Moda ve güzellik trendlerini Kardashianlar'ın belirlediği bir dünyada şov dünyasını şehir hayatına adapte etmek isteyenler olabiliyor. Eşofman altına topuklu ayakkabı trendi de bunun bir yansıması. Siz bu trendi nasıl buldunuz? Beğendiniz mi, giyer misiniz?
Eşofman altına topuklu ayakkabı trendi! Ne olur olmasın dediğimiz bu trendi siz uygular mısınız?
Puhahah abi kafamın üstünde dönesim var ateş atana kadar :D :D :D bunu erkekler yapınca kıro kızlar yapınca trend!!! Neeee Trend!!! yaw bir bitmediniz anasını satım!!! :D Hayır ben yapıyorum diye değil ama ne günahı vardi internette günlerce dolaşan eşofman altında kundura giyen dayının :D Yapmayın kızlar kafayı peynir ekmekle yemeyin :D
hayatımda duyduğum en saçma şey bu tarz birşeyin trend olması. en saçma şey; birilerinin başkalarına bu şekilde özenmesi ve bu özentiliğe isim konulması, ikinci en saçma şeyse özenilenler...
ya kızların çoğu bu kadinin bu kadar begenilmesini kıskandığı için her seyine laf yapıyor. Bence gayet güzel eşofman derken pazardan aldığınız 5 liralık eşofman değil o sonuçta ayrıca iyice bı trend olduktan sonra görürüz sokakları asla makyaj yapmam diyen insanlar artık moda olduğu için ekmek almaya makyajli gidiyo be
Igghh korkunç görüntü eşofmanı spor ayakkabıyla bile antrenör olmama rağmen giymem çok acil olursa o da arabadan inmem ne biliyim ya eşofman pijamanin kardeşi öyle görmek lazım
Olmazları harmanlayip moda diye kakaliyolar. kalem etek altina spor ayakkabiya karsi çıkmış bir moda akimi gibi geldi. olmaz efendim her ikiside olmaz. gorselde olmuycaginin kaniti.
Ne olur trend olmasın derken yapmak zorunda mısınız herşeyi birkaç tane sapkın Amerikan afedersiniz b#k yemeyi trend haline getirse onu bile yapacak aciz insanlar var ya
Eşofman altına topuklu ayakkabı trendi: Moda ve güzellik trendlerini Kardashianlar'ın belirlediği bir dünyada şov dünyasını şehir hayatına adapte etmek isteyenler olabiliyor. Eşofman altına topuklu ayakkabı trendi de bunun bir yansıması. Peki, sizce eşofman altına topuklu ayakkabı giyilir mi?
Boy 150 cm cıvarı gunluk makyaj bıle 1 saatlık surede yapılan turden olursa ve vucudun hıc bır oranı std bıle yaklasmazken senı moda ıconu yapıyorlarsa babanenın donunun altına cızme gıyse gene trend olur. :) yapıcak bısı yok gulup eglencez bakıp :)
En İyi Cevaplar