- Güzellik & Bakım konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde merkez sırt kasları gelişmiş olursa karın kasları ve göğüs kasları daha estetik gözükür.
Kadınlarda da ince bel vücut hatlarının daha estetik görünmesine neden olur işte bu yüzden daha çok istenilen özelliklerden birisidir.
Yani resimden de gayet net anlaşılıyor bence.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
erkeğine göre değişir bu soru ama her erkek böyle şeylere bakmaz sonuçta gelip geçici bir şey güzellik ama cevabını zaten atmışsın fotoğrafta bir bak estetik duruyor dimi güzel duruyor bilimsel cevabı da bu erkekler eğil kızlarda cinsiyette fark etmez bu bir bardakta olabilir estetik şeyler güzel gelir göze matematiksel bir oran var beynimizde o oranlar bize güzel gelir olay bu ama bazıları da balık etli falan sever o senin sevdiğin kişiyle alakalı olabilir :)
10 Yorumla
Diğer hemcinslerimin çoğunluğunu bilmem ama ben bir erkek olarak ince belli gram sevmem. Hatta aşırıysa tiksinirim bile. Bende aynı şekilde kadınların bukadar ince belli olma çabalarını anlamıyorum.
15 Yorumla
+1 yılBalık etli olan kişi adı üzerinde etli. İsterse zayıflayıp fit olabilir.
Daha estetik geliyordur gözlerine. Ben bile kız olarak zayıf kızları beğeniyorum. Kilodan nefret ediyorum ve kilo aldıkça kendimi beğenmemeye başlıyorum. Oturunca sanki bir ağırlık hissediyorum göbeğimde.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok çekici estetik bir görüntü katıyor.
Farkı hissetmemek mümkün değil 😅
ince bel 
kalın 20 YorumlaHerkes herkesi olduğu gibi kabul etmeli etmiyorsa birlikte olmasınlar kimse kimsenin günahına girmesin. Ortalık dul kadınlardan geçilmiyor. Ben Bekarım . Bekar Bir Hanımefendi Bulamadım . Bu Nasıl İştir Yahu
20 YorumlaÇünkü neden istemesinler?
Erkeğin omzu geniş olanı, karının gotü büyük beli ince olanı makbuldür, bunun nedeni niçini sorgulanmaz yavrum.
Fıtrat gereği bunlara ilgi duyuyoruz, bu olması gerekendir, sorgulaması gereken değil..10 Yorumla
+1 yılBu sığırlar karıdan ne anlasın mk bunlara zamanında ne versen onu yerdi şimdi tvler netler dayattı dolgunu, onlarda öylesini arıyor...
315 Yorumla- +1 yıl
Konuşma üslubunu düzeltirsen senden de anlayabilirler:) Herkes mükemmeli aramiyor ama çoğunluk küfürlü konuşan kizi itici bulur.
- +1 yıl
Yoo sevenim var çok şükür sjsjs küfüre alıştırıyorum kendimi, sevdiceğim olacak adama dörty talk yapacam da sjsjsj söylemesi ayıp
- +1 yıl
Mandayla sevgili olup erkeklere laf söyleyen camış.
- +1 yıl
Sjsjsjsjsj
- +1 yıl
@kingkong321 +1 kardeş
- +1 yıl
@Croyzigor kanka maskeni takarmısın
- +1 yıl
Üstüne alınan sığırlar sjsjsjss toplaşmış cjbdjdbd
- +1 yıl
Kudurun sjsjsj
- +1 yıl
Karaktersiz bir şekilde tüm erkekleri bu şekilde aşağılaman kişiliğinin de ne kadar aşağılık olduğunu gösteriyor maalesef. Anne baba terbiyesi işte bu yüzden çok önemli :/
- +1 yıl
Biri daha engellendi sjsjsj sığırlar doluşmasın mümkünse
+1 yılŞahsen ben yolda beraber yürürken tehlikeli bir an gelirse belinden tek elimle kavrayıp onu daha güvende tutabilmek için isterim :)
Diğer erkekleri bilmiyorum fjskdjkadlksad10 Yorumla
+1 yılBeni yanlış anlamayın ama ben öyle biri degilim fiziğe bakan zaten hiç sevgilim de olmadı dış görünüşe asla bakmam ama Mala iyi vurmak için istebilirler...
