iyi geceler
Bir kaza sonucu vucuda atılan pens ile ilgili.
iyi geceler
Bir sure sonra vucut onu farkefip istemiycek sonra infekte olucak atesin cikicak
kanin zehirlenecek agrin basliycak olmen mumkun degil malum teknoloji protezler var.ucuz
inan boyle aksatma dr. Ye sorsan yok oyle bisey diycek.yaralarla cok isim oldu ozellikle kesi olanlar.
hmm ok baba ecele faydası yok. çıkarttıracaz anlaşılan. sağol tavsiye için
Valla iyi yaparsin vucuda 1,5 mm den fazla giren herseyi vucut cop olarak goruyo.hangi acile gitsen alirlar.
sağol mertburdangecme yarın gidiyorm sabahtan sait çiftçi polikliniğine
Aciyi maciyi bosver biri yazmis orda ben 35 tane aldirdim en son. Gecmis olsun.
şekil oldun di mi bu yaştan sonra :) beğendiysen kalsın çıkartma?
ama bir bak bakalım sıkıntısı var mı bir yerden sonra belki paslanabilir onlar
:DD 40 ından sonra teneşir 80 inden sonra kimbilir ne paklar :)
belediye gazozu o bikere çeşme suyuda neymiş :)
Piercing gibi değil ki onlar, paslanır, hastalık kaparsın valla. Gününü geçirmişsin bile zaten, bence bir an önce git ve aldır. Piercing yaptır sonra istersen yine.
Bence çıkarsınlar gerek yok durmasına hem acımaz korkma :)
yok korkmuyom (!) altıma sıçıyom takarken sorun yokta sökerken çok acıyo diyolar :)
Cevap
2Cevap
abi cıkarken adamın canı yanıyo kalsın bencede
lan çok içip gitsem falan diye düşünüyorum :)
ya kardeş sen tecrübelisin anladığım kadar. zımbalarken lokal uyuşturuyolar çıkarırkende yapıyolarmı. yapmıyolarsa zımba benim kesik benim size ne laan :))
:)) hehe iççem zati :) bahane olsun diye söledim :)
valla ben iplikle dikildim her mevzuda :) ipi sökerken uyuşturmyo zımbayıda sökerken uyuşturmuyolar diye duymuştum (hasssss nasıl sızlar o şimdi cıkartıken ) sen şimdi yarın cek kafayı zımba cıkarttıracam diye sonra sarhoş ol yat ertesi gün bir daha aynısı böyle gider bak içmeye bir sebep daha :)))
Pas tutarsın hacı :) git çıkarttır
:))
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar