ben konyalıyım, bu zamana kadar dindardan tut, yobaza kadar cümleler kurmuşlar konyalılar için ama bizde şöyledir. kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz sen bunu kıyafetleri giyersin kimse sana birşey demez ama ben bir bayan olarak bile alışık olmadığım için yolda geçerken sana tekrar tekrar bakabilirim. Konya halkının alışık olmamasından tabiki ilk giyecek olan kişi sen değilsin çok gördüm dar, mini, kolsuz giyinen... Sıkıntı yok yani. hele selçukta öğrenciysen merkeze bile nadiren inersin her işini bosna da yaparsın orası zaten öğrenci mahallesi her şehirden insan var kimse kimseye karışmaz. toplumda kıyafet baskısı yok konya daki genç kızların açık veya kapalı olmalarını fark bile etmezsin, ama kışında bu tarz giyinirsen yaşlı dedeler ebeler durdurup senin eline para sıkıştırabilir yazık yavrumun giyecek parası yok die :) şimdiden konyaya hoş geldin. :)
Konya için çok atip tutuyorlar yok yobaz yok cok dindar semtinden semtine değişiyor ben bir senedir buradayim ve o kadar farkli insanlar var ki nasil giyinirsen giyin rahatsin asılan yok bakan yok belki yabancilik çekilirse bakarlar ama o da o kadar kimse birşey söylemez
konyadakiler ninja gibi giyiniyorlar... bide deriyle karışık soğan ve ter kokuyolar... hepsi oyle kokuyor milli parfumleri gibi... tek gecerli parfum eyup sabri tuncer limonlu kolonyası bide hacıyagı... bestofluck<3
Konya muhazafakksr bi kesim deriz fakat giyin kuşam olarak sevgi saygı var isteyen mini isteyen tayt isteyen türban kimse kimseyi rahatsız etmez insani saygı ve sevgi anlayışlıdır bi karaman li olarak 13 yil oturdun orada okudun en sevdiğim turkiyede ki il konya hiç çekinme rahat ol konya can dir
harikasın konyada yaşadğna göre bu süper oldu senden bir çok tüyo alabilrim öncelikle tenha yerler derken nereler de giyebilrim Konyaya gelecek ay gelicem ve hiç arkdşm tanıdğım falan yok malsef :/
Kardeşim mal mısınız ya bilmeyen çok konuşurmuş. Konyada yaşıyorum her şeyi de giyiyorum şortu da var minisi de var istersen çıplak çık sana kimse bir şey diyemez. Dedirtmediğin sürece. Kim öğretti size yobaz kelimesini? Şu Konya şöyle kötü böyle kötü diyen de Konya’ya okumaya etmeye gelmesin bir zahmet o zaman.
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kızlar, Kızlar Konya'ya taşınıyorum Konya'da toplumun giyim tarzı nasıl neler giyebilirim Kıyafet tarzım resimlerdeki gibi olucak?