arkadaşlar etek giymeyi seviyorum ama çorap giymeyi pek sevmiyorum.
sizce eteğin altına çorap giyildiği zaman dahamı güzel duruyor ? giymelimiyim ?
sizce eteğin altına çorap giyildiği zaman dahamı güzel duruyor ? giymelimiyim ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canim corap giyip giymemek etegin rengine, nasil bir ortama girecegine, senin nasil rahat edecegine baglidir. yani her sart altinda corap giy ya da giyme diye tavsiye verilemez ama bir kac ufak tavsiyede bulunabilirim.
Corap bacaklardaki kusurlari kapatacagi icin bacaklarini daha guzel gosterir. ama acik renk kumaslar ile parlak ten rengi corap giymek bacaklari ve kalcalarini oldugundan kalin gosterecektir. ozellikle yazin parlak corap bence daraltici gorunur. kaliteli ve mat coraplar tercih etmelisin. benim tavsiyem penti premier serisi. (
Siyah etekler ile siyah corap giymek biraz risklidir. eger corap yeteri kadar ince degilse fazla kasvetli bir hava yaratir. bir de siyah etek-siyah corap ikilisi resepsiyon gorevlisi - servis elemani gibi bir hava yaratabilir. o yuzden etegin tarzina dikkat etmek gerek.
Eger bacaklarin biraz tombul tarafindaysa cok ince coraplardan uzak durman gerek. genel yarginin aksine super ince coraplar bacaklari ince gostermez.
Etekten etege fark var bence...Her etegin altina gitmez...
Birde Bacaklarinin güzel olmasi gerekiyor tabiikide... Buda ayri bir etki yaratir...
tesekkürler :)
peki bir bayan olarak tavsiyen önemli benim için. nasıl bir çorap giymeliyim sence ? etek çok mini değil dizlere kadar ? sen giyiyomusun böyle eteğin altına ya da giyseydin nasıl bir şey tercih ederdin ?
Bu soruyu cevaplayabilmem icin etegin rengini ve darligini bilmem gerekiyor...Bunlarda önemli cünki..
etek kırmızı dizin biraz üzerinde dar vücuduma yapışıyo. giymemelimiyim
Etek kırmızıysa kesinlikle süper ince ve parlak ten rengi giymelisin bence, ayakkabı olarakta kırmızı topuklu süper yakışır
Eğer ten rengine aşırı fazla benziyorsa veya aynıysa giy, ama çorap olduğu belli oluyorsa giyme gerçekten kötü görünüyor.
siyahdamı giymiyim
bacakların tertemizse ve yara bere yoksa izler vs. külotlu çorapa gerek yok bence
yara bere yok :)
iyi o zaman giyme. :)
Cevap
14Cevap
bacakların düzgünse giymende fayda var diye düşünüyorum, daha çekici oluyor bence ;)
+1
düzgün çok kalın ya da ince değil. hangi bakımdan neden çekici oluyor mesela sence ?
Jartiyer giymelisin bence amele gibi kilotlu çorap çok itici
görende hergün jartiyer giyiyorsun sanar
etek boyuna çorabın rengine göre değişir ama sevmiyorum diyosan giymezsin :)
bu sıcakta ne gerek var .sen bilirsin daha estetik olmak istersen giyebilirsin .
Etekten etege fark var bence...Her etegin altina gitmez...
Birde Bacaklarinin güzel olmasi gerekiyor
eteğin hangi renk ? bence giyme corap pek hos durmuyo
Kimin ne dusundugunun onemi yok bence aynanin karsisinda kendini nasil mutlu hissediyorsan onu giy bence
Giy bnce hava koşulları müsaade ettikçe daha hoş duryo dha çekici oluo
eğer bacaklarını yakın zamanda almışsan tabiki çorapsız giymen göze hoş gelecektir. ooyyyhşş!
Üşümediğiniz sürece bence asla çorap giymeyin. Havalar soğuk olduğunda üşürseniz o zaman çorap giyin o da ince ten rengi olsa bacakları daha güzel gösterir.
Etekten eteğe fark eder tabii :) Ama bacakların pürüzsüzse giy derim ben :)
mini etek çorapsız kesinlikle daha iyi. düzgün tenin varsa
Bacaklar kilotlu çorap giymiş gibi kusursuzsa giyme tabi
bu sıcakta çorap morap giyilmez ya.
bu sıcakta ne çorabı üfff...çok sıkıcı
güyme o bacakalrı fütursuzca sergile canım
Giyme giyme daha hoş durur
giy giy. ama cıkarırken sorun olur
Yara bere yoksa giyme külotlu çorap
bacaklarda sıkıntı yoksa giymemen daha mantıklı
çorapsız daha iyi bence bacaklar iyiyse
etek traşı ol giy.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?