10 YorumlaHoşlarına gidiyor öyleyse biz nasıl uzun boy seviyorsak
30 YorumlaOnların istemesi bitmez kıl yumağı göbekli olsalarda isterler bakarlar dururlar işte
320 Yorumla- +1 yıl
Döndük dolasdik ayni mevzuya geldik 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@babacanksk bir erkek kendine bakar aynada sonra kadına uyumlumuyuz diye bu kadar basit
- +1 yıl
Baklavaya turşu misali 👏👏👏
- +1 yıl
@babacanksk ben regl'im bugün biraz sinirli gibiyim yazmasam daha iyi
- +1 yıl
Ben sizi sinirlendirecek bis3ymi dedim anlamadim ya da yanlis anlasildim
- +1 yıl
@babacanksk hayır ben öyleyim
- +1 yıl
Oglen seninle bu konuyu konusmusduk ondan ayni mevzu desim
- +1 yıl
tamam yavrum sorun yok relax biraz sakin 🙏
- +1 yıl
Nasil oldun biraz sakinlesdinmi dün iyi degildin merak ettim
- +1 yıl
@babacanksk iyiyim yüzdüm guneslendim bugün
- +1 yıl
Iyi yaptin tadini cikar rahatla sevindim
- +1 yıl
@babacanksk sizin yaşınız doğrumu 45 yazıyor
- +1 yıl
Dugru 45
- +1 yıl
İzmir karsiyaka
- +1 yıl
@babacanksk İzmirlileri severim iyi olurlar genelde akrabalarımız var Hatay ve Üçkuyular'da
- +1 yıl
Bizim tam karsimiz hatay uckuyular
- +1 yıl
Sen nerdesin nerde yasiyorsun
- +1 yıl
@babacanksk mahalleleri bilemem ama gezerim gelince
- +1 yıl
Konaktan vapurla karsiya geciyorsun ya isde tam orasi diger kiyi
- +1 yıl
@babacanksk karşıyaka biliyorum çok seviyorum orayı
+1 yılToplum bize bunun estetik güzel olduğunu aşıladı çünkü her şey bu böyledir toplum standardı belirler ama bu böyle olmamalı...
10 Yorumlaönceliğim insan olması empati kurabilen normal balık etli etli butlu fazla kilolu olmayan fakat zayıfta olmayan birisi tabiki istediğim.
10 Yorumla
+1 yılDaha iyi duruyor görünüş olarak nasıl ki biz erkekler de kaslı uzun boylu seviyorsak onun gibi birşey
13 Yorumla- +1 yıl
Kim disslike attı Allah aşkına? Genelde insanlar ince bel ister zaten erkeklerde kızlarda kendilerinde ben yorumumda kötü birşey yazmamışım ki kızlar erkekler seviyor diye ince belli olucak erkeklerde kızlar seviyor diye kas yapicak diye bi kural yok zaten heryeriniz yağ olmuş düşüncemizi söyleyince disslike atıyorlar az yeyin sağlıklı beslenin spor yapın 20sinde olmayan kızlar göbeği açık giyiniyor göbek salmış kendini göz zevkimizi bozmayın işinize gelmeyince disslike:)
evet çünkü bundan hoşlanıyoruz siz neden abs den geniş omuzlardan hoşlanıyorsanız biz de ondan hoşlanıyoruz işte
10 YorumlaMerhaba,
Sarılmak daha güzel tahrik edici oluyor, dogi pozisyonu süper olur, ince belli ortadan sıkılmış diş macunu gibi of of of! 😂10 Yorumla
+1 yılbenim 9 senelik sevgilim şu an 154 kilo ve aramızda sorun yok
20 Yorumlaince bel ama popo kısmı büyük olmalı. ben genel olarak balık etli bayanlardan hoşlanıyorum
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Bizim bir şey istediğimiz yok. Kadınlar kendilerini kadınlara beğendirme ye çalışıyorlar. Erkeklere değil
20 Yorumla
+1 yılEstetik hoş göründüğü için kadınların erkekte kas istemelerin sebebi gibi..
20 YorumlaBardakta bile ince bel tercih ediliyorsa inceldiği yerden belli eder 😊🤣🤣
10 YorumlaÇayı bile ince belli bardaktan içeceksinki zevkine varasın. İnce bel iyidir.
10 Yorumla
+1 yılBenim öyle bir isteğim yok. G. tü güzel olsun yeter.
10 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmaz diyeceğim bi durum değil minyon hafif balık etli olması da tercihlerim arasında
10 YorumlaBu hatun ince belli mi
14 YorumlaKendileri yağ tulumu olduklarındam istiyorlardır en cılızı bile ince bel diye tutturuyor
10 Yorumla
+1 yılFazla da ince olmasın yani. Sorunun nedenine gelince. Çekici olduğu için.
10 YorumlaHem estetik hem de çekici. Öpüşürken, sarılırken kavramak daha güzel.
10 Yorumla
+1 yılyani bunun tabi belli başlı neden leri var ama buradan da yazılmaz..
