70'ler
80'ler
90'lar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

60 sonlarını seviyorum aslında savaşma seviş kavramının ortaya çıkmasına yakın kadınlarda maskülen havası oluşmaya başladı hem süper mini elbise hemde pantolon giyebiliyorlar
70leri çok beğeniyorum ya, İspanyol paça pantolonlar falan, bohem tarzı ve ufak çantalar, saç aksesuarları, özgürlüğün ve modanın sembolü derler o yıllar için. Erkeklerde renk uyumuna daha dikkat ediyormuş sanki o yıllarda.
Teşekkür ederim 🙏
90'larda henüz çocuktum, ablam ve arkadaşlarının giydikleri çok hoşuma gidiyordu. Tabii ben büyüdükçe o güzel kıyafetler yok oldu. 90'ların o cool modası geri gelse keşke!
80'lerin sonu, 90'lar...
Takım elbiseler, kravatlar, kadın erkek klasik giyimler...
Cevap
45Cevap
Valla hiç umrumda olmuyor standart t-shirt kot pantalon spor ayakkabı temiz bir görüntü hiç şaşmam böyle giyinirim ama kliplerden de görüldüğü üzere o yılın giyimi 90 lar çok güzelmiş bir samimiyet var
70’lerin sonu 80’lerin başı gerçi ben o zaman bebektim ama annemin gençlik kıyafetleri hala duruyor ve ben onları çok seviyorum çok güzeller şimdi böylesi yok ben bazılarını giyiyorum hatta 😊
80ler iğrenç
belli bi donemi beğenmiyorum - her donemde kendine bir seyleri yakistirabilip giymis insanlar vardir
70 lerde ahlak vardı giyim tarzında ahlaka uygun idi yıllar geçtikçe ahlak bitti yıl oldu 2022 acıklik saciklik meydana çıktı bayanlar bozuldu...
Normalde 60lar ama 90lar da seviyorum.
1860’lı yılların modası 🤎
Keşke o yıllarda doğsaydım
90lar bambaşkaydı ya. 60ları da çok beğeniyorum ben
İncir yaprağı takılan ilk çağlar. Ne giyecem derdi yok , alışveriş derdi yok. Dümdüz hayat
Ben bütün dönemlerden ve sitillerden nefret ederim.
Hiç o dönemlerin giyim stillerine bakmadım, stil falan bunları önemsemiyorum.
1960'lar ve 1970'ler çok hoşuma gidiyor. Keşke diyorum bazen o seneler de yaşamış olsaydım. 🤗
80'ler çok güzeldi bence. Keşke o renkli gömlekler, renkli ceketler, havalı gözlükler yeniden moda olsa. Sadece moda olarakta değil, o dönem komple geri gelse süper olurdu. :)
1940 50 modası güzel bayanlar çok asil giyiniyor oldum olası beğenmişimdir
60'lar bence 80'ler güzel değil 90'lar da. Ama 60'lardaki bayanların giyimi en hoş olanı
90'lar
70'ler ya 70'ler. Ah Kalbim 🤍
19. Yüzyıl giyinisleri çok hoş
1800'lü yıllar Avrupa modası
Bol paça zamanının geçin 😃
90lar daha çok tercih ediyorum,
Erkek için 1910-40 arası
40'lı yılların modasını seviyorum
80'ler daha güzel bence
90’ları gördüm yaşadım
2000lerden ne kadar uzak o kadar iyi
Bilmiyorum 80’ler diyeyim
70 ve 80 harika bence
Çok daha zarif geliyor.
@imsofancyxndnd sorularıma reklam amaçlı yorumda bulunacaksan şu an şikayet edicem seni
Salaşlık ve bolluk candır..
80 ler klasiğine bayılıyorum
Erkekler için 80ler çok fena d:
Seksenler daha hoşmuş
#Hükümdar
Güncel olan neyse o. Her zaman güncelciyim.
Her dönem ayrı bi güzelmiş
her dönemin ayri güzelliği var
80 ler her zaman her konuda favorim
70'lerin bohem tarzı
Takım elbiseli dönem hangisi ise
80 90 lar klasik seviyorum..
Günümüz
1994-2004 arası
70 veya 90lar
2000 den sonrası
sen sevgiye nasıl tipsiz dersin
Hiç biri