Ben ona açık çek demiştim. İstediği herşeyi giyebilir. Sonuçta hayatının en güzel günü ve ne isterse onu yapmakta özgür. Ne istediyse yaptım düğün günü unutulmaz oldu bu yüzden. :) Balık sırtı sanırım bu model bende tam bilmiyorum ama bizimki biraz daha kabarık ve 3 boyutlu çiçek desenleri vardı :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBalık modeli herkes taşıyamaz ama hayatında bir kere evleniyosun ve ne giyceğine kimse karışamaz bence bu model çok güzel ama herkes taşıyamıyor malesef vücut hattın uygunsa hüç kaçırma giy
22 Yorumla
Soran+1 yılResimlerdeki mankenlerin fiziğene uygunum zaten
- +1 yıl
Giydiğinde leğen kemiklerin dışarıda fazla sırıtmıcaksa bu model seni prensesler gibi yapıcaktır ve eşin sana bir kez daha aşık olacaktır emin ol
+1 yılÇok güzeller en alttakini gormustum😄bunlar da cok guzel yani aciklar icin😄benim hayalimdi bu gelinligi giymek ama kapandim umarim karsina iyi biri cikar da sen de giyebilirsin😊
12 Yorumla
Soran+1 yılBuda çok hoşmuş ya 😂😂
Soran+1 yılİnşAllah 😊😊 teşekkür ederim
+1 yılanindabul.net/.../kapali-gelinlik4.jpg
dedı ve sonuc...01 Yorumla
Soran+1 yılKorkunç bir sey bu bence moda katliamı milyar verseler giymezdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılSanırım Türk geleneği demek istedin. Yoo gayet hoş, isteyen giyer.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😊
Son derece düzgün modeller, zaten buna bahane bulan bir erkekle işin olmasın.. Hayat geçmez öyle tiplerle :)
20 Yorumla
+1 yılÇok güzel. Kıskanć damat giydirmez ya da kimseyle dansa izin vermez. Son saniyesine kadar da yanından ayrılmaz. Gerdek gecesi de dermansızlıktan uyur kslır galiba. 😉😎
10 Yorumla
+1 yılÇok şık modeller ama seksi modeller oldukları da gerçek
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüstüne bir tül gibi birşey alabiliyomuz? olabilir aslında o kadarda açık değil ama tulle kapayacak !
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabi hoşlukta katar görüntüye 😂
Cevap sahibi+1 yılgayet güzel beğendim hoş :)
+1 yılHayatımızda bir kere düğünümüz olacak, ne isterse giyinsin.
20 Yorumla
+1 yılbu giyilir mi be!! nikahı kıymam ile boşamam bir olurdu
30 Yorumla
+1 yılDamadı zor duruma sokmayın Allah rızası için. Amin.
00 Yorumla
+1 yılEn sondaki çok güzel ya ama damat beyin giydireceğini sanmıyorum😊
00 YorumlaModa & Stil konusunda 440 cevap paylaştı. büyük ihtimal kocam bunu benim giyme ihtimalim senden daha fazla, der :D :D
031 Yorumla
Soran+1 yılAynı yorumu bir erkek yaptı 😂😂 onunla bir akrabalığın var mı
Soran+1 yılKarı kocamısınız yoksa 😂😂
- +1 yıl
ahah 😂 benden sonra yazmış benden çaldı 😂
Soran+1 yılEvet onu diyorum 😂😂
Soran+1 yılHahaha ikinizde aynı şeyi düşünmüşsünüz ne tesadüf 😂
- +1 yıl
bişey dicem beni eksilemiş yalnız 😂
- +1 yıl
o zaman soran sen eksiledin😂😂
- +1 yıl
seni tuttum bul hadi😂
- +1 yıl
benim yazdığımı sen yazdığın için sen olmalısın 😂
- +1 yıl
oha lan 4 kişi eksilemis
Soran+1 yıl@Üçdeyncegülüyrz124 seni 4 kadın eksilemiş geçmiş olsun ama. bence hakettin 😂😂
- +1 yıl
sanki sülalerine sövdüm 😒
- +1 yıl
stalkayanlara kapım açık 😂
- +1 yıl
bunu sevgilisine giydiren erkek, erkek değildir ki
Soran+1 yıl@Üçdeyncegülüyrz124 ne alakası var sevdiğin kadının en mutlu günü üzerindeki gelinlik hep hayalini kurduğu gelinlik ortam öyle en önemliside yanında sen varsın böyle saçma bir detayı sorun edecekmisin yani o mutluluğu bozacakmısın
- +1 yıl
iyi ki evleniyor diye yarı çıplak giyinmesi mi lazim?
