Merhaba; Eyfel parfümde w190 Armani si passion olarak bana satıldı orjinali bir arkadasımda vardı kokular tam birebir mi o kadar hatırlamiyorum ama ben koku sectikten sonra ne oldugunu öğrenmistim. Kırmızı meyveli tatli ama sekerli olmayan, icinde pembe biberden gelen hafif baharatli bir koku. Yayilimi aşiri kuvvetli degil ama kokusu burnuma geldikce tatli bir şampuan kokusuymus gibi geliyor bence genç ama cocuksu olmayan bir koku yazın kullanmaman daha iyi olur ama çok istersen ensene 1 veya 2 fis sık derim. Kokuları teninde denemen daha iyi olacaktır , kör alış cebe zarar :(
Yazın hava sıcaklığı sebebiyle koku molekulleri daha fazla yayilir ve insanı bayabilir. Dahası terlemekten koku biraz daha yogunlasabiliyor. Önerdiğim koku çok hafif limonsu , çiçeksi ferah bir koku değil yazın daha çok boyle tercih ediliyor cunku. Ben W190 ı yazın sıkmak istersem 1 ya da 2 fıs sıktım o sıcaklarda biraz tatli geldi bana. Baharlarda ve kışlarda çok rahat kullanirsin. Bence Ağır kadınsı bir koku değil ama çok çiçeksi veya hafif de değil. Parfumerilere gittiginde bir kokuda aradigin seyleri anlatirsan daha çok yardimci olabilirler belki bunu koklamadan alirsin ve pisman olursun , koku çok kisisel algilaniyor ya o yuzden dedim.
Kod olarak bilmiyorum ama gittiğinde bunların adını soylersen buna karsilik gelen koddaki parfumleri sana verirler. Yaz kokusu olarak aklıma şunlar geliyor : L'imperatrice 3 (dolce &gabanna) : kivi ve karpuz gibi kokuyor , içime çektikçe bi an dove un salatalikli sabun kokusunu da algılıyorum sanki Light blue (dolce&gabanna) : turuncgiller daha çok bunda Omnia crystalline : kibar bir cicek kokusu keskin de degil temiz kokuyor. Icinde meyveler de var ama boyle ozetleyebilirim Narcisco rodriguez for her : güllü hafif pudralı zarif bir koku Cacharel noa : sabunsu ve pudralı , temiz kokan bir koku Davidoff coolwater : meyveli çicekli ferah okyanussu
şu an aklıma bunlar geldi , sen sevdikten sonra kışın da kullanırsın yazin da. Sadece yaz sıcaginda her koku kaldirilmiyor. Bu yazdiklarim fazla bayacak cinsten değillerdi. Adlarını soylersen onlar cikarirlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Merhaba; Eyfel parfümde w190 Armani si passion olarak bana satıldı orjinali bir arkadasımda vardı kokular tam birebir mi o kadar hatırlamiyorum ama ben koku sectikten sonra ne oldugunu öğrenmistim. Kırmızı meyveli tatli ama sekerli olmayan, icinde pembe biberden gelen hafif baharatli bir koku. Yayilimi aşiri kuvvetli degil ama kokusu burnuma geldikce tatli bir şampuan kokusuymus gibi geliyor bence genç ama cocuksu olmayan bir koku yazın kullanmaman daha iyi olur ama çok istersen ensene 1 veya 2 fis sık derim. Kokuları teninde denemen daha iyi olacaktır , kör alış cebe zarar :(
Teşekkürler ama neden yazın kullanmıyayım
Yazın hava sıcaklığı sebebiyle koku molekulleri daha fazla yayilir ve insanı bayabilir. Dahası terlemekten koku biraz daha yogunlasabiliyor. Önerdiğim koku çok hafif limonsu , çiçeksi ferah bir koku değil yazın daha çok boyle tercih ediliyor cunku. Ben W190 ı yazın sıkmak istersem 1 ya da 2 fıs sıktım o sıcaklarda biraz tatli geldi bana. Baharlarda ve kışlarda çok rahat kullanirsin. Bence Ağır kadınsı bir koku değil ama çok çiçeksi veya hafif de değil. Parfumerilere gittiginde bir kokuda aradigin seyleri anlatirsan daha çok yardimci olabilirler belki bunu koklamadan alirsin ve pisman olursun , koku çok kisisel algilaniyor ya o yuzden dedim.
Yaz için tavsiyen var mı
Kod olarak bilmiyorum ama gittiğinde bunların adını soylersen buna karsilik gelen koddaki parfumleri sana verirler. Yaz kokusu olarak aklıma şunlar geliyor :
L'imperatrice 3 (dolce &gabanna) : kivi ve karpuz gibi kokuyor , içime çektikçe bi an dove un salatalikli sabun kokusunu da algılıyorum sanki
Light blue (dolce&gabanna) : turuncgiller daha çok bunda
Omnia crystalline : kibar bir cicek kokusu keskin de degil temiz kokuyor. Icinde meyveler de var ama boyle ozetleyebilirim
Narcisco rodriguez for her : güllü hafif pudralı zarif bir koku
Cacharel noa : sabunsu ve pudralı , temiz kokan bir koku
Davidoff coolwater : meyveli çicekli ferah okyanussu
şu an aklıma bunlar geldi , sen sevdikten sonra kışın da kullanırsın yazin da. Sadece yaz sıcaginda her koku kaldirilmiyor. Bu yazdiklarim fazla bayacak cinsten değillerdi. Adlarını soylersen onlar cikarirlar.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!