Moda & Stil Çorapsız ayakkabı giyenler nasıl giyiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl giyebiliyorsunuz ayakkabıyı Güncellemeler+1 yıl . ... Çorapsız ayakkabı giyenler nasıl giyiyor? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl ben hoşlanmıyorum. mutlaka çorap giyiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla
rascalovvvvvv Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bu dünyadan değiller 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
egedebirsandal Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl babetse sıkıntı olmuyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O değil spor Yorumla egedebirsandal +1 yıl onları ben de anlamıyorumm Yorumla Soran +1 yıl Parmağım haşat oldu Yorumla egedebirsandal +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Sağol sen denedinmi hiç Yorumla egedebirsandal +1 yıl Denedim su topladi asla anlamam çorapsız giyenleri ben de Yorumla Soran +1 yıl Ben çocukken yazın dışarda oynarken çorap giymezdim hayret ediyorum nası giyebiliyomuşum diye Yorumla
Beyzossum Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiç sorma mk ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen giyiyomusunki Yorumla Beyzossum +1 yıl Hayır tabii ki Yorumla Soran +1 yıl Denedinmi çok zor Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç giyemem 1 0 Yorumla
Yanlız1Ben Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Giyilmez ki öyle 0 87 Yorumla Soran +1 yıl Ecet Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Bence giyende yoktur Yorumla Soran +1 yıl Çok var Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Kızlar mı giyiyor Yorumla Soran +1 yıl Her 2 tarafta Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Hiç denk gelmedim öyle birine Yorumla Soran +1 yıl Nası gelmedin ben çok gördüm Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Ben hiç görmedim Yorumla Soran +1 yıl Dışarıdan belli olur bileği gözüküyorsa giymiyodur Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Babet çorap diye bişi var Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Oda nasıl bi çorapsa zaten onu da giymiş sayılmaz zaten doğru diyosub Yorumla Soran +1 yıl Hayır yani bazıları giymiyor eve gelince gözükür Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Çorap giymeyen kimse daha görmedim gelmedi evime kdjdn Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl şu an İstanbul'a geldim Yorumla Soran +1 yıl İstanbula şu an geldiysen çok görürsün önceden nerdeydin Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Önceden zonguldak... Ama İstanbul'da hiç tanıdığım yok yanlızım yani Yorumla Soran +1 yıl Zonguldak soğuk çünkü bende kayseride çok gördüm Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Sen şu an nerdesin ki kayseri'de mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Kayseri'de de çalışmıştım orası gerçekten aşırı sıdak Yorumla Soran +1 yıl Sıcakla alakası yok çorapsız ayağa girmiyorki ayakkabı nası beceriyorlar anlamıyorum Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Evet bencede çorapsız çok rahatsız edici olur girse bile Yorumla Soran +1 yıl Çocukken çok giyerim dışarda oynarken nasıl giyiyordum hayret ediyorum Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Ben hiç giymedim Yorumla Soran +1 yıl Bende hayret ettim nası giyiyomuşum diye Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Ayakkaların rahatsız olmuyo muydu? Yorumla Soran +1 yıl Hiç hissetmiyodumki arkadaşım çağırıyodu direk ne giydiğime bakmadan çıkıyodum Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl O zaman çocukluk işte yani Yorumla Soran +1 yıl Evet geçende üşendim çorap giymeye ayakkabıyı giyemedim ayağıma bağcıkları açtım anca giydim Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Eee rahatsız olmadın mı sonra Yorumla Soran +1 yıl Aynı zamanda çıkmasıda aşırı zor oldu tabanda ayakla birlikte çıktı Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Hiç iyi bişi değil ki hem terler koku yapar ayakkabı Yorumla Soran +1 yıl Kokuyu bilmiyomda zor çıktı Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Evet yapışır işte tabanı ayaga Yorumla Soran +1 yıl Evet çok kötü bide giyenler var Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Giymesinler bence djdjd Yorumla Soran +1 yıl Bencede genelde bağcıkları açık oluyor ondanmı acaba Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Olabilir ondan galiba Yorumla Soran +1 yıl Ama nası rahatsız olmuyolar Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Bende bilmiyorum düşünüyorum çok rahatsız edici Yorumla Soran +1 yıl Giyilse keşke girmiyorki Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Girse çıplak ayakla mı giyeceksin ayakkabıyı Yorumla Soran +1 yıl Üşenince giyesim geliyo Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Ama öyle rahatsız