Evde olduğum zamanlarda bu tarz şortları giyiyorum. Dışarıda biraz daha düzgün duran kumaşı güzel olan şortlar giymeyi tercih ediyorum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bu tam benim tarz var eskiden böyle giyinip yürüğüş flan yapardım marjete giderdim kot şortlada merkezi yerlere falan ya da gezmelere giderdim oturdugum mahalle uygundu buna. ama şimdi oturdugum yerde oldukca kapalı giyiniyorum maalesef bu şekilde bile bakan çok oluyor ve bu çok rahatsız edici
0
7 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
He bunun daha uzunu tabi popomun bitiş çizgisinin az aşağısında kalıyordu
Bu şortun aynısının siyahı vardı geçen sene o kadar çok giydim ki ama ne bileyim biraz fazla açık ya yanakları filan görünüyor hani bu kadar olmaması lazım ksksksksk
Olan tarlanın alıcısı, olmayan tarlanın satıcısı çok olur Teo.
Sana bir şey söyleyeyim mi? Tarlan olmadığı için böyle konuşuyorsun. Seni tanıdığım kadarıyla sen hiçbir kız için bırak tarlayı bir avuç toprak bile satmazsın.
Kızlar da hadi şu adamın sevdiği tipte giyinelim diyordu zaten 😂😂 ya sen kendine baksana kim niye seni etkilemeye çalışsın ayrıca bu bahsettiğin çok klasik oldu artık
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kendime bakıyorum ve adeta bir sanat eseri görüyorum 😘🥳
Hemen kombini satın alayım bari belki zengin oluram
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kanka evde giyiyoruz işte ondan görmüyorsunuz ayrıca bu kombin mi gözünü seveyim perşembe pazarında pazarcı abiler daha iyi kombin yapıyor görmeni tavsiye ederim 😂