Bence de haklısın insanların kendi tercihi tabiki bişey diyemiyor insan ama sonra o bakınca bu bakınca yok oramıza baktılar yok buramıza baktılar diye rahatsız oluyormuş gibi yapıyorlar. Bizim ülkemizin erkekleri bakıyor abi. Tabiki genelleme yapmıyorum ama bakıyorlar. Açık seçik giyinen kızlar da sözde rahatsız oluyorlar ama baksınlar diye öyle giyiniyorlar. Tek erkeklerin zihniyetinin değişmesi gerekiyor diyemiyorum. Bence kızların da zihniyetinin değişmesi gerekiyor.
23 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen ben erkek olsam dayanamazdm erkekler haklı bence edep denen bir sey var kim alır şunları karısı yapar
Soran+1 yılAynen sımdı burda o soyunanları ovmusler valla ha guluyorm arkasından o pu diyorlar ama
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kullandığın kelimeler ve dolaylı olarak söylemek istediğin şeyler gerçekten çok iğrenç . Herkes istediğini giyemekte özgürdür burası İran değil. Hoşuna gitmiştir, heves etmiştir, kendine yakıştırıyordur giyer sana ne? O salyalarını akıtan erkeklerin kapalı kızlarla ilgilenmediğini filan sanıyorsan söyleyeyim sadece sesten , kokudan, örtüden bile azan sapıklar var. Medenilik elbise ile değil farklılıkkara ne kadar açık olduğun ile ölçülür yıllarca yurt dışında kaldım bir sürü ortama girdim fakat kıyafetinden dolayı rahatsız edilene hiç rastlamadım.
11 Yorumla- +1 yıl
peki giydiği şeyler beni bir şeylere sürüklüyor ise...
+1 yılHerkes senin gibi düşünmüyor. Sonuçta özgürlük var. Kimse teşhir amaçlı kamusal alanda yapmadığı sürece açık olmalarının kanunen de bir cezası olmadığını biliyorum. O yüzden diyebileceğimiz bir şey yok. İsteyen açılır istemeyen de açılmaz. Milletin yaptıkları da bizi ilgilendirmez. O tarz insanlardan hoşlanmazsak, o tarzda olmayan insanları hayatımıza alarak yola devam edebiliriz.
321 Yorumla
Soran+1 yılEdepsizlik ozgurluk değildir kardeşim medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar daha medeni ozaman
- +1 yıl
Medeniyet dediğin açmak veya kapatmak değildir. Medeniyet dediğin insanların hayatına ve yaşantısına saygı duymaktır. Kimse medeni olduğu için açılmaz. Veya kapalı insanlar da medeniyetsiz insanlar değildir.
- +1 yıl
Medeni bir ülke ve medeni insanlar derken diğer insanların yaşantısına haklarına özgürlüklerine saygı duymayı kastediyoruz.
Soran+1 yılOnlar bize saygılı değil amaa
- +1 yıl
Onlar doğru olmayan bir şey yapıyor diye senin doğru olan yoldan şaşman mantıklı değil. Hem kanunlarımız, hem de dinimiz insanın her türlüsüne saygımız olması gerektiğini vurgular. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılacaktır.
Soran+1 yılYa Allah askına sen sosyal medyaya giriyorsan o kızların sadece meme ucunu kapadıgını gorursun bu benı rahatsız ediyor anladın mı
- +1 yıl
Beni de rahatsız ediyordu. Görmemek için gerekli ayarlar yapmama rağmen karşıma çıkmaya devam ettiler. Ben de sosyal medyalarımı kapattım. Tek takıldığım sosyal medya burası ve iletişim uygulamaları (whatsapp vb.).
Soran+1 yılCok sevindim adına valla benım sevgilılerım hep boyle kızları takip ediyordu ayrıldım bende
- +1 yıl
Sevgililik işleri de bana uymuyor mesela. Ama yapana da laf etme hakkım yok.
Soran+1 yılBana da ama evlenmek ıcın bir adım ıste maalesef bulamadım dogru bırını
- +1 yıl
Sana kolay gelsin. Bahtın açık olsun.
Soran+1 yılSaol sana da senınde
- +1 yıl
Sağol da bana gerekmez. Zira öyle bir niyetim yok.