eder Yorumla Soran +1 yıl Yani bakkala giderken rahatlık önemli değil Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl O kadar olur be kdkd Yorumla Soran +1 yıl Dur bi giymeye çalışıyım şimdi Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Hani giy bakalım Yorumla Soran +1 yıl Bağcıkları açmak zorunda kaldım giyince dilde sıkıştı Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Tabanı da ayagına yapışmıştır Yorumla Soran +1 yıl Bu sefer yapışmadı ama dil içine girdi biraz bide tırnağım ucuna battı Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Bence bıda giyme jsjs Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Sende giyme Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Ben giymiyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl Ben bikezde lise mezuniyetinde giymek zorunda kalmıştım Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Topuklu ayakkabıyı mı? Yorumla Soran +1 yıl Sporu yani topuklu zaten çorapsız giyilir Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Ne bilim ben dkdkdk eee nasıl hissetmiştin Yorumla Soran +1 yıl İşte topuklu acıtıyodu arkadaşım spor ayakkabısını vermişti 3 numara büyüktü zaten direk giymiştim vallaha topujludan rahattı Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Büyük olduğu için rahat gelmiştir sana o Yorumla Soran +1 yıl Rahat değildi çıkıp duruyodu ama topukludan iyiydi topuklu en jötüsü Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Madem kötü neden giyiyosunuz Yorumla Soran +1 yıl İşte ilk ve son giyişimdi Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Yani bencede rahat ettiğin ayakkabıyı giy Yorumla Soran +1 yıl Topuklu hem ayağımı kesti hem dişüp durdum hemde ayağımdan fırladı Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl İyi ayagını kırmamışsın Yorumla Soran +1 yıl Aşırı acılıydı bide rezil oldum Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Parmaklarına mı vurdu topuguna mı? Yorumla Soran +1 yıl Her iki tarafada ve denge kuramadım düştüm düştüğümde ayakkabıda fırladı Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Uhh çok kötü olmuş senin acından Yorumla Soran +1 yıl Evet çok rezil oldum onun yerine ayakkabıyı hergün çorapsız giymeyi tercih ederdim Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Yani kimse rezil olmak istemez evet ama düşmekte çok rezil eden bi olay değil Yorumla Soran +1 yıl E ayakkabıda fırladı ama yalınayak gördüler beni Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Olsun görsünler ayagını ne var bunda ki Yorumla Soran +1 yıl Bazıları fotosunu bile çekti ayağımınarkadaşlarım whatsapta sticker falan yaptı Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl O kadar da ne bu Yorumla Soran +1 yıl İşte hala whatsapta atan var Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Alla alla manyak arkadaşların djdjd Yorumla Soran +1 yıl Evet ya 36.5 diye atıyolar hel Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Ama ama kücückmüş ayagın dkdjd Yorumla Soran +1 yıl Yok yani mizah varya 36.5 diye onu yapıyolar yoksa ayağım 38 Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Yok o mizahı hiç bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sosyal medyada dönğyor ayak fetişcileri için falan Yorumla Yanlız1Ben +1 yıl Sosyal medyada kullanmıyorum ki dkjdd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben hoşlanmıyorum. mutlaka çorap giyiyorum.
Bende
bu dünyadan değiller
Bencede
Aslaaaa
babetse sıkıntı olmuyor
O değil spor
onları ben de anlamıyorumm
Parmağım haşat oldu
Geçmiş olsun
Sağol sen denedinmi hiç
Denedim su topladi asla anlamam çorapsız giyenleri ben de
Ben çocukken yazın dışarda oynarken çorap giymezdim hayret ediyorum nası giyebiliyomuşum diye
Hiç sorma mk ya
Sen giyiyomusunki
Hayır tabii ki
Denedinmi çok zor
Hiç giyemem
Giyilmez ki öyle
Ecet
Bence giyende yoktur
Çok var
Kızlar mı giyiyor
Her 2 tarafta
Hiç denk gelmedim öyle birine
Nası gelmedin ben çok gördüm
Ben hiç görmedim
Dışarıdan belli olur bileği gözüküyorsa giymiyodur
Babet çorap diye bişi var
Oda nasıl bi çorapsa zaten onu da giymiş sayılmaz zaten doğru diyosub
Hayır yani bazıları giymiyor eve gelince gözükür
Çorap giymeyen kimse daha görmedim gelmedi evime kdjdn
Hangi şehirdesin
şu an İstanbul'a geldim
İstanbula şu an geldiysen çok görürsün önceden nerdeydin
Önceden zonguldak... Ama İstanbul'da hiç tanıdığım yok yanlızım yani
Zonguldak soğuk çünkü bende kayseride çok gördüm
Sen şu an nerdesin ki kayseri'de mi
Evet
Kayseri'de de çalışmıştım orası gerçekten aşırı sıdak
Sıcakla alakası yok çorapsız ayağa girmiyorki ayakkabı nası beceriyorlar anlamıyorum
Evet bencede çorapsız çok rahatsız edici olur girse bile
Çocukken çok giyerim dışarda oynarken nasıl giyiyordum hayret ediyorum
Ben hiç giymedim
Bende hayret ettim nası giyiyomuşum diye
Ayakkaların rahatsız olmuyo muydu?
