Beyaz rengi sevmem ama giyen herkese yakıştığını düşünüyorum heleki kadınlara fana yakışıyor! Kadınlara yakıştıkça, erkekler durur mu? Hayran hayran bakıyor! Esmerinden, sarışınına ilgi odağı oldu! Sizce hangi ten rengine yakışıyordur? #Balinaa
Sarışınlar
Esmerler
Kumrallar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beyaz renk t-shirt, erkekler üzerinde fena etki yaratıyor! Beyaz renk, hangi ten rengine sahip kızlara daha çok yakışıyor?
Ben ilk defa böyle bir şey duydum kim nereden çıkartmış çok saçma! Şimdi resimdeki sarışın kıza çok güzel olmuş. Lakin sarışınlara Siyah çookkk yakışır! Ben açıkçası yanık tenden nefret ederim Siyah saçlı beyaz tenliler hangi gruba giriyor bilmiyorum bu yüzden yine de Esmeri seçtim.
Bir esmer olarak, tabii ki "esmerlere" diyeceğim:) Ama güzele her şey yakışır. Ten rengiyle filan ilgisi yok. -Gecen bol olsun.-
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bacim sen kapalisin sanane milletin giydiği seksi beyazin erkekler üZerindeki etkisinden. şahsen ben etkilenmiyorum beyazdan meyazdan. ben kisiden etkileniyorum.
Ana Sayfa > Moda & Stil > Anketler > Beyaz renk t-shirt, erkekler üzerinde fena etki yaratıyor! Beyaz renk, hangi ten rengine sahip kızlara daha çok yakışıyor?
En İyi Cevaplar