Moda & Stil Kızlar, Böyle Giyinmemek İçin Dikkat Ediyormusunuz? musa__1984 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sokakta vs Karsılasıyoruz böyle şeylerle, siz ne düşünüyorsunuz böyle kasmadan giyinenlere Kızlar, Böyle Giyinmemek İçin Dikkat Ediyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
VPayidar Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Çok çirkin ve cahilce, giyinmeyi bilmiyor mal a bak dedim 2 1 Yorumla musa__1984 +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
Merveaksuu35 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Çok kötü insan aynaya bakar bir 1 5 Yorumla musa__1984 +1 yıl Bn aynaya bakmadan kimse evden cıkmaz diye düşünüyorum Yorumla Merveaksuu35 +1 yıl Bilerek yaptıklarını düşünüyorsun yani Yorumla musa__1984 +1 yıl Bence öyle, ya da umursamıyorlar Amann görunurse görünsun bn bu pantolonumu ve etegimi cok seviyorum kilot belli oluyor diye giyemiycekmiyim sevdigim seyleri deyip umursamayanlarda vardır, Seksi gözükmek dikkatleri üzerine cekmek isteyenlerde Yorumla Merveaksuu35 +1 yıl Olabilir Yorumla musa__1984 +1 yıl Yani... Yorumla
ElifOlanChen Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl iğrenççç 1 1 Yorumla musa__1984 +1 yıl Bnce kimse aynaya bakmadan evden cıkmaz Yorumla
angeels123 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl asla böyle giyinmem 1 1 Yorumla musa__1984 +1 yıl Kendini bilen seviyeli kız 👍 Yorumla
Lasbegas Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Sen nerelisinTekirdağlı mı? 0 2 Yorumla musa__1984 +1 yıl Hayır... Yorumla Lasbegas +1 yıl Nerelisin peki? Yorumla
En İyi Cevaplar