Güzellik & Bakım Sivilce lekelerim için fondöten mi almalıyım kapatıcı mı? lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sivilce lekeleri olan biriyim. Güncellemeler+1 yıl güncel Sivilce lekelerim için fondöten mi almalıyım kapatıcı mı? Cevapla Fondöten Soruları Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Goodgirl0034 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kapatıcı daha iyi olur ama kapatıcı sürdükten sonra üzerine fondöten geçmelisin. 0 0 Yorumla
B3lin4y Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Her ikisi de 1 2 Yorumla lodge +1 yıl marka öneriniz var mi Yorumla B3lin4y +1 yıl Maybeline kapatıcı meşhur baya. Fondöten de loreal True match öneriliyor. Ben ikisini de kullanmadım. İstersen instagramdan makyaj sayfalarına bir göz at derim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kapatıcı daha iyi olur ama kapatıcı sürdükten sonra üzerine fondöten geçmelisin.
Kapatıcı
hangi marka
Her ikisi de
marka öneriniz var mi
Maybeline kapatıcı meşhur baya. Fondöten de loreal True match öneriliyor. Ben ikisini de kullanmadım. İstersen instagramdan makyaj sayfalarına bir göz at derim
Her ikisinide kullan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!