Hiç hissetmiyodumki arkadaşım çağırıyodu direk ne giydiğime bakmadan çıkıyodum
O zaman çocukluk işte yani
Evet geçende üşendim çorap giymeye ayakkabıyı giyemedim ayağıma bağcıkları açtım anca giydim
Eee rahatsız olmadın mı sonra
Aynı zamanda çıkmasıda aşırı zor oldu tabanda ayakla birlikte çıktı
Hiç iyi bişi değil ki hem terler koku yapar ayakkabı
Kokuyu bilmiyomda zor çıktı
Evet yapışır işte tabanı ayaga
Evet çok kötü bide giyenler var
Giymesinler bence djdjd
Bencede genelde bağcıkları açık oluyor ondanmı acaba
Olabilir ondan galiba
Ama nası rahatsız olmuyolar
Bende bilmiyorum düşünüyorum çok rahatsız edici
Giyilse keşke girmiyorki
Girse çıplak ayakla mı giyeceksin ayakkabıyı
Üşenince giyesim geliyo
Ama öyle rahatsız eder
Yani bakkala giderken rahatlık önemli değil
O kadar olur be kdkd
Dur bi giymeye çalışıyım şimdi
Hani giy bakalım
Bağcıkları açmak zorunda kaldım giyince dilde sıkıştı
Tabanı da ayagına yapışmıştır
Bu sefer yapışmadı ama dil içine girdi biraz bide tırnağım ucuna battı
Bence bıda giyme jsjs
Bencede
Evet
Sende giyme
Ben giymiyorum zaten
Ben bikezde lise mezuniyetinde giymek zorunda kalmıştım
Topuklu ayakkabıyı mı?
Sporu yani topuklu zaten çorapsız giyilir
Ne bilim ben dkdkdk eee nasıl hissetmiştin
İşte topuklu acıtıyodu arkadaşım spor ayakkabısını vermişti 3 numara büyüktü zaten direk giymiştim vallaha topujludan rahattı
Büyük olduğu için rahat gelmiştir sana o
Rahat değildi çıkıp duruyodu ama topukludan iyiydi topuklu en jötüsü
Madem kötü neden giyiyosunuz
İşte ilk ve son giyişimdi
Yani bencede rahat ettiğin ayakkabıyı giy
Topuklu hem ayağımı kesti hem dişüp durdum hemde ayağımdan fırladı
İyi ayagını kırmamışsın
Aşırı acılıydı bide rezil oldum
Parmaklarına mı vurdu topuguna mı?
Her iki tarafada ve denge kuramadım düştüm düştüğümde ayakkabıda fırladı
Uhh çok kötü olmuş senin acından
Evet çok rezil oldum onun yerine ayakkabıyı hergün çorapsız giymeyi tercih ederdim
Yani kimse rezil olmak istemez evet ama düşmekte çok rezil eden bi olay değil
E ayakkabıda fırladı ama yalınayak gördüler beni
Olsun görsünler ayagını ne var bunda ki
Bazıları fotosunu bile çekti ayağımınarkadaşlarım whatsapta sticker falan yaptı
O kadar da ne bu
İşte hala whatsapta atan var
Alla alla manyak arkadaşların djdjd
Evet ya 36.5 diye atıyolar hel
Ama ama kücückmüş ayagın dkdjd
Yok yani mizah varya 36.5 diye onu yapıyolar yoksa ayağım 38
Yok o mizahı hiç bilmiyorum
Sosyal medyada dönğyor ayak fetişcileri için falan