Soran+1 yılNedenini sorabilir miyim
- +1 yıl
Uzun süre boyunca benimle iyi geçinebilecek bir insan olduğunu düşünmüyorum. Bencillik ederek de kimsenin hayalleriyle oynamak istemem.
Soran+1 yılBen de oyleym ama yanlz yasanmıyor
- +1 yıl
9 yıldır bir fiil yaşıyorum. Çok da rahat bir yaşam olduğunu söyleyebilirim. Fazla da bir sorumluluğum yok. Tek sıkıntım aşırı hasta olduğum dönemlerde yarım saatte bir alarm kurup uyanarak ateşimi falan ölçüyorum. Bazen o anda bir başka insana ihtiyaç duyuyorum. İleride teknoloji de gelişir alarm kurup uyanmama gerek kalmaz. Dolayısıyla da başkasına olan ihtiyacım tamamen sıfıra iner.
Soran+1 yılNeden hasta oluyorsun anlamadım
- +1 yıl
Kronik bir kaç rahatsızlıktan ve genelde mevsimsel bulaşıcı hastalıklardan dolayı oluyor.
Soran+1 yılÇok gecmıs olsn
- +1 yıl
Sağolasın.
+1 yılYani kimseye laf söylemek düşmez ben açık giyinen bir insan değilim allahtan yaşadığım şehirde de fazla yok o yüzden rahatım ama gördüğüm de de rahatsız oluyorum ama herkesin kendi tercihi bişey diyemiyor insan
35 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi orası oyle ama ınstaya bı girdim gogusleeını eliyle kapatmış gıymemıs dursun kıyafet
- +1 yıl
Yani yabancıların , ünlülerin çoğu öyle
Soran+1 yılYok unlu olmaya calisan kızlar da yapıyor
- +1 yıl
Ünlü olmak için yapıyorlar biraz ama herkesin günahı kendine sadece insan rahatsız oluyor o kadar
Soran+1 yılAynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılMerhaba,
Haklısınız ama bunu dayatamayız.
Bunun gerçekten farkında olup aynı davranışı sergileyen henüz büyümemiştir zaten.
Açık fakat giyimine dikkat edene saygım yine sonsuz fakat açıklığın bile bir sınırı var.13 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ya ama sosyal medyada resmen gıymıyorlar goguslerı full acık ucunu hafiften kapatıyorlar bu da hıc hoş değil
- +1 yıl
Ehh boş versenize ablacım baksanıza herrrr türlü zorrlarına gidiyor.
Gösteren memnun bakan memnun.
Ben her açık bir değil demeye getirmişim zihni kapalı arkadaşlar her zamanki gibi yanlış anlamış.
Soran+1 yılBosver kardeşim takma onların zorlarına gıtmıs
Ben çok açık giymiyorum ama tesettürlü de değilim tabiki, açık giyinmeye de saygım var.
48 Yorumla
Soran+1 yılO açık giyinen kızlar bize öcü gibi bakıyor
Soran+1 yılTessetturluym ama o bahsettiğim kızlar oyle bakıyor sanki cinayet ıslemısım gıbı
Soran+1 yılBen sacı acık olana öxu gibi bakmıyorum mesela benim demek istediğim soyunmuş lar varya onlara dedim ben ama inan cıdden yadırgıyorlar bizleri gorunce
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌺cıdden senın gıbı karakterlı insan cok az
+1 yılMedeniyet açıp sacmaksa bedeni, desenize hayvanlar bizden daha medeni.
418 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum ama erkekler bile sanane yazmıs
- +1 yıl
Ama yadirgamamak lazim, kimisi bilmediği için öyle giyinir, kimisi farkinda olmadigi için, kimisinin yetistirilme tarzi o şekil olduğu için, kimisi de bilerek öyle giyinir, Allah islah etsin, yaptığımız, işlediğimiz her amelimizi cennete doğru atilan bir adim eylesin.
Soran+1 yılHayır ilgi ıcın yapıyorlar
Soran+1 yılAmşn kardeşim Allah ıslah etsin illa edep illa edep dini geçtim edep lazım
- +1 yıl
Hayır hayır, gercekten bilmeyenler var, sahit oldum.
Soran+1 yılAnladım zor bir durum ıyı de hıcmj gitmediler gunah ayıp TV demı izlemiyor bunlar
- +1 yıl
Müslüman bir ailenin kızı olarak değil de , farkli bir dine mensup bir ailenin kızı olarak dünyaya gelseydiniz nasıl Müslüman olacaktiniz? İhtimaliniz yüzde kaç?