Başka erkekleri bilemem ben giydirmem.
zaten ondan eksilemişler 😂
Soran+1 yıl@Üçdeyncegülüyrz124 geri kafalı kıskançsın ondan eksilediler 😂😂
- +1 yıl
abi siz kıskanç erkeklere karşısınız, sonra beni kıskanmıyor yoksa sevmiyor mu diye ağlanıyonuz burda 😒
Soran+1 yıl@Üçdeyncegülüyrz124 kıskançlığında bir sınırı var erkek saygılı ve anlayışlı olmalı senin gibi düz kontak değil 😲
Soran+1 yılBelki ben gelinim 😂😂
- +1 yıl
ben sakinim sorun yok bir an celallendim😂
- +1 yıl
enişte kim gönder bana eğiteyim ben onu biraz 😂
+1 yılmillete değilde kocasına özel olmalı gelin.. görsel olarakta...
00 Yorumlaİlkinin dekoltesi hariç çok hoş.
Sırt dekoltesi severim ama böyle çerçeve gibi değil.00 YorumlaSırf eşim bu tür bişey begenmesin diye evlenmek ten vazgeçtim
00 YorumlaBir gelinlik için çok abartı ona "Bence çok daha iyi birşey beğenebilirsin" derim
00 Yorumla
+1 yılböyle ince vücudum olsa giymek isterdim
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim vüdumun bundan da ince 😂
- +1 yıl
o zaman giymelisin :)
+1 yılonun bu gelinliği giyme ihtimali, benim giymemden daha düşük.
20 Yorumla
+1 yılYani evet düşünsene düğününe dedeler falan geliyor bir ton damat laf yer :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu gelinlikler için fizik boy gerekli herkese yakışmaz bu modeller
00 Yorumlaçok güzel ama damat ben olsam giydirmem valla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende bunu böyle taşıyacak fizik var mı önemli olan o
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendi babasi anasi tamam derse bende tamam diyecegim söz
00 Yorumla
+1 yılÇok güzeller ama kabarık tercih ederim 😄
10 Yorumla
+1 yılGiyebilir tabkide bu oonun günü.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel ama kıskanırım izin vermem ve ailemde onaylamazdi herhalde
00 Yorumlaharikaa
27 Yorumla
Soran+1 yılBende bayılıyorum tam benim zevkime göreler 😂😂
Soran+1 yılOff o kötü ya 😂😂
Soran+1 yılEvet o konu öyle hiç hoş bir durum değil
+1 yılTürk kültürüne aykırı 😂
00 Yorumla
+1 yıl3. fotoğraftaki gelinlik çok hoş ama ben giymem.
00 Yorumlane kadar geniş ne kadar midesiz bir insansınız birde bu düğün kadın erkek karışık olur gelin ortada oynar tüm erkekler akrabalar gelinin mahrem yerlerine bakar gözünü tatmin eder
017 Yorumla- +1 yıl
Onu yapan da senin akrabaların olur herhalde.
- +1 yıl
@saçmahayattsaçma benim akrabalarımın ne bok yediği umrumda bile değil sende erkeksin ciğerini bilirim ben senin
Soran+1 yılÖyle pislikler akraba olamaz zaten akraba dediğin sevdiğin saydığın değer verdiğin insanlardır açık görünce bakan iğrenç insanlar değillerdir öyle insanları bırak düğünüme 10 metre yakınımda bile bulundurmam senin ne kadar pis bir çevren varsa artık herkesi kendi akrabalrın gibi görüyorsun yazık olacak evlendiğin kadına
- +1 yıl
Soran seninle aynı fikirdeyim herkesi kendisi gibi mı sanıyor bilmiyorum. Zaten bunlara göre kadın evden bile çıkmamalı. Hadiste kadın avrettir onların avretlerini evlerle örtün-der mesela.
