Adriana Limayı çok beğenirdim eskiden. Ama merak ettiğim şey şu neden Adriana Lima dünyaca ünlü olamadı. Şimdi öyle diyiceksiniz ama diğer mankenler gibi ne takipçisi var ne beğenisi ne de bir programa katılmışlığı var. Sürekli Türkiyeyle iş yapıyor. Haberleri hep Türkiye de ama yeni modeller VS de şimdiden Adriananın önüne geçtiler. Bir isim yapamadı. Mesele herhangi bir markaya koleksiyon hazırlamadı. 5 sene sona tamamen silinicek gibi. Menejer mi hatalı kendi mi bilmiyorum ama aynısını Barbara Palvin içinde düşünüyorum. İkiside çok güzel kadınlar ama silinip gidicekler ve daha çok gençler. Cara mesela çok fazla şey yaptı şimdi modelliği bırakıp oyunculuğa geçti. İyi projelerde oluyor. Gigi sektöre girdiğinden beri Vogue rekorunu kırdı 20 tane Vogue kapağı var. Bütün ünlü markalarla çalıştı. Koleksiyon hazırladı falan. Aynı şekilde küçük kardeşi Bella da şimdiden bütün markalarla çalıştı. Koleksiyon hazırladı. Çok fazla takipçisi var inanılmaz başarılı. Ablasından sonra muhtemelen Vogue rekorunu kırabilecek tek kişi. Uyuşturucu kullanmasına rağmen toplumdaki o star algısı yıkılmadı. Tanımayan yoktur. Kate Moss. Modanın vazgeçilmezi. Adrianaya en yakın isimlerden aynı dönemin mankenleri ama Miranda kendi markasını bile kurup satış rekoru kırmış durumda. Ve gelmiş geçmiş en iyi manken olarak anılan Giselle yıllık 30 milyon kazancı olan tek manken. Bütün markaların aradığı yüz. Peki sizce neden Adriana böyle olamadı?
Adriana Lima Instagram'da falan gordugum kadariyla baygi sig, oyke pek ticarete kafasi basan bir tip oomayan, model olmasa hali vakti yerinde bir okuzle evlenip 'oh ne gizel kocisimle plaj keyfi' diye Brezilya plajlarinda checkin yapacak bir kezban.
Kadinin boyle seylere kendini yoracak bir yapisiyor.
Miranda Kerr Craig Ferguson'a sakin bir edayla 'Erkekler gorunuse cok onem verir ama kafinlarin mental acidan kendilerini guvende hissetmesi gerekir' diyebilecek kafada mesela.
Katılıyorum sana çok basit şurdaki kadınların sevgililerine bakarsan anlarsın hepsi dünya starı. Mesela Miranda Orlando Bloomdan boşandıktan sonra gayet kendi gibiydi ama Adriana boşandı yani çok değişik resimler falan koyuyor sanki kendini kanıtlamaya çalışır gibi 1 2 yıla yaşı geçince VS den çıkacak ve bitecek kendini bitirdi
Tamam da sanane bundan. Kadin hala gezegenin en cok para kazanan modellerinden ve bana kalirsa isinde o alik suratli Gigi Hadid'de falan daha basarili.
Illa hayatinin sonuna kadar marka kovalasi falan mi lazim?
Hicbiri bir Marilyn Monroe olamayacak ona bakarsan.
dunya guzellil sirketleri dunyanin en guzel ve dogal kadınları olarak adriana, barbara gigi ve angelina jolieyi gosteriyor sebebi ise kalp seklinde dudagi kutu seklinde burnu alniyla ayni hizada cene yapisi ve hilal kaslari tabi adriana ve angelina 37 sinden sonra populer kulture uyup estetik yaptilar ama eski halleriyle efsaneler listesinde ler
gerçekten de aralarında en varoşu da adriana. çocuklarının babasından belli. kaldı ki dünya çapında da sizin dediğiniz gibi bir şöhreti yok. bizimkiler her zaman ki gibi abartıyor. acun unun yüzünden. hani hep yaşı gelmiş geçmiş yıldız futbolcular kariyerini Türkiye' de sonlandırır ya adriana da öyle bir intiba yarattı. son olarak adriana ya genç demişsin de 40da artık bea :) bella hadid bu arada önü sağlam açık. (neden yorum yaptm o kdar bilmiyorm 🤷🏼♀️🙄😂 )
Katılıyorum eskiden beğenirdim ama şimdi yeni modeller inanılmaz işler yapıyorlar. 40 olmadı kız daha ne yaptın :D Gigi Bella bu ikisi sana diyeyim kendi markalarını kuracaklar Versace gibi bir şey olucak muazzam giyiniyorlar instagramdan fan sayfalarına bakıyorum ne giydiler diye öyle ilham alıyorum onlardan.
