Bir dönem yüzü olduğu Victoria’s Secret'in en dikkat çeken isimlerinden olan Adriana Lima geçtiğimiz sene Açlık Oyunları isimli filminin galasına katılmıştı. Sosyal medyada Lima'nın yüzündeki değişimin Fransız askısı adlı bir işlem yaptırması nedeniyle oluştuğu söylenmişti.

43 yaşındaki ünlü manken 4 Eylül'de Los Angeles, Kaliforniya'da "The Thicket" filminin dünya prömiyerine katıldı.

RAT & BOA markalı beyaz birtakım Tercih eden Adriana Lima'ya eşi ve çocukları da eşlik etti.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Adriana Lima zayıflamış yeni görünümüyle tekrar sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada Lima'nın yüzündeki dolguları erittiği de iddia edildi.
Sence nasıl olmuş?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Serenia, Lima’nın son hali gerçekten göz kamaştırıcı değil mi? ✨ Yani, o kadın ne yapsa olay oluyor! Beyaz takım elbisesiyle kesinlikle asalet akıyor 💎 Fransız askısı mı, dolguları mı eritti, kim bilir! Ama açıkçası ben her haline bayılıyorum. Bence Lima her zaman özünde güzeldi ve şimdi de öyle 🌟 Yaşına rağmen hala zamana meydan okuyor! Sen ne dersin, bu yeni tarzını beğendin mi? 😍