Dövmede akım hızla büyüyor. Kafalarının tamamına, vücutlarına, sırtlarına ayaklarına ve kollarına dövme yaptıranlar bununla yetinmemiş olacaklar ki; şimdi yepyeni bir trend çıktı : Koltuk altı dövmeleri. Siz ne düşünüyorsunuz?
Koltuk altı dövmeleri gençlerin yeni gözdesi! Sizce nasıllar?
bence koltuk altı dövmeler güzel duruyorlar ama senin güzelliğinin yanında bir hiç kalır. sana olan duygularım çok yoğun. çok güzel ve çekicisin. fıstık gibi kızsın. yerim seni yer. seni hep takip edeceğim. senin gibi bir sevgilim olsun daha ne isterim. şimdi beni engelleyebilirsin seksi ve hırçın kız.
Birkaç gün öncesine kadar 22.00'den geç yatmazdım. Uyku sistemim gene değişiyor ama bir sorun yok, sadece bugün 15 saat uyudum, o yüzden uykum gelmedi. :)
@Eѕρılc Bak buraya tatile geldim ve hemen internet bağladım eve ve uyku sistemim bozuldu. İnternet bağlamadan önce akşam 20.00'de yatıyordum sen ortalıktan kayboldum diye bana kızıyordun. Bu internet beni olumsuz etkiliyor. )
Hazır ben teşekkür etim onun yerine de edeyim dedim o bir daha yazıp da yormasın parmaklarını. Sen de ikimize ''rica ederim'' demek zorunda kalmayacaktın, sadece bana ''rica ederim'' diyerek esasen ikimize de bunu söylemiş olacaktın ve sen de daha az yorulacaktın.
bu devirde iyilik yapmak da suç oldu arkadaş. bu yeni nesil nereye gidiyor böyle eyy gidi eyy eskiden böyle miydi :S
Geometrik olarak anlatmam gerekirse tam olarak 140 derecelik açı oluyor. Okun bir ucunun bacaklar, diğer ucunun baş olduğunu varsay. O 140 derecelik açı kambur boy.
Kambur işte yaşlanınca sen de olursun merak etme. :D
Ben olmam, olamam, olmamalıyım 😂 Hem sanki her yaşlı kambur olucakmış gibi konuştun. Huzur evlerini ziyarete gidince benden dik duran ninelerim, dedelerim var. 😂
Valla benim konuştuğum, elini öptüğüm nenelerin hepsinin boyunları eğri, sırtı kavisli idi. Kim bilir ne yükler taşıdı, ne eziyetler çekti de bedenleri de öyle kaldı. Kambur endamlarına baktığım zaman, yaşadıkları 60 yıllık acılı ve yorucu hayat gözlerimin önünden şerit gibi hızla geçiyor. Bir kadına bu kadar yükü yükleyenler ama hiç yıkılmayan o kadın. Dünyanın çivisi çıktı işte. Ne olacak bu halimiz :(
Bak bazen eski kafalı der bana kardeşim ama evet haklısın. Ben de bazen anlamıyorum yeni nesil gençleri. Bir iki iş yaptıktan sonra yoruluyorlar halbuki öyle miydi eski zamanlarda. Saat 5'de uyanırlarmış ekmek yapar, çamaşır bulaşık yıkar, tarlada çalışır, çocuklarına bakarlarmış. Kendi adıma konuşayım yarın bir gün evlenirsem evi, çocukları ve işi nasıl idare ediceğimi bile bilmiyorum. Ama işte onlar hepsini de yapıyorlarmis. Gelde bu kadar yükten sonra kambur olup, yorulma. 😑
En İyi Cevaplar