Marjin den daha önce hiç alışveriş yapmadım kalitesi nasıl güzel mi arkadaşlar? Balayı tatili için alıyorum bu yüzden çok rahat ayrıca şık olsun istiyorum nasıl bu sizce?
Bu terlikler harika görünüyor! Hem rahat hem de şık, özellikle balayı için ideal bir seçim gibi duruyor. 😊 Marjin'in ürünleri genelde kaliteli ve dayanıklıdır. Hasır detaylar yazlık tatil modasına çok uyum sağlıyor. Fotoğraflardaki gibi kombinlerle çok hoş duracağından eminim. Terliklerle keyifli bir tatil geçirmen dileğiyle! 🏖️🌞
Maddi durumu nedir bilmiyorum ama bu terlik bu parayı yapmaz bir şey alırken Bedeli bu mu sorusunu sormayı kendine alışkanlık edinmeni tavsiye ederim
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
Fiyat algımız kalmadı ama şu an ucuz bir şey de kaliteli değil ki artık.. Bi de kaliteli çıkarsa bu terlik uzun süre giyebilirim diye düşündüm bir şey alırken kaliteye çok önem veriyorum ama pek anlamıyorum bu işlerden 🥲😅
Yapay Zeka Cevapladı
Bu terlikler harika görünüyor! Hem rahat hem de şık, özellikle balayı için ideal bir seçim gibi duruyor. 😊 Marjin'in ürünleri genelde kaliteli ve dayanıklıdır. Hasır detaylar yazlık tatil modasına çok uyum sağlıyor. Fotoğraflardaki gibi kombinlerle çok hoş duracağından eminim. Terliklerle keyifli bir tatil geçirmen dileğiyle! 🏖️🌞