Ben öyle kizlari ya da kendine hakim olamayan erkekleri görünce öncelikle kendimi sorgularim, neden ulaşamadım da doğruları hakikati anlatmadim diye, bu nedenle bir Müslüman olarak kim ne derse desin önce hata , kusur , eksik bizde. Elimizden geleni yapmiyoruz.
Soran+1 yılBenım ailem kotu bı aile ama ben edeplıyım buna ne dıcek sın pekı
Soran+1 yılSankı senj dinli cekler ozgurluk koymuşlar soyunmanın adını
- +1 yıl
Her insanin iradesi ayni değildir, ayni ailenin cocuklari arasinda bile cok farkliliklar olur, bir elin parmaklari bile ayni degilken tüm insanlarin ayni olmasini beklememek lazim. Kiminin nefsi, kiminin aklı kiminin samimiyeti ağır basar. Okumak, arastirmak, doğruya, inandigina iman etmek lazim.
- +1 yıl
Tabi , ben sizin düşüncenize %95 olumlu bakıyorum, hak veriyorum, aynı fikirdeyim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
bence de kızlar müstehcen yerlerini açıp neyi ima ediyorlar
Soran+1 yıl@mranonim123 gel beni yap diyorlar açıkça
- +1 yıl
Tövbe tövbeee
Soran+1 yılOyle
- +1 yıl
bilemem, öyle olduğu tartışılır ama benzer bir anlam taşıdığını ben de düşünüyorum 😆
Takdir ediyorum kardeşim senin gibi kızları görebilmek mutlu ediyor umut veriyor teşekkür ediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de teşekkür ederim
+1 yılBeğenilmek ve iltifat edilmesi her hatunun hoşuna gidiyor çünkü kapanıp iltifat alamayacağına göre
14 Yorumla
Soran+1 yılYo ben kapalıyım baya teklif eden var evlenme teklifi hemde
- +1 yıl
Evet sizinde bazılarınız açılınca sevişirken efsane olabiliyorsunuz. Kapanınca güzelliğinizi göremiyoruz ama :D
Soran+1 yılValla ben kapanınca da iyiyim neyse kendımı ovmıyımkonu o değil
Soran+1 yılHem maksat bir kısıye ozel ait olabılmek
+1 yılÇünkü özgürler donsuz bile gezseler özgürüz biz diyorlar öyleler. :D
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnlar sana niye kapalısın beynin de kapalı falan dese hoşuna gider miydi? Hemcinslerinizi aşağılamaktan bi vazgeçin ya. Sen onları stalkalamasan zaten karşına çıkmazlar sosyal medyanın yapay zekası en çok etkileşime girdiğin tipteki paylaşımları öne çıkartır her zaman.
Dış görüşünüş de bir insanı salak, akıllı, gerici, modern, basit, kaliteli hiçbiri yapmaz şu saçma düşünceleri bir kenara bırakın 21. Yy dayız millet marsa koloni kurma planları yapıyor siz daha birbirinizle anlaşamıyorsunuz.30 YorumlaBunun teşhircilik ile ne alakası var? Sırf sizin iğrenç zihniyetiniz yüzünden biz beğendiğimiz kıyafetleri giyemeyecek miyiz? Kendin giymeyebilirsin ama diğer kadınlara da giyiyor diye hakaret edemezsin! Senin gibi hemcinslerimden gerçekten utanıyorum. Toplumda kutuplaşmaya neden oluyorsunuz. Herkes birbirine saygı duymalı!
43 Yorumla
Soran+1 yılBen sana bırsey mı dedm cogu kız kıyafet giymiyor gogusler acık eliyle kapatmış diyorum sana bısey mı dedm
Soran+1 yılHaklısın
Bu kadar abazanın olduğu ülkede başka türlü prim yapılamıyor çünkü😅 bide kolay takipçi kasmanın en kısa yolu.
10 Yorumla
+1 yılErkek bozulursa aile bozulur kadın bozulursa ulus bozulur
32 Yorumla- +1 yıl
@gnl_1998 neye göre
Sen neden utanacaksin ki? Dogru bildigin neyse onu yasa insanlarda neyi dogru biliyorsa onu yasa.
Allah herkese bir irade vermis ise allahin karismadigi seyi kendinde bulma.
