Yeni Trend: İnce bel! Stilin tamamlayıcısı olarak gözüken ince bel, bu yaz da bizimle birlikte. İnce bel küçük bir ayrıntı olarak dursa da bir o kadar etkili. Özellikle erkekler üzerinde. İnce bel detayı neden bu kadar erkekler tarafında ilgi odağı? #minnnak
İnce bel detayı erkekleri etkilemenin en kolay yolu! İnce bel neden bu kadar erkeklerin ilgi odağı?
Dünya üzerinde her yerde ince belli kadınlar ön planda. Çoğu yerde de kadınlar ince belli olmak ister. En son Pasifik'te bir ada olan Fiji'de balıketli kadınlara özenilirdi. Orada etine dolgun olmak bir güzellik belirtisi idi. Ama adaya 1995 yılında kablolu televizyonun bağlanmasıyla kadınlar ABD'deki ince belli Hollywood kadınlarını görünce bu anlayıştan vazgeçip ince belli olmayı tercih etmişlerdir. Annelerini ve teyzelerini örnek almayı bırakmışlar.
Yani bu ince bel trendi, dünyanın her yerinde 1995 yılından beridir var. Neden ince bel? Aslında sadece ince bel olmakta değil, kadınlar erkeklere göre daha naif yaratıklar olduğu için fiziken de bunu temsil etmesi gerekir. Bu sebeple zayıf kadınlar daha yumuşak, daha nazik ve daha kadınsı duruyor.
Kızlarda 2 güzellik anlayışı var bir kızların beğendiği vücut tipi yani hava atmak amaçlı, birde erkeklerin beğendiği vücut tipi. Bundan eminim bu var ya. Geçen kainat güzeli seçtiler kızın neresi güzel anlamıyorum kemik torbasından başka bir şey değil 😂😂😂
Bu daha neki emrullah abi. Benim bir arkadaşım var, tencere imalatçısı. Lavuk burdan atlıyor taylanda, karıyı üzerine işetiyor, yıkanmadan geri geliyor.
çünkü ince belli kadının yumurtalıkları yağ bağlı değildir muhtemelen ve doğurganlık oranı daha yüksek olabilir;aslında bilinçaltı buna göre seçim yapar.
Bence ince bel hem ciplakken hemde ciplak olmadan bir kadinda en etkileyici faktölerden birisi. Ayrica ince bel oldugu zaman bacak ve baldir kaslari daha fazla belirgin oldugu icin erkeklerin dikkatini ceker diye dusunuyorum
Erkeklerden diyen olursa ya direkt dislike atın zaten yiyorsa nedenini yazsanıza :D Hepiniz çok biliyorsunuz ama hep bu abazan sınıfı yüzünden hepinizin bir yeri kalkık, çoğunuzun egosunu düşürüp indirdim size de mi öyle yapayım bilmiyoeum ki
Erkeklerin hiç öyle bir trendi olmuyor kadınlar kendi kendine gelin güvey olup kendilerini rezil etmek de sınır tanımıyorlar biz kadınların oldukları gibi görünmelerinden memnunuz
En İyi Cevaplar