Bir tek bana mı itici geliyor? Yaklaşık bir senedir bu moda var, dar paça, yüksek hatta katlanmış paça ve çorapsız ayakkabı, hele ki öyle iğrenç ayakkabı modelleri tercih ediyor ki hemcinslerim pehh dedirtiyor.
Siz beğeniyor musunuz allah aşkına, moda adı altında son derece itici bu görüntüyü?
İtici 😐 fena itici. O ayağın ayakkabı içindeki halini düşününce gözüme güzel gözükmüyor bir de. Pantolonu da kısaltıyolar. Küçük gelmiş pantolon gibi duruyor.
Yalnız değilmişim genel olarak ;) Soytarıya çevirmemizi kendimizin manasını çözebilmiş değilim. Evet çorapsız aykkabı giyilebilir, spor ayakkabı, timberland tarzı ayakkabı spor kıyafetle evet. Klasik de hiç olmuyor, beynimde olduramadım hiç..
erkek adam böyle düdük gibi pantolon mu giyer diyeceğim iki erkek çocuk annesiyim, kim bilir onların zamanında neler çıkacak... Off Allah beterinden saklasın
Biliyorum giyilen çorabı leydi;) modanın adı çorapsız aykkabı, onu belirttim, görüntüde zaten çorap yok ve paçalar o kadar yukarıda ki verilen görüntü çorapsız hali. Zaten çok fazla çorap giymeden kullanan da var, demek ki bana itici geliyor:)
Kafamda olduramadım ben, çok tuhaf kundura ayakkabı giyenler var hakikaten berbat. Keşke resim çekseydim, moda dergilerindeki gibi değil sokaklardaki durum:)
Biliyorum, dış görüntüden ve moda adından bahsediyorum, birçoğu da hakikaten çorapsız giyiyor. Görüyor musun sen babet çorap olduğunu dışarıdan, görünen?
En İyi Cevaplar