aynen. akıllı kızlarsa birbirine düşmez hadid markası yaratırlar. çünkü ikisinin de çok farklı enerjisi var. adriana ciddi ciddi itici sırf metin hara için demiyorum zaten böyle bir halt yiyeceğini bekliyordun ☺️
aynen doğru diyon bacım 😂😂😂 o fesatlık ancak bizde olur leyla- nejla travmasını az çekmedik ülkecek 😒☺️ valla imreniyorm ne yalan söyleyeyim ilik gibi kızlar özellikle bella 👌🏻 bizdekiler ancak evli çoluklu çocuklu sonradan görme doğulu işadamlarıyla düşüp kalksın 😒 ebru şallı ve daha niceleri. hele şu özge ulusoy vak'ası na ne demeli resmen zengin çocuk fakir kız senaryosu. düşüp kalkıyorlar sadece
Aynen ya valla Bellanın yerinde olmak isterdim. Gigi çok destekliyor. Sürekli birbirlerine iş paslıyorlar falan. Yok ya Giginin yerinde olmak isterdin Zayn var :D Bizde hiç başarılı güzel yok ki. Ne şarkıcılar iyi ne oyuncular ne mankenler falan. Dutluk gibi ülke valla :D Özge ben hallederim alırım Hacıyı dedi ama anneleri haklı yani oğlandan 8 yaş büyük daha önce evlenmiş falan o aile alır mı hiç onu anca Acun alır:D Ay ne güzel gıybet oldu kız valla rahatladım oh be:D
çaktım :D Hacı neysede Hakan çok yakışıklı değil mi ya tam ideal koca :D Hadise yürümüştü hatta ay komedi ya :D Biri Özgeye demiş ki mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla beraber özgede napalım fakirlerle mi olalım demiş:D Alsın Ali Ağaoğlunu :D
aliciğimde genç takılıyor alır mı 😂 hakan evet yaa minnoşum baya yakışıklı ama onda da abisi gibi olgun kadınlarla takılma merakı var 🙄😒 zenginlerimiz bile paçoz ya
dunya guzellil sirketleri dunyanin en guzel ve dogal kadınları olarak adriana, barbara gigi ve angelina jolieyi gosteriyor sebebi ise kalp seklinde dudagi kutu seklinde burnu alniyla ayni hizada cene yapisi ve hilal kaslari tabi adriana ve angelina 37 sinden sonra populer kulture uyup estetik yaptilar ama eski halleriyle efsaneler listesinde ler dunyanin en unlu sirketi vicyorias secretin kralicesi olarak gosteriliyor ve yillik geliri 90 milyon dolat nasil dunya capimda taninmiyoo
Aynen dediğim o işte. Yorumda hala dünyanın en güzeli VS mankeni diyorlar. Valla bence dünyanın en güzeli çok net Miranda yani inanılmaz güzel. Ama bu ikiside güzel ama sadece güzeller yani moda tasarım falan hiç yok 1 yıl sonra VS biter Adriana için kariyeride biter
dunya guzellil sirketleri dunyanin en guzel ve dogal kadınları olarak adriana, barbara gigi ve angelina jolieyi gosteriyor sebebi ise kalp seklinde dudagi kutu seklinde burnu alniyla ayni hizada cene yapisi ve hilal kaslari tabi adriana ve angelina 37 sinden sonra populer kulture uyup estetik yaptilar ama eski halleriyle efsaneler listesinde ler
Yahu nedir sizin şu yabancı hayranlığınız? Ben de bunu anlamıyorum. Bella mıdır nedir, sabah sabah korkuttu ne iğrenç bir pozdur o. Tipler boya dükkanı zaten. Öğğhh
dunya guzellil sirketleri dunyanin en guzel ve dogal kadınları olarak adriana, barbara gigi ve angelina jolieyi gosteriyor sebebi ise kalp seklinde dudagi kutu seklinde burnu alniyla ayni hizada cene yapisi ve hilal kaslari tabi adriana ve angelina 37 sinden sonra populer kulture uyup estetik yaptilar ama eski halleriyle efsaneler listesinde ler yasiyla degil canim ona bakarsan adriana yilda 90 molyon dolar kazaniyodu victorianin en cok kazanani
En İyi Cevaplar