Allahin soracagi sorulari birak o sorsun.
Haksizsin ama O. pu gibi cumleler haklilik olsa bile haksiz dusuruyor seni.
İnsanlara sen o. pu mu diyorsun acik giyindigi icin.
Aslinda kocaman bir sananeyi hak ediyorsun.09 Yorumla
Soran+1 yılEskıden kerhanede açarlardı kerhane ne yeri sence
Soran+1 yılEvet onlar fahıse
Soran+1 yılCırılcıplak poz vermıs ler halka acık ha yatmıs ha yatmamıs fahıse millet onlara bakıp bosalıyor
Soran+1 yılIyı karında soyunsun kamuya acık güzel kardeşim senj
Soran+1 yılGvt senı yazdm
Soran+1 yılSende gavur kızları savunduğun ıcın sen de sorumlusun cıplaklık da gunah unutma
sen nasıl bir kralsin. icimdekileri yazmis dusunmus ustune ustluk birde hemcinslerine karsi
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler gerçekler bunlar ama sanane yazmışlar hep
Soran+1 yılAynen
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOf cok gereksiz konusmussun. İsteyen istedigini yapar. Sen acik degilsin sana acik giyin diyen yok. Onlar acik giyiniyorsa da kapan diyenler yoktur. Vee her acik orspu olmadigi gibi her kapali da namuslu degildir.
810 Yorumla
Soran+1 yılSen de acmasalar faydalanamıcan demi ıyı karında sergılesjn kendini de nasılms anla
- +1 yıl
Zihniyetim senin gibi bozuk degil. Ne karimla ne de elalemin karisina kizina rahatsizlik vermem
Soran+1 yılGenıs im diyorsun peki banane
- +1 yıl
Genislik anlayisin buysa zihniyeti bozuk seni
- +1 yıl
@gnl_1998 muhattap olmaya bile degmez
Soran+1 yıl@gnl_1998 Şu an kendi nefsinizı kandırıyorsunuz ben escınsel değilim ama sşz pavyon karısısınız
Soran+1 yıl@gnl_1998 kevase bb
+1 yılTamam da seni ilgilendirir mi, görmek istemiyorsan bakma.
10 Yorumla
+1 yılMillet kendi ayıbını örtmek için başkasına sataşırmış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkesin kendi tercihi kendinizi teşhir ediyorsunuz diyerek kendi zihniyetinizin ne kadar kötü olduğunu gösterdiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğimizi giyeriz seni mi gerdi
Sütyen şeklinde askılılarım ve yırtık kotlarım eteklerim hazır bile713 Yorumla
Soran+1 yılAc heryerını afferım
Soran+1 yılSonra erkek ler neden bakıyor dıyorsunuz
- +1 yıl
🤣🤣🤣 çıldırıyorum
Soran+1 yıl@HerkesK0hpeOlmuş hangımjze
- +1 yıl
Etekleri hazır olana
Soran+1 yıl@HerkesK0hpeOlmuş giysin açsın bakalım😂
Cevap sahibi+1 yılYo hiçbir zaman ay erkekler bakıyor demedim
Onları gören kim abi ben keyfime bakarım- +1 yıl
Ehehehe aç gibi gezecez ortalıkta ortadogunun bagrından kopup gelmiş ayı gibi kızlara bakıcam
Cevap sahibi+1 yıl@HerkesK0hpeOlmuş lan bebe kimin umrunda
Soran+1 yılKeyfini obur dunyada gorursun
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl bi ruspusun mını gotunu siksinler senin kardeşim mın evladı
Soran+1 yılYazamamıs bile o. Pu
- +1 yıl
Ögkbuging
+1 yılDışarıda da farksız ki
Bırak boşver teşhir etsinler 😂00 Yorumla
+1 yılEvet Çok haklısın da onlara bakmak seni niye uyandırıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır midem kaldırmıyor
- +1 yıl
Hee o bakımdan anladım
+1 yılKendilerini öyle satmaya çalışıyorlar daha beyin ve karakter olmadığı için
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal ben de aynı fikirdeyim artık midem bulanıyor
+1 yılevet haklısın bazıları çok açık giyiniyor
10 YorumlaKızın halinden kiz anlar
10 Yorumla
+1 yılYapmayın böyle şeyler ciciklar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin baktığı kadınlarda açık saçık giyene bakıyor özgür bir ülke herkes istediğini giyer😀😃😄
