Afedersiniz ama ben her zaman külot sutyen kullanıyorum. Bunların aşağılanma aracı olarak kullanılmasının mantığı ne? Herkesin karısı bacısı anası kullanıyor bana da öze ldeğil. Kadın kılığına sokarak mı aşağılamış oluyor? Kadın aşağılık yani?
Hiç beğenmedim. Bizim askerimiz böyle şeyler yapmaz. İnanmıyorum gerçekliğine.
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadın kılığına girip askerime kurşun sıkan ve yine kadın kılığına girip kaçmaya çalıştığı için olabilir mi? Gündemi takip etseydin böyle saçma yorum yapmazdın. Elin teröristini savunacağına. Neysee
Kadın elbiselerini aşağılamıyorlar canım o kadın giysileriyle türk askerine kurşun sıkan teröristlere gerçekten kadın giysilerini giydiriyorlar kusura bakma burada bize türk askerini kötüleyemezsin biraz aç da haberlere bak gündemi takip et..
@blackandgrey174 Türk askeri, evde karısının annesinin de giydiği şeyi teröriste giydirip aşağılamış oluyor biz de alkışlıyoruz. Anlayamıyorum bunu. Kadın olmak, kadın kıyafeti giymek aşağılık bir durum değil ki biz hep giyiyoruz.
Kadın terörist yakalasalar, kıravat takıp ceket takım giydirmezler mesela aşağılamak için erkek kılığına sokmazlar. Kadınlar böyle şeylere müsaade etmemeli. Çok üzücü kimse benim günlük kullandığım şeyi aşağılık gösteremez.
Kadın kılığına girip türk askerini vuran onlar olduğu için zaten. Mehmetçik ölen arkadaşları için böyle bir cezayı uygun görmüş. Bakıyorum da teröristler neden kadın kıyafeti giyiyor da benim askerimi vuruyor diyemiyorsunda. teröriste verilen cezayı kendine çekiyorsun. Bir tek sen değilsin KADIN!
Patel lafı ağzımdan aldın 👍 Ve sen @evladiye Canım neden askerimize atılan kurşunun hesabını değilde kurşun sıkılan askerimin verdiği ceza canını sıkıyor? Neden sıkılan kurşunun hesabını sormuyorsun ! Tek sen misin KADIN ! O mehmetçikler Türkiyedeki bütün kadınları koruyor işte senin gibi beyin yoksunları da kendini koruyan kişileri böyle savunmaz terörü destekler yazıkkkk... Bu kutsal toprağıda , vatanı da , askerimide gram Haketmiyorsun!!
@evladiye Türk askeri, evde karısının annesinin de giydiği şeyi teröriste giydirip aşağılamış oluyor biz de alkışlıyoruz.. demişsin canım. Şimdii Türk Askerinin yanındaysan Hiçç zannetmiyorum ama , Şerefli Türk askerinin başına çuval geçirildiğinde Neredeydin? Neredeydi bu tavrın? Hiç biriniz bunun hesabını sormadınız ! Şimdi karşıma geçip kadın ürünlerini aşağılıyorlar diyemezsin ! Onlar orada Can Veriyorlar !! Senin için Benim için !! Onlara aşağılık muamele yapıldığında da Sesini Göster Tamam Mıı !!! Burada bu davasını güddüğün Şehitlikten Önemli bu konu Kadar !!!
@blackandgrey174 Ablacım biz türk askerinin de hakkını savunuyoruz sen merak etme, her zaman da savunduk ancak evladiyenin anlatmak istediği kadınların giysileri ya da kadınlıkla ilgili bir şey aşağılanma aracı olarak kullanılmamalı, biz kadınların haklarını savunuyorsa yoksa bize ne elin teröristinden!
@evladiye Niye pazarda çamaşır satan adamlar da takıyor bunları o zaman normal geliyor ama? Masum insanları öldüren, Allahın adıyla insan katleden insanları aşağılamak ya da savunmak yanlış bişey mi? Böyle insanları savunmak ya da yanlış bişeymiş gibi onlara yapılanları göstermek kadar kötü bir düşünce yok kusura bakma. İnsancılımdır ama insan katledenlere karşı değil.
Neden aşağılıyorlar demiyorum, aşağılama aracı olarak neden kadın ürünleri kullanıyorlar ve bir kadın olarak buna neden destek oluyoruz diyorum. Yoksa elbette yerin altını hak ediyorlar.
Soru sahibi ise sığ bir dünya görüşüne sahip olduğu için kadın kılığına sokulmanın normal bir aşağılama aracı olmasını doğal bulmuş beni terör sevici ilan etmiş. :) Ondan bir beklentim yok ama bir kadın olarak senden beklentim var canım.
Kadınların alet edildiğini ya da kadınlara ait bir şeyin aşağılamak için kullanıldığını düşünmüyorum. Erkekler için aşağılayıcı bir durum. Örnek veriyorum çıplak kalmış olsalar bu kadar utanç verici olmaz. Bunun bu kadar abartılması bence çok saçma.
En İyi Cevaplar