link
Beyler bayanlarda kızıl saç nasıl duruyor?
link
Sana bu güzellikle kızım kellik bile yakışır:)
Ama tabi kızıla aşık biri olarak masrafı bakımı saymazsak süper dikkat çekici , seksi bir saçtır ona yürekten katılırım.
Ama bakımlarını aksatma çok kuruyacak ve çabuk akacak haberin olsun.Şampuanlarını bile boya koruyuculu al.
Bir de kızıl renk saçına oturana kadar en az 6 ay lazım. Kustukça tekrar boya o sürecin sonunda oturur artık.
Güle güle kullan...
Ben çok uzun zamandır kızılım evet çok güzel belki ama kullanımı zor gerçekten..Aylardır koyulaştırmaya çalışıyorum koyu renge boyatıyorum ara ara ama hala kızıllar çıkıyor ve akıyor sürekli boşver yakışmış bu saç sana bozma bence.
saçın uzunluğu resımdekı gıbıyse kızıl yapıp at kuyrugu yapabılırsınız,veya kestırıp omuz ustunden bakır kızılı olabılır dalgalı dalgalı sından,ne bıleyım bır kızılcı olarak ben 1 kg kızıldan 50 cesıt yemek uydurabılırım:)kızıl olsun dagınık kalsın bıle dıyebılırım:))
Bu halin iyi. Neden bozma derdindesin o da ayrı konu.
Saçını değiştirince çıkacak mısın? :))
Benim bildiğim bayanlar sevgilisinden ayrılınca saçlarını kestirir ya da boyarlar :)))
İyi yapmışsın ayrılma kafayı ye :))
1- çok renkli çekmiş yeniden çek bakalım ama rujun pembe rezil olmuş ıyyyy :D
Cevap
57Cevap
Benimde saçlarım kızıl ve bende senin gibi kızıl aşığıyım adeta. sanada bence yakışmış daha çok kendini belli eden kızıl tonları bile sende itici durmaz çünkü beyaz tenlisin anladığım kadarıyla. güle güle kullan bakalım :)
resimdeki sen isen saçların iyi yani böyle dursada olur ama kızıl yapmak istiyorum diyorsan ve resimdekide sen isen kızılda son derece yakışır daha doğrusunu söylemek gerekirse saçının hangi renge boyatırsan boyat sana yakışır
senelerce kızıl kullanan biri olarak söylüyorum bakımı çok zordur sürekli akar ve sürekli boyatırsın bazen bunalım geçiriyo insan ama ben yine favorsi kızıl olanlardanım...
Çocuksu bir yüzün var çok açık renkler deneme şarap kızılı olabilir bir de kızıl sarı saç gibi makyaj ister ve çok akar kullanıp kullanamayacağını da düşün
yoğun kızıl dediğin sokakta gördüğümüz saçına ketçap sıkılmış bayanların saçından bahsediyorsan deneme derim...
Ayrıca ten rengi de saç ile uyumlu olmalı..
Kızıl saçı sevmiyorum ben. Ama bu sadece benim görüşüm Türk erkekleri nasıl düşünür bilemem. Saç dediğin kara ya da kahverengi tonlarında, ya da kınalı olmalı. :)
ben beyaz tenı ve renklı gözlü bayanlara çok yakıştııyorum bende öyleyım ilerde bende yaptırmyaı duşunuyorum 20 yaşındayım bırazdaha buyıyım yaptırıcam :D
Gerçekten çok iyi görünüyor ve çok güzel olmuşsun. Ama yine de benim tercihim profildeki resmin gibi olman...
Tercih meselesi :D
kızıl en çok sevdiğim saç renklerinden birisi,bir de kahkül de bırakırsa daha çok yakışır bence ama senin saç stilin ve de saç rengin çok güzel olmuş,ruj ve de elbise uyumuda muhteşem tek kelimeyle fıstık gibi bir bayan olmussunuz :))))
saçlarını kızıla bboya ev adresini ve istemeye geliyim.o derece tatlı olur
güzel olmuş :) güle güle kullan... yalnız o linki koymakla pek iyi yaptığını söyleyemeyeceğim mesaj kutun hayranlarınla dolacak :D
link :) :) :) :)
Profildeki fotoğraf size aitse eğer,sizde kızıl dahil hemen hemen her renk çok güzel durur
Harika olmuş,tebrikler.Olağanüstü güzelsiniz arkadaşım
Normalde uzun saçı tercih ederim ama,sizin öyle güzel bir yüz yapınız var ki,her uzunlukta ve her renkte saç size gidiyor. Benim güzellik anlayışıma göre,gerçekten çok çok güzelsiniz
hemfikiriz benim kahve rengim ama oldukca koyu, yani belirgin, acik degil, bu yuzden kizila gecmiyorum, cunku ayri bir renk
beyaz tenliysen şayet dehşetttttt ! bende kızılım ama biraz bakıra dönük
Bence bu halin güzel ama kızıl da yakışır fakat sana en çok simsiyah saç gider bence :D tabi yine de sen bilirsin :)
kahvede iyidir ama kızılda deniyebilirsin cok acık olmayandan
kızıl iddialı bir saç rengidir ama bayanlara hep çok yakıştırmışımdır :) çekici olur hele de beyaz tenliysen :)
Kizil her hatunda iyi durmuyo. Bir de her ten rengine yakismiyo. Kizili tasiyacak hatun kisi beyaz ya da hafif bugday tenli ve biraz citi piti olacak bence.