Soran+1 yılİçi pis olan baktıklarını da öyle görür insanların namusuna laf atması için giydiğin kıyafetin bir önemi. yok kapalı kadınlar bile tacize uğruyor ona bakılırsa insanın içi pisse zaten davranışlarına yansır kadının giyimine laf edeceğine sen önce nefsine hakim ol
- +1 yıl
@saçmahayattsaçma hakkınızı helal edin ben yanlış yapıyorum meseleye daldım ortadan milletin kafasında yanlış bir algı oluşturdum kusuruma bakmayın tutamadım kendimi söyledim yoksa namus nedir Allah bize bu konuda neyi emretmiş gibi konuların konuşulması lazım önce tabi o konuları benim konuşmamda doğru olmaz hakkınızı helal edin çarka uymayın farkına varın yarının garantisi yok
- +1 yıl
@saçmahayattsaçma sen böyle dersen bunlar daha fazla düşman kesilirler belki bizim yüzümüzden dinden çıkabilirler susalım kardeşim biz doğru olmadığını söyleyelim bu bize yeter herkesin iradesi var
- +1 yıl
Bunun nefisle filanca alakası yok bak dikkat et nerede kötü taş kalpli küfürbaz insan var kadınları taciz ediyor tecavüz ediyor bu karaktersizlik dediğim gibi bu düşünceler dinden kaynaklanıyor yahu kadınlar beyinsiz olur o yüzden İslam kadının yerini ev seçmiştir diyen bir alimi olan dinin peşinden gidebilirsiniz sorun yok ama bir araştırın ya biraz sorgulamayı öğrenin.
Soran+1 yılNamus çok önemli. edep haya bunlar çok. değerli ama anlamlandıramadığım şey bunları kıyafetlerde ya da dış görünüşte aramak her insanın bir kerede olsa gerçekleştirmek istediği hayali vardır sırf biraz kısa giydi diye ona namus bekçiliği yapmak niye ki günümüzde açık giyinenlere laf dendiği gibi kapalı kadınlarada deniyor ne yapsın bu kadınlar açık giyinirler olmaz kapanırlar olmaz erkeklerin nefsi ve pis düşünceleri için aman alem ne der diye hayallerini yaşayamıyor bu kadınlar ama hiç kimsenin umurunda değil
Soran+1 yıl@saçmahayattsaçma
Soran+1 yılAllahtan korkuyorsun allahtan korkmak bu değil kadını ezmek değil allah sana kadına tacizde bulun ona tecavüz et onu rahatsız. et onu döv onu hırpala ona bir obje gibi davran mı diyor sen kendini müslüman mı sanıyorsun birde allahtan korkuyorum diyorsun hakkımı helal etmiyorum
- +1 yıl
Hep kaçın zaten arkadaşım ben tartışma yapmıyorum insanlar gerçekleri öğrensinler zaten dini öğrenmeleride gerek ben hadis veriyorum bilsinler dinde kadına bakış açısını bilsinler Hz Ömer'in karısına sen evin köşesindeki bir oyuncak gibisin ihtiyacımız yokken bir köşede beklersin dediğini bilsin Fahreddin Râzî nin kadin erkeğin elindeki bir tutsak gibidir kadın acizdir çünkü dışarı çıkmaktan ortada görülmekten acizdir adının sanının anılmasından acizdir dediğini bilsin kadın ahmaktır normal de dinde sorumlu olmaması gerekirdi erkek için sorumlu tutuldu dediğini bilsin kadınla rın eğri olduğunu düzeltilmez olduğunu hadislerce yine çoğunun cehennemlik olduğunu bilsin bilsin çünkü gerçek bunlar.
- +1 yıl
@saçmahayattsaçma kardeşim ben kendime güvenmiyorum davet konusunda sen güveniyorsan eyvallah derim ama bir kadınla erkeğin bu konular hakkında konuşması doğru değil sana gelecek olursa bacım ben senin ne namusuna göz diktim ne de yanlış bir söz söyledim doğruyu söyledim fakat uygun bir dil ile söylemedim herkesin dini kendine ne yaparsan yap inan umrumda değil ama ağzından çıkanı kulağın duysun Allah ın sözüne söz söyleyemezsin islam dini öyle sadece camide veya yolda değil senin evinde düğününde işinde aşında her alan ile ilgilidir dediğim gibi daha fazla tartışmak istemiyorum hesabı donduruyorum
- +1 yıl
Bak o kadar hadis alim sözü verdim yine cevap yok hep kaçış hep suskunluk bazıları da inkar ediyor tabii.
