Balık etli olan kişi adı üzerinde etli. İsterse zayıflayıp fit olabilir. Daha estetik geliyordur gözlerine. Ben bile kız olarak zayıf kızları beğeniyorum. Kilodan nefret ediyorum ve kilo aldıkça kendimi beğenmemeye başlıyorum. Oturunca sanki bir ağırlık hissediyorum göbeğimde.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
AçılınBenKs_ci | Güzellik & Bakım konusunda 955 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Bu sığırlar karıdan ne anlasın mk bunlara zamanında ne versen onu yerdi şimdi tvler netler dayattı dolgunu, onlarda öylesini arıyor...
Karaktersiz bir şekilde tüm erkekleri bu şekilde aşağılaman kişiliğinin de ne kadar aşağılık olduğunu gösteriyor maalesef. Anne baba terbiyesi işte bu yüzden çok önemli :/
Kim disslike attı Allah aşkına? Genelde insanlar ince bel ister zaten erkeklerde kızlarda kendilerinde ben yorumumda kötü birşey yazmamışım ki kızlar erkekler seviyor diye ince belli olucak erkeklerde kızlar seviyor diye kas yapicak diye bi kural yok zaten heryeriniz yağ olmuş düşüncemizi söyleyince disslike atıyorlar az yeyin sağlıklı beslenin spor yapın 20sinde olmayan kızlar göbeği açık giyiniyor göbek salmış kendini göz zevkimizi bozmayın işinize gelmeyince disslike:)
Valla bende merak ediyorum bunu. Geçen sevgilisini unutamamış biriyle konuşuyordum o ince belini tutsam gökyüzüne çıkarırdım seni falan yaptı. Abi okey ama eski sevgilisine geri döndü şimdi. Hadi ateistler bunu da açıklayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39102Bitmesin...
Daha estetik geliyordur gözlerine. Ben bile kız olarak zayıf kızları beğeniyorum. Kilodan nefret ediyorum ve kilo aldıkça kendimi beğenmemeye başlıyorum. Oturunca sanki bir ağırlık hissediyorum göbeğimde.
Konuşma üslubunu düzeltirsen senden de anlayabilirler:) Herkes mükemmeli aramiyor ama çoğunluk küfürlü konuşan kizi itici bulur.
Adam hakli
Yoo sevenim var çok şükür sjsjs küfüre alıştırıyorum kendimi, sevdiceğim olacak adama dörty talk yapacam da sjsjsj söylemesi ayıp
Önce kendinin dogru adam bulamayipta herkesi sığır olarak değerlendirmen kendi sığırlığından geliyor olmasın
Mandayla sevgili olup erkeklere laf söyleyen camış.
Sjsjsjsjsj
@kingkong321 +1 kardeş
Kendini bilmeyen çamsalaklarla arkadaşlık kurup kendine ziyan edince ön yargı mapusuna kendini kapatmış acınası zavallılara diyecek ne sözü olabilir.
@Croyzigor kanka maskeni takarmısın
...👍
😂😂😂
Üstüne alınan sığırlar sjsjsjss toplaşmış cjbdjdbd
Kudurun sjsjsj
Karaktersiz bir şekilde tüm erkekleri bu şekilde aşağılaman kişiliğinin de ne kadar aşağılık olduğunu gösteriyor maalesef. Anne baba terbiyesi işte bu yüzden çok önemli :/
Biri daha engellendi sjsjsj sığırlar doluşmasın mümkünse
Döndük dolasdik ayni mevzuya geldik 🤣🤣🤣
@babacanksk bir erkek kendine bakar aynada sonra kadına uyumlumuyuz diye bu kadar basit
Baklavaya turşu misali 👏👏👏
@babacanksk ben regl'im bugün biraz sinirli gibiyim yazmasam daha iyi
Ben sizi sinirlendirecek bis3ymi dedim anlamadim ya da yanlis anlasildim
@babacanksk hayır ben öyleyim
Oglen seninle bu konuyu konusmusduk ondan ayni mevzu desim
tamam yavrum sorun yok relax biraz sakin 🙏
Nasil oldun biraz sakinlesdinmi dün iyi degildin merak ettim
@babacanksk iyiyim yüzdüm guneslendim bugün
Iyi yaptin tadini cikar rahatla sevindim
@babacanksk sizin yaşınız doğrumu 45 yazıyor
Dugru 45
İzmir karsiyaka
@babacanksk İzmirlileri severim iyi olurlar genelde akrabalarımız var Hatay ve Üçkuyular'da
Bizim tam karsimiz hatay uckuyular
Sen nerdesin nerde yasiyorsun
@babacanksk mahalleleri bilemem ama gezerim gelince
Konaktan vapurla karsiya geciyorsun ya isde tam orasi diger kiyi
@babacanksk karşıyaka biliyorum çok seviyorum orayı
Helal sana
Kim disslike attı Allah aşkına? Genelde insanlar ince bel ister zaten erkeklerde kızlarda kendilerinde ben yorumumda kötü birşey yazmamışım ki kızlar erkekler seviyor diye ince belli olucak erkeklerde kızlar seviyor diye kas yapicak diye bi kural yok zaten heryeriniz yağ olmuş düşüncemizi söyleyince disslike atıyorlar az yeyin sağlıklı beslenin spor yapın 20sinde olmayan kızlar göbeği açık giyiniyor göbek salmış kendini göz zevkimizi bozmayın işinize gelmeyince disslike:)
Boş ver cekememis
Senin belin nasıl ben sana sarılırım
A ben djdjjdwmms
Bende öyle olduğum için biliyorum ahsjskks
Uuu fmdkkdskngnsldm
Kalçanın dolgunu olmasın bel ince hafiften kalçası olsun narin dursun
Dolgun kalça balık et iyidir
Aha geldiler
Size sorduk mu kalça profosorleri
Iyh abaza görüntüsü verdim ben kaçıyorum
Merak etme aw buraya nude bile atsan mesaj atmam yavşamam okurken dikkatimi çekti hay aklımı edeyim cevapladım tamda böylesine denk geldim
Ahahah. Savcılığa anlat derdini
Sjsjsjjd haklısın knk
Savcılık ne alaka olm
Altı üstü yorum ne savcılığı
Knk ne savcılığı boşver
Şaka mısınız aw bi dalga geçelim dedik 😂
Böyle gelirsin oltaya 😂😂😅😅 biliyoz şaka olduğunu
Dik popo bird
Savcıyla yazıyorum pırdın yı bırını bınzıtmışım aıq
İşte bu
İşi bilen baska
Geneli değil güzellik anlayışı koyuyorlar