bence gördüğün kişiye hemen gidip sormak nerede yaptırdı diye :)
bence bu hali iyi daha abartma derim.
30-35 yasındaki kadınlarda kadınsı duruyo ama daha gençlerde ergence duruyo bence.
Saçların yancak yıprancak lastik gibi olcak boya boya boya ne olcak sonucu. Kuaför olarak söylüyorum yinede tercih karar senin
boyat o zaman nasıl oluyorsa yakışırsa söyleriz .:D:D
ya admın kızlaradn bırı takmış kafayı bana yenıden geldım sorma aynı kışıyım ben deli :)
Fena degl byaz tnli olsan dha cok yakisrdi sanki ama buda iyi
Bnm ten rengmde ackk sana cok yaksr dyorlr ama yaptrmyorm kyamyorm
kendin ıcın ıstıyorsan yap mılletını nıye bu kadar takarsınız onu anlmıyorum.
bazı kadınlarda çok hoş duruyor bazılarında berbat.
Bayılıyorum kızıl saçlı hatunlara. Eminim çok yakışacaktır, mutlaka yaptırmalısın, yaptırınca bir foto eklersen görmek isterim :)
Profil fotodaki sen isen hiç elleme cok tatlı duruyor :D
her zaman doğallıktan yanayım gerek yok bence saç renginle oynamaya ama tabiiki senin bilceğin iş :)
Gayet iyi duruyor. Tercihim sarışın. Belli olmaz ama.
o ne lan.. 1.resimdeki kızla 2.resimdeki kız arasında çok fark var keşke değiştirmeseydn :)
yaır kızılıyla başlayabilirsin yakışır remk olarak açık tenliyse ya da resimdeki sen isen :)
Ne derdin var saçların böyle gayet güzel dokunma sakın.
bazılarına çok yakışıyo esmersen yapma kumral ya da beyaz tenliysen yap
tek kelimeyle harika olur kızıl saçın ayrı cazibesi var :)
bence müthiş durur şahsen ben bayılıyorum kızıl saçlı bayanlara:)
vallahi bende kızıl saçı çok beğeniyorum bayanlarda kızıl saç hoş duruyo bence. senin saçındaki kızılı tam fark edemedim ışıktan falan heralde
harika duruyor hatta hollandada her sene kızıl festivali var katılırım, binlerce kızıl saçlı bir arada süper:)
ten esmer ya da beyaz saç kızıl hiç hoş değil.orjinali; çilli irlanda,iskoç kızları...
ya marjinal bir giyim tarzına sahipsen harika, fakat sıradansan fazlasıyla itici
Fotodaki iyi dahada kızıllaştırırsan batırırsın ağır gelir bence fotoda süpersin bu arada :)
kesinlikle kahveden daha çok dikkat çeker çokta begenirim :)
Tenin beyaz ise ama çok beyaz ise evet çok dikkat çekiçi kiskirtici.
boyat o zaman nasıl oluyorsa yakışırsa söyleriz .:D:D
kahve çok yakışıyo bozma bence.
çok güzel olmuş yeni hali :)
kızıl saç candır... Tavsiye ederim...
Eski hali daha güzeldi aslında neyse :)
Kızıl saç rengi güzeldir.
Kızıl iyidir ancak kahve daha iyidir ;))
beyaz kızlarda ıyı duruyor
kendini savunacak gucun varsa boyat
hiç beğenmiyorum dengesiz geliyor iticiler
Camoonnnn ev adresini ver akşama geliyoz çiçekle
yakışana yakışıyorrrr
Atesli olur derler :)
enfes ben çok severim.
sana herşeyt yakışır diyorum :))
Mavi gozse bide.. of off harikaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar