. Sipariş üzerine de parfüm gönderiyoruz. Kampanyalarımız var 35 TL ye 2 parfüm alana 1 parfüm hediyemiz. 1 tanesi ise 15 tl. Çok ta makul bir fiyat.