Merhaba KScanlar şık ve gözde farklılık yansıtan bir kıyafet giydiğimizde bazen moda ikonu haline geliriz. Her dönemin ayrı moda rüzgarı vardır; eğer bir karma kıyafet tasrlıyacak olsaydınız hangi yıldan ne alırdınız?
70,80,90'lar ve günümüz modasını kıyasladığınızda karma bir kıyafet tasarlıyacak olsaydınız hangi yıldan neyi alırdınız?
savaş yıllarına kadar gitmek istemdim sonuçta o yılların modalarını araştırmayan çok kişi vardır ve medya ve tvlerdede az görenler olduğu içinde o yıllaro baz almadım zevkine hayran kaldım gercekten güzel o zamanda duurş sergileyen kadınlara hayran olmmmak elde değil
Yo aslinda o yıllara ait görsel az değil hem elliler savaş yıllari değil ki :) 50 Lee denilince aklıma Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, ABD başkanı John Kennedy bin zarif eşi Jacqueline Kennedy gibi kadınlar ve bu kadinlarin stilleri geliyor çok asiller. Özellikle diyorumya elbiselerin zerafeti, eldiven ve şapka detayı beni benden aliyor ❤ keşke ellilerde yaşasaydim
biliyrum ama sansasyonel yıllar ve savaş yılları zamanlarında tasarlanna o dönemlrdede moda olan kıyafetler onu demek istedim çok az kişi biliyor yani bu dönemleri moda belgeselelri moda dergileri magazin kültüründen besşenen kşiler hakimdr genelde
teşekürler genelde güzel sorular sormaya cabaalsamda ksnin mantığını çözemedim popi olacak soru sorarım secmez popi olmayacağını düşündğüm sorumu tutar popi secer anlamdım yahu gerç okadarda önemli değil ama neyse
ya aslında ilk geldiğimde siteye sanatsal sorulr ve bilimsel sorular sorardım nedense ksnin sanata bakış açısı düşük varsa yoksa edep dışı sorular ve trollemelre acık bakış açıları örneğin türkiyede hiç aynı anda 2 gökkuşağı gördünüzmü gibi sorullar ve şiir içeriki sorular soardımki burada aynı şir yazan paylaşan bir arladaşta vardı oda bıraktı gitmiş şuanda watpadda kitap ayzıyormuş bende senaryo yazmaya başladım sanat neden sevilmez anlamam
aynen baktım olmuyor bende millete rol yapmaya başşaldım soru soryorlar vereceğimiz cevabı kendierinin bekelntiisne göre cevap verlim diye bekliyorlar bende rol ypıp onların beklentiisyle olumlu yazıyrumki mutlu olsunlar
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > 70,80,90'lar ve günümüz modasını kıyasladığınızda karma bir kıyafet tasarlıyacak olsaydınız hangi yıldan neyi alırdınız?
En İyi Cevaplar