Edindiğim izlenimlere göre bir çok erkek stilettoyu kadınlara yakıştırıyor. Sebebi nedir? Tamam hoş zarif bende çok severim ama erkeklerin bu kadar beğenme sebebi nedir?
Erkeklerin stilettoyu bu kadar beğenmesinin sebebi nedir?
Bence filmlerden kaynaklanıyor. Çok güzel reklamı da yapıldı. Bazı yazılarda da kadınsal gösteriyor denildi. Böylelikle bu rahatsız görünen ayakkabılar yayıldı. Eğer abartılmasaydı eğer, moda diye denmeseydi kızlar, böylesine rahatsız yürümek için çaba göstermez.
Sağlığınıza yazık... Yoksa güzel görünüyor tabi Neden bilmiyorum ama seksi gösteriyor belki bunu giyen kadınlar hep seksi giyindigi için bilinçaltında onlar canlanıyordur
Malum kadınlarımızın boy ortalaması bizlerden kısa.. Haliyle 1.60lık kadın 15 cm topuklu giyince 1.75 oluyor.. Ve 1.75lik kadın 1.60lık kadından her zaman daha çekicidir :)
Benim gözümde Türkçe cümle içine yabancı kelime sokanlar, ana dilini konuşmaktan aciz insanlardır bu nedenle bu tipleri gördüğümde henüz kendi diline hakim olamamış ergenler ve ya, cehaletini yabancı kelime kullanarak saklamaya çalışan cahiller olduğunu düşünürüm. Kültürel bozguna uğramış toplumlarda sık görülen bir durumdur. Üzerine alınma genel fikrim bu.
İsin ne düşündüğünüzün benim için pek bir anlamı Yok o yüzden çokta önemli değil ki üzerime alınacağım bir durum yok. O kadar dilinize hakimseniz ne mutlu size.
Bazı türkçe kelimelerin ne yazık ki kaba kaçtığını düşünüyorum misal basketbola sepet oyunu deniyor eminim sende buna dahilsindir ya da uçakta hostes hanıma pardon uçan memeli hamım bakar mısınız mı diyorsun
Hadi hadi cevap veremedin neye uğtadığını şaşırdın o ufaklık iki üniversite okuyor hadi bakalım buda sana dert olsun bida kimseyi alttan görüp üstünlük taslama bilgilerin sana kalsın öğrenmek isteyen araştırır
En İyi Cevaplar