Ben sol koluma dövme yaptırmak istiyorum.; sizce kötü bir imaj verir mi? Karakterim böyle çok serseri çılgın biri değilim ama çok beğeniyorum gerçekten vücut sanatı resmen. Bu tarzlar hoş değil mi?
Öncelikle dövme ruhu yansıtır bence Bu yüzden istediğim ne varsa abartmamak kaydıyla yaptıra bilirsin ki ben de bir dövme aşığı olarak kolumu kaplatmak isterdim ama kendime yakışmayağını biliyorum bu yüzden Kaplattırmıyorum ama farklı dövmeler yaptırıyorum ve her birinin anlamı olan dövmeler
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok hoş o zaman. Kendini tanımak gerek tabii ki neyin yakışıp yakışmayacağını yoksa pişmanlık oluyorda işte hiç dövme yaptırmadım nasıl bir sonuç alacağımı bilmiyorum. Senin ufak yaratıcı dövmelerden mi?
Şöyleki benim dövmelerimin her birinin farklı anlamlari var bir tanesi sol anahtarı şeklinde annemin baş harfini temsil ediyor Ve altındada ok var Oda sonsuzluğu temsil ediyor Diğer dövmem Dünya haritası altında da herkese adalet yazıyor Buda evrenselliği temsil ediyor yani dünya genelini diğeri ise özgürlükçü kadın oda benim kişiliğimi yansıtıyor ideallerimi yansıtıyor bu şekilde yani şu an için üç tane var ama henüz diğerlerine karar vermedim yani böyle klasik sadece şeklini beğendim diye yaptırdım dövme hiç olmadı bulduğun dövmeleri da kişiselleştirdim öyle söyliyim sana
Ben de bu tarz dövme yaptırmayı çok istiyorum ileride yaptırmak gibi bir hedefim var. Aynı zamanda burnuma piercingte yaptırmak istiyorum. Bu tamamen kişinin kendisiyle alakalı. Kendin beğeniyorsan yaptır gitsin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sol kalcana yaptir hatta imza atfir cok hos olur agsjak Dovmeli kizlar bize marjinal gelir marjinal kiz diyincede genel verici geliyo aklimiza dusun iste
yanlış vicudunu tanı araştırma yap ona göre yaptır ilerde sorun olur bu öyle beğendim bende yaptırayım la olacak iş değil taşıyacaksın yakışanı yakışmayanı onuda geçtim itici durur, mu bu bilmen gerekli diyebileceğim bu.
zarif olacak ya her yeri kaplayan dövme sırıtıyor.. bence mesele 🎵 böyle bir şey ya da 🎸 bu tarz kulagin alt kısmına yapiyolar ya bayiliyoum bilektede mesela
En İyi Cevaplar