06 Yorumla
Soran+1 yılİsine geliyor demı karında soyunsun ozmn
- +1 yıl
Yaaa ne alakası var şimdi ben senin kapalı oluşuna karışamam ben senin açık oluşunada karışamam burda iş kadında giymek isterse giyer yarın kocası zor kullanıyor beni diye adliyeye gider kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam karışınca hatalı sen oluyorsun😀😃
Soran+1 yılIyıde acık giydirmek gavatlık
- +1 yıl
😃😃süpersin ama neyapsınlar bana göre eşimin açık giydirmem sıkmam oda bilir benim ne ölçülerde giydireceğimi ama herkes böyle değil istediğimi giyerim diyor sen kimsin bana anam babam karışmamış sen kimsin diyor bir bakıyor adam kadını kesiyor allah korusun bu dahamı iyi 😄😀😃
Soran+1 yılIyıde herkes kendine gore biriyle evlenir acık ıstıyosan acıkla evlen kapalı ıstıyosan kapalıyla
- +1 yıl
Doğru haklısın dikkat et herkes sen değil insan birini elde eden nekadar tiyatro oynar gerçek yüzünü göremezsin aldıktan sonra maskeler iner bu erkek içinde geçerli kız içinde çevremde çok kişi bir yıl çıktık üç yıl çıktık beş yıl çıktık ben bunu tanıyamamışım diye 😂😂😂
+1 yılSokaklar sosyal medyadan daha açık, herkes kafasına göre giyinsin benim için sorun değil
01 Yorumla
Soran+1 yılİsine gelıyor
+1 yılMükkemmel bi açıklama olmuş eline sağlık
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Herkesin kendi hayatı kimse karışamaz
20 YorumlaHerkesin kendi tercihi
10 Yorumla
+1 yılSana bir erkek olarak katılıyorum..
20 YorumlaAynı fikirdeyiz.
10 Yorumla
+1 yılHaklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgüvenini vucundan alıyordur.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin ne gözle bahtığıda cok skimizdeydi mk
24 Yorumla- +1 yıl
Simdi bana bunun ne alaka oldugunu acikla
Soran+1 yılİlgi ıstedgnız ıcın acıyorsunuz acmadan da guzel olabilirsiniz memeni gotunuz ıcerde kalsın edep edep acık bufe gibisiniz yolda yururken eliyle dokunsa avuçları na alck erkekler hazır sunum gıbı
- +1 yıl
Yolda mı dokunsa kendine gel abla allaskina
Soran+1 yılCiddiyim
İsteyen istediğini giyer sananes
012 Yorumla- +1 yıl
senin özgürlüğün, benim özgürlüğümün başladığı yerde biter, demişler.
herkes istedipini giyebilir ye bir şey olamaz,
insanda akıl var, nizam var, herkes istediğini yapamaz,
Soran+1 yıl@mranonim123 aynen
Soran+1 yılIyı karında giysin o zaman soyundur izlesin erkekler ne dersin madem ozgurler
- +1 yıl
hayır, kişi ister o düşümcede olsun ister olmasın, hinede o tür düşünceler kişinin aklını kurcalar, hem bakmak için özellikle o hatları vurgulaysn bazı kişiler de var, bakmamak elde değil
- +1 yıl
bir erkeğin, bir kadına, müstehcen yerlerini gördüğünde ilgisini çekmemesinin sebebi, beğenmemesidir, yani daha iyilerini görüp, mevcut olanla yetinmek istememesidir, abaza veya benzeri bir şey olamaz
Soran+1 yıl@defount eminim ki senın de bı yerlerin kalkıyor
Soran+1 yılGiysin deıl soyunuyor diyorum sence bu kızlar gıyınmısmı oluyor giyinme anlayışın xıırılcıplak sadece meme ucunu elinle kapatmakmı
- +1 yıl
haklısın, bu konuda sana katılıuorum,
ama doğru olan bir bilgi, yanlış telafüz edilirse, doğruluktan çıkabilir 😉
Soran+1 yılHahahahah
Aradığım yargı budur
10 Yorumla
+1 yılBasitlik
10 YorumlaSen etkileniyorsan eşcinsellik var sende
03 Yorumla
Soran+1 yıl@gnl_1998 sen de o soyunan tıplerdensın He ozmn
+1 yılSizde giyin
00 Yorumla