Yahu sen bırak buradakileri. Abazanların yorumlarını görüyorsun değil mi? Yok giyme, yok iğrenç, yok bilmem ne.. sakın takılma böyle şeylere. Gayet hoş ve güzel mayolar. Onlar bikini giy de bakalım derdindeler. İçinde kalmasın on numara.
Yobaz birisiyim * takdir ettim doğrusu en azından bu giyilebilr... kadının bikini dedikleri 3 cm şeyi giymesi saçma gleiyor çok açık bence kadın olsam rahatsız olurum çıplaklıkla aynı şey
Hem açık görünmekten rahatsız olup hemde denize girmeyi istemen çok saçma girme o zaman. Bu tarz mayo haşama her neyse öyle bir yapışıyoki giyemlerin üstüne bikini ve normal mayo giyenlerden daha çok belli oluyo.
Sen bunu dediğin için hepimiz tanga ile gireceğiz çıplak güneşleneceğiz yeter ki rahat et. Ya boş yapmayın be böyle giyinen biri olunca kurtarmıyormusun mesela bikini fırlatıp bunu giy kurtarayım mi diyorsun nesin sen kendinizi ne zannedip bu yorumları yapiyorsunuz anlamış değilim bende açık mayo giyiyorum fakat sizin bu yaptığınız saygısızlık benim annemde kapalı sonuçta. Saygılı olmanızı diliyorum.
Önemli değil. Bikinin amacı daha fazla su ile temas halinde olup, denizden iyot ve benzeri mineralleri almak ve çıplak tene değen su ile ferahlayıp, gevşemek ve terapi olarak değerlendirmektir. Aynı zamanda güneşten gelen D ve benzeri vitaminleri tam anlamı ile bedenimize nüfuz ettirebilmek adına oldukça açık giyinmeye çalışırız. Yani kadınlar string bikini veya normal bikini giyerek bunu sağlar, erkeklerde mayo giyerek bunu sağlar. Burada amaç çıplak olmak değil, doğadan tam anlamı ile faydalanabilmektir.
Siz erkeksiniz sizin için hava hoş sonuçta bir ortama girdiğinizde tüm gözler (iğrenç bir durum) size çevriliyor cevrenizde sizi yiyicek gibi bakan insanlar var ben öyle durumda suyla bütünleşsem ne olur bütünleşmesem en azından bunun gibi giyince gözler sizden uzak olur ve keyfini çıkarırsınız tatilin
Burada olmuyor o öküzler. Ayrıca böyle giyindikten sonra denize girsen ne, güneşlensen ne. Bir amacı olmaz. Toplumun odunlaşmasına ve bu özgürlüğünüzün elinizden alınmasına böyle saçma sapan mayolarla izin vermemelisiniz. Bir bikinili gözüme sıradan gelir her kadında olduğu gibi ancak birisi böyle saçma sapan bir mayo ile önümden geçse, ne saçmalamış bu ger*zekalı diye bakardım. Yani bu daha çok dikkat çeker. Doğru düzgün insanların olduğu (yani ege de) tatilini rahatlıkla yapabilirsin. Herkesten bir farkın olmaz. Rahat edersin.
En İyi Cevaplar