10 Yorumla
+1 yılBalık etkide değil ama zayıfts harika ço severim. Tutmak güzel oluyor o belden
10 Yorumlaİnce bel ince bilek hafif dolgun göğüs çekici kılıyor bı kadını. Fit bı vücud kim istemez ki
10 Yorumla
+1 yılValla bende merak ediyorum bunu. Geçen sevgilisini unutamamış biriyle konuşuyordum o ince belini tutsam gökyüzüne çıkarırdım seni falan yaptı. Abi okey ama eski sevgilisine geri döndü şimdi. Hadi ateistler bunu da açıklayın
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. kalın gibisi yok ama ince isteyenin aklıda incedir
kadn dediğin pehlivan gibi olmalıı el enseyi çektimi al aşağı etmeli 🤣10 YorumlaDaha zarif bir görüntü var. Ben bile ince belli bir kız görünce çok zarif buluyorum
61 Yorumla- +1 yıl
Senin belin nasıl ben sana sarılırım
+1 yılKadın dediğin balık etli olacak biraz ne o öğle kuru iskelet gibi sarıldığında ısıtacak seni
16 Yorumla- +1 yıl
Ben diyorum herkesin demesi mi gerekiyor
- +1 yıl
Sürü piskolojisi yaşıyorsun anlaşılan
Belden sarılmak için istiyorlar ☺️
80 YorumlaBalık etli kızda ince bel hoş durmaz her yer şişik bel ince kötü görünür güzel fizikte bel ince olmalı zaten güzel fizigi olanın beli incedir kalçaya göre
10 Yorumlasevdikten sonra görünüşü tali sebep... Ama sanırım estetik olarak genele vurulunca ince bel daha güzel göründüğü için bizde öyle yetiştirildiğimiz için fiziki güzellikte bunu çekici buluyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılince bel yuvarlak kalça adeta vücut kum saati görünümündeyse düşmeyen erkek kalmaz
10 Yorumla
+1 yılHayır öyle bir isteğim yok kızların öyle bir isteği var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelin ince olması, kalçanın geniş olması demek, tamamen kalçayla alakalı olduğunu düşünüyorum, erkekler bel boşluğuna ve kalça sıkmayı seviyor.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnce bel dolgun kalça iyidir
218 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle olduğum için biliyorum ahsjskks
- +1 yıl
Kalçanın dolgunu olmasın bel ince hafiften kalçası olsun narin dursun
- +1 yıl
Dolgun kalça balık et iyidir
- +1 yıl
Aha geldiler
- +1 yıl
Size sorduk mu kalça profosorleri
- +1 yıl
Iyh abaza görüntüsü verdim ben kaçıyorum
- +1 yıl
Merak etme aw buraya nude bile atsan mesaj atmam yavşamam okurken dikkatimi çekti hay aklımı edeyim cevapladım tamda böylesine denk geldim
- +1 yıl
Ahahah. Savcılığa anlat derdini
- +1 yıl
Altı üstü yorum ne savcılığı
- +1 yıl
Şaka mısınız aw bi dalga geçelim dedik 😂
- +1 yıl
Böyle gelirsin oltaya 😂😂😅😅 biliyoz şaka olduğunu
- +1 yıl
Savcıyla yazıyorum pırdın yı bırını bınzıtmışım aıq
- Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılBelden tutup kalçalarını kucağa çekmesi daha zevkli
10 Yorumla Belden kavramak dünyanın en iyi şeylerinden biri olduğu için ince bel hoşuma gidiyor kavraması ve estetik duruşu hoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılSen erkek olsan göbekli kadın mi isterdin
16 Yorumla- +1 yıl
Ee o zaman?
- +1 yıl
Balık etli olup ince belli olan yok mu ayrıca ne bu uslup ?
- +1 yıl
Tamam
beli ince olanın poposu seksi oluyor mesele beli deiğil asıl olay popodan
20 Yorumla
+1 yılbir çok sebebi var tabi ama en sevdiğim özelliği doggyde o beli kavramak başka bir şey
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBizi çay bardağı sanıyorlardır belkide 😂
50 Yorumla
+1 yılGötleri daha güzel duruyor
51 Yorumla
+1 yılDaha iyi kavramak icin😂
51 Yorumla
+1 yılBenim için fark etmez ama tuttuğunda kavraya
Bildiklerinden istiyordur10 YorumlaSarilmasi daha keyifli oluyor
40 Yorumla
+1 yılBen balık etliden yanayım zayıf kadın mı olurmuş
118 Yorumla- +1 yıl
Olabilir ☺️☺️ ama olsun bence öyle kal boşver zayıflama
- +1 yıl
Ahahahah 😂😊😂
- +1 yıl
Bayanlar bildirimden bıktım özelden sövseniz daha güzel olur
İnce bel önemli ama şimdi
31 YorumlaAttığın fotolara bakınca cevabını kendin veremiyor musun
01 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. çekici çünküm
20 Yorumla
+1 yılÇünkü estetik ve güzel
20 Yorumla
+1 yılBenim nişanlımda nolursan ol gel diyor jsjsk
20 Yorumla
+1 yıldoğurganlık göstergesi sanırım
22 Yorumla- +1 yıl
Ağa ben öyle şeyleri bilmem.. bel dedin mi kolay kavramaya ve kendine cekilecekk😂😂
- +1 yıl
iç güdü
+1 yılBalık etli hafif göbekli isterim ben
10 Yorumla
+1 yılBalık etli kız nasıl inçe belli olabilir. Erkeklere bakma sen onlar herşeyi seviyor
10 Yorumla
+1 yılGüzel, çekici, estetik, daha kadınsı.
10 Yorumlaİnce bel güzeldir estetik olur ince belli bayanlar
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne