Moda & Stil Sizce bu mayo nasıl duruyor? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu kadın ikiz doğurmuş bedeni o yüzden öyle ve bence çok güzel 😍 Sizce bu mayo nasıl duruyor? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 17,5b cevap paylaştı. Harika bayıldım 0 0 Yorumla
BeRUx Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Kadınin fiziğine lafım yok ve çocuk doğurmuş bir kadın olarakta bence gayet iyi durumda fakat ಠ◡ಠMayo çok kötü ¯\_ಠ_ಠ_/¯ 2 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bence de gayet güzel, hoş bir hatun.Mayo gibi değil sanki, mayoyu pek beğenemedim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bu jadin ikiz dogurmu o yuzden bedeni boyle demen yeterliydi.. bence cok guzel dersen sacmalamis olursun populist yaklasmadiginiz bir sey bile yok. Guzel falan degil ama zamanla gececek diyin gitsin iste ne var bunda anlamadim. 0 1 Yorumla Elfprincess +1 yıl Bence güzel ! Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Hayatımda daha berbat çok az şey gördüm. 0 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Balonu küçükken şişirme yerinden kopardığımda aynı böyle yamul şekilsiz duruyordu sanki patlamış balon gibi 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Çok seksi Türk sahillerinde zor.Ayrıca bu sıcakta mayo yerine bence bikini daha uygun olur sizler için. 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence güzel değil. Belki de kadının fiziği kötü olduğu için güzel görünmüyor bilemedim 🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
halimizduman_aman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Köpek balığı saldırmış sanki çok sacma mayo bence 0 1 Yorumla Popsmoke34 +1 yıl JSKDHSJDHDHJDVDİDGDJDG Yorumla
müminehanımkız Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence iyi değil daha farklı güzel mayolar var bu en son tercih olmalı 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl sevmedim çok gereksiz kapalı. devasa bir bikini izi olacaktır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl çok çirkin dürüst olmam gerekirse ve aşırı ucuz duruyor 0 1 Yorumla bresta +1 yıl Giyene yakışmamış da olabilir. Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl o cizikler selulit mi oluyor degisikmis 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok çirkin 1 3 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Kadın mı kumaş mı Yorumla seyda028 +1 yıl İkiside Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Yüz iyi ama kenarlar kötü doğum yapmış belli yani Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 535 cevap paylaştı. Kötü 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 818 cevap paylaştı. Kötü bir mayo 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 907 cevap paylaştı. Kötü. 0 1 Yorumla Neovia93 +1 yıl . Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Leş. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Harika bayıldım
Kadınin fiziğine lafım yok ve çocuk doğurmuş bir kadın olarakta bence gayet iyi durumda
fakat ಠ◡ಠ
Mayo çok kötü ¯\_ಠ_ಠ_/¯
Bence de gayet güzel, hoş bir hatun.
Mayo gibi değil sanki, mayoyu pek beğenemedim
Bu jadin ikiz dogurmu o yuzden bedeni boyle demen yeterliydi.. bence cok guzel dersen sacmalamis olursun populist yaklasmadiginiz bir sey bile yok. Guzel falan degil ama zamanla gececek diyin gitsin iste ne var bunda anlamadim.
Bence güzel !
Hayatımda daha berbat çok az şey gördüm.
Balonu küçükken şişirme yerinden kopardığımda aynı böyle yamul şekilsiz duruyordu sanki patlamış balon gibi
Çok seksi Türk sahillerinde zor.
Ayrıca bu sıcakta mayo yerine bence bikini daha uygun olur sizler için.
Bence güzel değil. Belki de kadının fiziği kötü olduğu için güzel görünmüyor bilemedim 🤷🏻♀️
Köpek balığı saldırmış sanki çok sacma mayo bence
JSKDHSJDHDHJDVDİDGDJDG
Bence iyi değil daha farklı güzel mayolar var bu en son tercih olmalı
sevmedim çok gereksiz kapalı. devasa bir bikini izi olacaktır
çok çirkin dürüst olmam gerekirse ve aşırı ucuz duruyor
Giyene yakışmamış da olabilir.
o cizikler selulit mi oluyor degisikmis
Kadinda kalca yok be neresi güzel
Kendi yapmış sanki bu modeli 😂
Sevmedim ya kaba duruyor gibi
Mayo poşet kalitesinde duruyor 😅
Dikkat çekici ve biraz tuhaf.