Sizce Adriana Lİma neden böyle? Detayı Okuyun?

Adriana Limayı çok beğenirdim eskiden. Ama merak ettiğim şey şu neden Adriana Lima dünyaca ünlü olamadı. Şimdi öyle diyiceksiniz ama diğer mankenler gibi ne takipçisi var ne beğenisi ne de bir programa katılmışlığı var. Sürekli Türkiyeyle iş yapıyor. Haberleri hep Türkiye de ama yeni modeller VS de şimdiden Adriananın önüne geçtiler. Bir isim yapamadı. Mesele herhangi bir markaya koleksiyon hazırlamadı. 5 sene sona tamamen silinicek gibi. Menejer mi hatalı kendi mi bilmiyorum ama aynısını Barbara Palvin içinde düşünüyorum. İkiside çok güzel kadınlar ama silinip gidicekler ve daha çok gençler.
Sizce Adriana Lİma neden böyle? Detayı Okuyun.?

Cara mesela çok fazla şey yaptı şimdi modelliği bırakıp oyunculuğa geçti. İyi projelerde oluyor.

Gigi sektöre girdiğinden beri Vogue rekorunu kırdı 20 tane Vogue kapağı var. Bütün ünlü markalarla çalıştı. Koleksiyon hazırladı falan.

Aynı şekilde küçük kardeşi Bella da şimdiden bütün markalarla çalıştı. Koleksiyon hazırladı. Çok fazla takipçisi var inanılmaz başarılı. Ablasından sonra muhtemelen Vogue rekorunu kırabilecek tek kişi.

Uyuşturucu kullanmasına rağmen toplumdaki o star algısı yıkılmadı. Tanımayan yoktur. Kate Moss. Modanın vazgeçilmezi.

Adrianaya en yakın isimlerden aynı dönemin mankenleri ama Miranda kendi markasını bile kurup satış rekoru kırmış durumda.

Ve gelmiş geçmiş en iyi manken olarak anılan Giselle yıllık 30 milyon kazancı olan tek manken. Bütün markaların aradığı yüz.
Peki sizce neden Adriana böyle olamadı?