Güzellik & Bakım Erkeklerin tercihi beyaz tenli kadınlar mıdır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler buğday ve esmer tenli kadınları beğenmiyor mu djshdje🥲 Erkeklerin tercihi beyaz tenli kadınlar mıdır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. Esmerin güzeli de var beyaz tenlinin güzeli de cilt rengi en önemsiz şey bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım o zaman o biraz benim ozguvensizligimden kaynakli Yorumla Master81 +1 yıl Kendine güvendikçe güzelleşir insan. Yorumla
allerset10mg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kızlar neden esmer erkek harici herkesi ezik görüyorsa aynı şey. 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Esmer erkek harici birini ezik gördüğümüz yok, hoşlandığım çocuk mavi gözlü ve kumral Yorumla allerset10mg +1 yıl Sen esmersin diyedir çevremde çoğu kız esmer ve kürt hastası. Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlama Kürtlere çirkin demiyorum ama benim tarzım değiller, ben genelde kumral erkekleri beğeniyorum Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur Yorumla allerset10mg +1 yıl Yaşınız kaç? Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşındayım, hoşlandığım birisi var ama sürekli erkekler beyaz tenli beğenir dedikleri için ikilemde kaldim acaba beni seviyor mudur diye Yorumla Soran +1 yıl Dediğim saçma gelebilir ama , gerçekten biraz bu konuda özgüvenim yok 🥲 Yorumla allerset10mg +1 yıl Tipin nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Nasıl, yani fiziksel özelliklerimi mi soruyorsun, yoksa guzel hissedip hissetmedigimi mi Yorumla allerset10mg +1 yıl Yok görünüş olarak. Yorumla Soran +1 yıl uzun kahverengi saçlı, buğday tenli, göz rengim açık, öyle işte, bir de uzun boylu Yorumla Soran +1 yıl Ama sürekli çevremde beyaz ten sevilir, bebek gibi kızlar var dendiği için bu konuda biraz ozguvensizim Yorumla allerset10mg +1 yıl Fotonu merak ettim böyle biri herkesi tavlar aslında. Yorumla Soran +1 yıl Açık göz rengi derken, kehribar açık kahverengi tarzı bişi kastttim, mavi ya da yeşil değil Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum, belki de bu benim ozguvensiz oluşumla alakalı olabilir, biraz ozguvensiz biriyim ve ilk defa birinden hoşlanıyorum, resmen dumura ugradim. Yorumla allerset10mg +1 yıl Fotonu görme şansım var mı? Fake instan varsa merak ettim. Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı. yani beyaz olsa hayır demeyiz ama insan olsun karakterli olsun yeterli 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl alakası yok. ama senin bu özgüvensizlikle yalnız kalmana şaşırmamalı 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 499 cevap paylaştı. Hepsindede gayet güzel kızlar oluyor gen haritası sağlamsa neden olmasın 0 0 Yorumla
ahmet3562 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Ben en sevdiğim buğday tenli esmer bir kız foto arsada görsem 0 0 Yorumla
eskilerdenwashere Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kadınına göre değişir ne esmerler kumrallar var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa, hoşlandığım bir çocuk var ama biraz ten rengim konusunda özgüvensizim, o yüzden biraz üzülüyorum 🥲 Yorumla eskilerdenwashere +1 yıl Yorum almak ister misin? Yorumla
Gkhn222 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben kumralım kumral iyidir ahahah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya, hoşlandığım çocuk da kumral dhejdh Yorumla
golgi_aygıtı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl kişiden kişiye değişse de çoğunluk beyaz ten sever 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin tercihin ne peki Yorumla golgi_aygıtı +1 yıl onu söyleyemiyoruz maalesef Yorumla
AnarsistBalPorsuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Farketmez balık etli ve tatlı olsun yeter 0 0 Yorumla
Alcatraz7 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Esmerin tadı başka kom ne derse desin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben bugdayim Yorumla Alcatraz7 +1 yıl Buğday esmer sayılır zenci demedik 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Esmerin güzeli de var beyaz tenlinin güzeli de
cilt rengi en önemsiz şey bence
Anladım o zaman o biraz benim ozguvensizligimden kaynakli
Kendine güvendikçe güzelleşir insan.
Kızlar neden esmer erkek harici herkesi ezik görüyorsa aynı şey.
Esmer erkek harici birini ezik gördüğümüz yok, hoşlandığım çocuk mavi gözlü ve kumral
Sen esmersin diyedir çevremde çoğu kız esmer ve kürt hastası.
Yanlış anlama Kürtlere çirkin demiyorum ama benim tarzım değiller, ben genelde kumral erkekleri beğeniyorum
Doğrudur
Yaşınız kaç?
18 yaşındayım, hoşlandığım birisi var ama sürekli erkekler beyaz tenli beğenir dedikleri için ikilemde kaldim acaba beni seviyor mudur diye
Dediğim saçma gelebilir ama , gerçekten biraz bu konuda özgüvenim yok 🥲
Tipin nasıl?
Nasıl, yani fiziksel özelliklerimi mi soruyorsun, yoksa guzel hissedip hissetmedigimi mi
Yok görünüş olarak.
uzun kahverengi saçlı, buğday tenli, göz rengim açık, öyle işte, bir de uzun boylu
Ama sürekli çevremde beyaz ten sevilir, bebek gibi kızlar var dendiği için bu konuda biraz ozguvensizim
Fotonu merak ettim böyle biri herkesi tavlar aslında.
Açık göz rengi derken, kehribar açık kahverengi tarzı bişi kastttim, mavi ya da yeşil değil
Bilmiyorum, belki de bu benim ozguvensiz oluşumla alakalı olabilir, biraz ozguvensiz biriyim ve ilk defa birinden hoşlanıyorum, resmen dumura ugradim.
Fotonu görme şansım var mı? Fake instan varsa merak ettim.
yani beyaz olsa hayır demeyiz ama insan olsun karakterli olsun yeterli
alakası yok. ama senin bu özgüvensizlikle yalnız kalmana şaşırmamalı
Hepsindede gayet güzel kızlar oluyor gen haritası sağlamsa neden olmasın
Ben en sevdiğim buğday tenli esmer bir kız foto arsada görsem
Kadınına göre değişir ne esmerler kumrallar var
Yaaa, hoşlandığım bir çocuk var ama biraz ten rengim konusunda özgüvensizim, o yüzden biraz üzülüyorum 🥲
Yorum almak ister misin?
Ben kumralım kumral iyidir ahahah
Evet ya, hoşlandığım çocuk da kumral dhejdh
kişiden kişiye değişse de çoğunluk beyaz ten sever
Senin tercihin ne peki
onu söyleyemiyoruz maalesef
Yok bacım erkeklere nefes alsın yeter
Farketmez balık etli ve tatlı olsun yeter
Nefes alsın yeter derler
Beğenmeseler de olur
Esmerin tadı başka kom ne derse desin
Ben bugdayim