Kızlar saçıma kaynak yaptırmayı düşünüyorum saçlarım şuanda omuzlarıma yakın ve kalın telli acaba kaynak saçı yıpratıyor mu?
Bilginiz varsa bekliyorum
Bilginiz varsa bekliyorum
Kaynak saci yipratiyor genelde ama ne tur kaynak yaptihinada bagli. Ben amsterdamda yasiyorum ve bu kaynaklari aslinda zenciler yaparlar onlar kendi saclarini ve kaynak sacini orerek birbirene baglarlar, yanilmiyorsam kuaforler cogu zaman saci ve kaynak sacini birbirine silicon gibi birsey yapistiriyorlar bu saca cok zarar verir ve saci doker. Bana kalirsa cit cit kulan, ben bir arkadasima yapmistim. Burda zencilerin dukkanlari var, ordan saci aldik sonra cit citlari diktik simdi kiz kullaniyor ve cok dogal duruyor. Sacada zarar vermiyor. gercek kaynakta kaffa derisi havada alamiyor fazla ve bu daha cok sac dokulmesine sebeb oluyor.
Ben yaptırdım ama rahat edemedim ya kısa saçlarım olduğu için yaptırmıştım ben ama 2 hafta zor dayandım. Saçlarımı uzatmak için bişeyler aramaya başladım patentli keratin kullanıyorum hızlı uzaması için baya uzadı ama belim bile altına kadar uzatmak istiyorum. Hem güçsüz dü saçlarım ona da iyi geldi.
Vallahi ne amaçla yapıyorsunuz bilmiyorum ama biz erkeklerin kızların saçınaa verdiği değer çok fazla...
Kaynak yaptırdığınızda o saç sizin olmayacak haliyle bunu farkedicez ve düş kırıklığına uğricaz...
Uzun zaman önce eski sevgilimle ilk tanıstığımız zamanlar onun uzun ve düz saçlarına hastaydım.. Meğersem kıvırcığa yakın dalgalı bir saça sahipmiş kendisi ve fönsüz hayatta dışarı adımını atmazmış...
Ahh ahh hala unutamam o hayal kırıklığını =)
demek ki neymiş? bi saça tav olmıycakmışsın ;)
hep duyardım kaynak diye geçenlerde bi kuaförün önünden geçerken gördüm 100 teli 120 tl ye diye yazmışlar bende daha ucuz bişe sanırdım...
Cevap
4Cevap
boncuk kaynak yaptr bse olmuo bn slikonuda boncuda denedim slikonu biliosundr aseton tinerle cıkarıolar cekiştrerk bnlar saca cok zararlı slikon bastan zararlı ama boncuğun öyle bi sıkıntısı yok hemen pensele attrıolar yada sen braz sert cekincede gelio yatarken braz rahatsz edio ama alısırsn sonucda kaynak bu...
Ben kullandim cok yipratiyo dipleri karisiyo iyi tarayamiyosunda cikarincada sacinin uclari lastik gibi oluyo yanmis gibi,hic tavsiye etmem cit cit daha iyi en azindan istedigin zaman cikarabilirsin sacini yipratmaz ama dipleri hava almadigi icin fazlada uzatmaz.
link böyle bi kaynaktan bahsetmiyosan yıpratmaz merak etme.
saçı çektiği için saç aşırı cansızlaşıyor ve zayıflıyor ayrıca dökülüyor da.
Ben şimdi yazıcamda çok uzun,Saçı yıpratmama gibi bi durum söz konusu olmaz.Ayrıntılı bilgi almak istersen mesaj atman yeterli.
Saçın Kalın Telliyse Çok Yıpranacağını Düşünmüyorum.Ama İnsanın Kendi Saçı Gibide Yok.
Evet yipratior ve sac sonrada dokuluor, bana sorsan en guzeli dogal;) sacini uzat kaynaga gerek yok
yıpratıyor canım bence bi kez daha düşün bu kaynak işini
kesinlikle yapma çok acı çekersin gördüm yani yaptıranın yastıktaki halini
yıpratir, en iyisi çıtçıt almak
Bence yapma doğal halin en güzeli
yapaylığından dolayı hoş durmuyor bence
Naturel ol bosver kaynak falan koku sende uzar
çıt çıt kullan pratik pişman ettirmez
kaynak saçı yıpratıyor bence uzak durmalısın
Saça bağlı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar