Dövme yaptırmış kızlara bakış açınız nedir? Hakkında kötü düşünür müsünüz?
Herkes bu fotosunu koydugun gibi güzel degil, bu kizi birde tatosuz düsün, bebek gibi kiz. Simdi Avrudada moda ama modaliktan cikinca ne yapacaksiniz? Türk kadinlarinda sorumsuz, kasar, kolay kadin, pis kadin, yaptiranlari böyle görüyorum, Türk kadinina ve erkegine özgü birsey degil, yakismiyorda.
image3-cdn.n24.de/.../...lerypicture-1_900x510.jpg
Ewet şahsen bnim bakış açım olumsuz tabi olumsuz derken bu o kişiye iftira atma hakwret etme gbi değil sadece şahsen eşim olarak görceğim birinde dövme istemem
güzelse dövmesi ki öyle her dövmeyi de beğenmem.. güzeline bayılırım çok cool olur hatun kişisi dövmeli
Ufak bir dövme ise hayir her yerini kapliyorsa özgüven forever die düsnrüm
Cevap
58Cevap
Dövme yaptıran kız=rahat, kaşar, geniş, sevişgen. etrafımdaki erkeklerde hemen hemen benim gibi düşünüyor. çekici bulduğunu söyleyenler kızı skp atmanın derdinde ve asıl düşündüklerini söylemiyorlar.
Dövmeyi sadece kendisi aynada görmek için yapmamıştır vücudunu başkalarınada sergilemiştir. Dövme yapanların zaten herkese gösterme merakını biliyoruz. Bide bunu yapan dövmeci faktörü var ki hiç girmek istemiyorum
DÖvme seviyorum erkek kız fark etmez hoş birşey yakışıyor kimi insana itici değil farklı gözlede bakmam.
ben çok tatlı ve güzel buluyorum hastasıyım benim vucudum da kıl olmasa bende yaptırırdım ama sürekli kıl almakla uğraşamam ondna ötürü yaptırmıyorum
Yaptıran erkeğede kızada bakış açım değişir..
Erkeek yawşak, kızda onun dilisi gibi bişey oluyor işte 😎
dövme karşı hep bakış açım olumsuz ama koluna boynuna yaptırıra daha masum şimdi sakıncalı yerlerine yaptıran var ıyyy iğrenç ya
O kadar çok abartmadık sürece zaten Şu an yaptırdıgımada cok pişmanım keşke yaptırmasaydm
aykırı yrine yaptıran kızdan hayır gelmez. ama bazen bazı kişilere yakışıyor.
Erkekler ne düşünür bilmem ama benim için tamamen pişmanlık :)
Hadi ya ne dövmesi var?
@gopukucurtma sonsuzluk işareti, göğüs üzerinde üç tane martı ve kemal atatürk imzası
güzel dovmelerin var, sonsuzluk ve Kemal Atatürk imzası nerede niye pismansin?
@gopukucurtma onlar kollarımda. Pismanligim dovmelerimden dolayı değil iscilikten dolayı. Amatör bir çalışma oldu 15yasindaydim o zaman bir heves gittim yaptırdım çok fazla araştırma yapmada
anladım işçilik oldukça onemli, geri donusu zor olan bir durum
Dövmelerin anlamı önemli, herkese yaklaştığım gibi yaklaşırım.
ilgimi çeker severimözel dövmeler daha hoş bir çekicilik katar
koluna falan bir simge yapar anlarım da fazlasını yapanla ciddi düşünmem
Kurban olsunlar ya teallam kötü düşünmek kimin ne haddine.
Benim çok hoşuma gidiyor ilgimi çekiyor dövmeli kızlar
Eski kizarkadasimda vardi birkac tanede dovmeli olmasi ya da olmamasinin pek bir onemi yok benim acimdan
Bir iki taneden bir şey olmaz ama çok fazla olunca aşırı itici geliyor
Vucut sanatindan anlayan bir kadin olarak dusunurum.
Yaptırdığı dövmeye göre değişir mesala resimdeki kız gibi olmicak
basit bir dövmeyse sorun etmem ancak her yerinede yakışmaz durum bundan ibaret.:))
Düzenli kan bağışında bulunmuyodur paylaşımsızlar 😒
1 yıl sonra kan bağışı yapabiliriz. Saçmalama..
@Soulless-a Düzenli dedim zaten okuma öğren
Her dövmesiz insan düzenli kan bağışı yapıyor çünkü çok haklısın 😌
@Soulless-a Öyle bir şey de demedim :D yahu senin Türkçe hocan kimdi :D O yapmayanların suçu :)
Genellemeleri sevmem önyargılı yazıyosun 😂
@Soulless-a Ön yargılı yazıyorum derken? Dövme yapan birisi düzenli kan bağışında bulunmuyordur bu gerçektir. 1 yıl kan veremez, 1 yıl veremiyorsa da düzenlilik olmaz zaten. Ayrıca dövme yapanların çoğu 1 dövmeyle yetinen kişiler değildir genelde :)
Huysuzsun. Ben seneye yapacam kan bağışı 😒
@Soulless-a Ne güzel :)
Teşekkür ediyoruum.
yüzüne değil vücuduna dövme estetik yaptıran bayanlar kaşardır. o bayanla evlenilmez. . evlenirseniz sizi aldatır... pişman eder sizi
benim hatunun bütün her yerine adamlar dokunmuş derim yani boynuzluyla eş değer.
bunu ben de merak ediyorum :D
estetik durabiliyor yakisana yakisiyor
Dövmeli kız diye düşünürüm.
Her türlüsunu itici buluyorum
Bende var..
Hayır, ama çok büyük dövmeler itici oluyor
Begenmiyorum. erkeklerde de
Dövmeli kızları biraz daha dovmek gerek
İyi bakmıyorum onlara
İlgimi çekmiyor itici geliyor
Hastasıyım dedeeeeee 😍😂👍
Severim yakisanda hoş.