+1 yılBence mükemmel..
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜcüncü güzel, giyebilir.
10 Yorumla
+1 yılEşimin fizigine bagli. Ama isterse giyebilir
20 Yorumla
+1 yılEvlenmekten vazgeçerim.
00 Yorumla
+1 yılAsla bunu giyecekse eşim olmasın 😀👊
00 Yorumla
+1 yılTarzın değil daha naif ve zarif olmalı
01 Yorumla- +1 yıl
t0.gstatic.com/images bu da benim zevkim:)
+1 yılo beğendiyse bana söz düşmez
10 Yorumla
+1 yılGayet şık modeller..
10 YorumlaGayet güzel ama bizim düğünlerde kan dökülür
00 Yorumla
+1 yılGecelik bile değil..
10 Yorumla
+1 yılIlki cok güzel ya 😍
10 Yorumla
+1 yılÇok açık olmadıkça giyebilir.
00 Yorumla
+1 yılevlenmeyi düşündüğüm eski sevgilim olarak kalır..
10 Yorumla
+1 yılcok dekolte gerek yok bukadarına bence
00 YorumlaBaya pahalı gibi duruyor uzak dursun çok kötü :D
00 Yorumla
+1 yılAlttaki muhteşem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelinlik güzel ama bunu Elazığ'da giydirmezler aga
00 Yorumla
+1 yılalttakine bayıldım
20 YorumlaBen hayatta giydirmem bu ney boyle
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel 👍 ama çok açık giyinmesine izin vermem
00 Yorumla
+1 yılikinci yi begendim
10 YorumlaModa & Stil konusunda 393 cevap paylaştı. İyi gayet
20 Yorumla
+1 yılMuhteşem
20 Yorumla
+1 yılkarşılamam bunu ben yok öyle dünya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanada bu yakisir kubra
10 YorumlaGüzelmiş
10 Yorumla
+1 yılBu ne la ne zevksiz karı derim
00 YorumlaBu kizlar fazla bence
00 Yorumla
+1 yılGüzel hoş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu gelinliği kabul eden erkek vurduruyordur
28 Yorumla
Soran+1 yılNedenki bence gelinliğe erkek karışmamalı sonucta hayatında bir kere evleniyorsun ve giyeceğin gelinlik çok önemli hayalindakini giyemedikten sonra düğün yapmaya herek yok
Cevap sahibi+1 yılBu gelinliği giyecek kadar geniş misin yapmayın ya bunu hem gelinlik gibi değil daha çok elbise veya abiyeye benziyorlar
Soran+1 yılNeden ki ne var bunda bence dekolte olduğun ortama ve yanındakı insanlara göre değişir bende düğünüme sapık veya güvenmeyeceğim insanları davet etmeyeceğime göre
Cevap sahibi+1 yılbak o zaman olur işte eğer ailende sıkıntılı tipler yoksa giyilir bu gelinlik
Soran+1 yılÖnemli olan gelinin hayalindeki gelinlik 😂 umarım herkes hayalindekine kavuşur
- +1 yıl
Görüşürüz paylasan yorumuna bayildim 💪
Soran+1 yıl@saklı_düşler teşekkür ederim 😂
- +1 yıl
Görüşürüz yazmisim o ne laa 😀 ben akrabalarim icinde bile giydirmem bu tarzlari. Sonuçta önce RABBIM akrabalara helal dememis ki her ayrintini gorebilsinler. Kimse kusura bakmasın burasi dünya cennet degil herkesin her istedigi olmuyo dimi?
3. güzel. :D
010 Yorumla- +1 yıl
@oluştur gelinliğimiz de beyenilmiştir hazırlıklar başlasın agskshskjs
- +1 yıl
@sananeeeeeeeeee; ahahahaha şşşt. :D
- +1 yıl
@sananeeeeeeeeee Oldu yavrum, bu gelinlikle evde evleniriz sadece. Topluluk arasına çıkartır mıyım karımı böyle, ben mi nikahıma alıyorum düğündekiler mi :D
- +1 yıl
Senin gelinliğin burada;
scontent.cdninstagram.com/.../..._1870276899_n.jpg
Tabii ki gelinliksiz bırakacak değilim ahshashs. :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinci güzel
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem