Hem pijama, hem topuklu ayakkabı var içinde, bütün sevdiklerim bir arada yani😂 Beylerde uyabilir, #GaffurStyla ile.
Ya siz?
#KizÜye 💙

bu haberi görmüştüm ancak biraz ingilizce kurbanı oldun sanırım bu yeni bir moda değil evinden pijamalar ile çıktı diye haber yapılmıştı.
yani bir kişi ne yaparsa o moda olmuyor bu dünyada. yalnızca ünlü olduğu için bunu yapması dikkat çekmiş hepsi bu.
zaten moda dediğimiz olay öyle günlük olarak değişmez. ilkbahar ve yaz modası vardır. renkler ve tasarımlar bellidir. sonra sonbahar ve kış kreasyonları gelir öyle sürer gider.
ama tabii google translate kurbanı olmuş olabilirsin biraz yoksa kimse bunun moda olduğunu iddia etmiyor.
alakası yok abd'de ki nasılım programlarını izle. mağazadaki fiyatlara bak onunla kıyasla bunlar hiç bir şey ve bunları amerika da ciddiye bile almıyorlar. ancak magazincilere malzeme oluyorlar.
gençlerin modası bunlar daha çok seri üretim olan fakir ve orta halli insanlar için. modayı zenginler belirler ancak
Pijama kombini neden olmasın😂😂😂
#Ölümünekankayız
Timim😂😂
Sen neden siyah beyaz giyiyorsun😂😂
Eee bende sarı lacivert giyineyim bari😂
Beyaz mavide ne alaka kasımpaşalımıyım ben😂
Yeap😂😂😂
Tenk yu😂😂
😅😂
bu akımı tasarlayan insan beni bakkala giderken görmüş olmalı
teşekkür ederim ❤
Gaffur geleceği görmüş resmen 😂😂 Giymem ben ya =//
Adamin bir bildigi varmis demek. O kadar alay ettik =//
Cevap
76Cevap
pijama giymiyorum ben eşofman gibi bişey giymeden yatamam :D :D :D bu akıma da uymayın lütfen yani hepsine uyuyonuz bari buna uymayın lütfen diyorum yalvarıyorum :D :D :D
ha şöyle bee ohh içim rahatladı bee :D :D :D sonunda bir akıma uymadınız diyebilecem cellat bey artık öldürebilirsiniz ilk defa kızlar bir akıma uymayacaklar dünyada başka göreceğim bişey kalmadı :D :D :D
gülme ama bak çok ciddiyim her akıma uyuyonuz buna uymazsanız cidden göreceğim bişey kalmadı demektir 21 yaşında her şeyi görmüş geçirmiş olarak hıggık diyip ölebilirim gönül rahatlığı ile :D :D :D
tamam teşekkür ederim bende size işte trip mi atım hımm pekii tamaammm diye :D :D :D
Gaffur pijama style 😂😂😂
https://goo.gl/images/QkAC8c
Zengin giyerse Moda
Fakir giyerse Yokluk deniliyor bu modaya
Cizgili pijama altina yumurta topuk kundura ayakkabi ve beyaz corap giyip disari ciksam nasil olurki 😂
Boyle birini gordum 😂 ust kat komsum bekir amca sabahin korunde ekmek almaya gidiodu. 😂😂
Ama simdi dusunuom adami yazik adama yaslinbasli adam onumu takacak kafasina uykudan kalkmis kici basi ayri oynuodu zaten yururkene 😂😂😂
Türkiye buna hazır değil :) pijamalarla markete gitmeye çekinen bir millet olarak bunu moda diye giyse alay konusu olur... ama sınır dışına çıkarsın o zaman hiç bir şey farkedilmez :)
Yıllardır pazar günleri markete bu stille gidiyor bizim mahalle..
Yeni mi moda olmuş?
Çok geriden geliyorlar.. 😏
#Vesselam
Bizim buralarda giysek millet deli der ne modası 😂😂😂
pijama olarak iç çamaşır kullananlar da var :D desene yakında sokaklarda iç çamaşırla dolaşanlarıda görürüz :D
Tam Türk Milletine uygun bir moda.. Gece neyle yatıyorsan sabah kalk üzerini değiştirmeden direk çık dışarı.
Ulan millet fakirlikten doğru dürüst giyecek bişey alamıyo diye modayıda kılıfına uydurdular ki isyan çıkmasın!
Sonunda!
Şakaydı, ama bu modayı çok bekledim bea..
Hey Allahım ya hangi pijamalı deli bu akımı başlattı acaba :D
Ne zamandır keske moda olsa diyodum işime gelmis yaşasın özgürlük ve rahatlik 😂😂
Pijamayla işe gidiyordum bir zamanlar ne ara moda oldu 😂
Bizim okula geliyorlar. şaka gibi ama gerçek😂Kız aylardır kareli pijama ve topuklu bot giyiyor.
Geç kaldınız modası geçeceek😂
Moda diye insan kendine olan saygısını yetirmemeli ama
ya geçen gün eşofmanla spor ayakkabı giyilmez içerikli bence yazacaktım iyice batırıyorlar ✩
Böyle bir pijama takımım olmadığı için uymayacağım.
Gaffur dediğinde gülenler moda deyip giyerler pehh 😏
Yok çok şükür akımları takip etmek gibi bir derdim olmadı 😂
O kadar zengin değiliz. Biz yapsak kezban derler, Gigi hadid yapsa zengin modası
Böyle saçmalıklara çıkıp biri moda diyor, akıl var mantık var nesi moda bu saçmalığın :D?
Bunedir yaa, akım akım diye maymuna geri dönüyoruz olcak iş değil 🙄
Gerek yok. Moda adi altinda sacma sapan bazi seylere.
Altindakinin gri-beyazı var bende. Beyaz tişörtle gayet uyumlu oluyo hemde çok rahat fksdk
Beğendim gibi beğenemedim gibi.😂😂😂 Bilemedim.😂😂
Bana bunlarla gelin dermişim.😀olabilir yani yırtik kot modasindan gına geldi zaten 😀
Ya sonra ben kursa pijamamla esofmanimla gidince millet gülüyo tabikide modaya uyuyorum 😏😂
Iste son zamanlarda gordugum en guzel moda 😀😀 nerede benim kareli , cizgili pijamalarim
soruyu görünce aklıma hemen bu klip geldi. Çok samimi yaa
Ben zaten pijamayla dışarı çıkan biriyim. Avmye parmak arası terlik il le giden biriyim. Oyüzden rahatlıkta kimse sidik yaristıramaz.
Bunu birileri yapıyor akım oluyor, biz başlatmaya çalışsak deli derler :)
Oo işte bekledigim moda anlayışı tam benlik süper 😄
İşte hepsi doksan. yedi Hannah dan goturmusler sonunda bekledigimiz geldi
Ya yolda pijamalı bir kız görsem dayanamam sarılırım çok poncik olur 😂😂
Bu modelin payetlisi var gordunmu pijama olarak satiliyor
Kadınlar atletle gezebiliyor zaten. Gecelik modası desen neyse :)
www.kizlarsoruyor.com/.../q6933940-azeri-kizi-turk-kizi-soyluyence
türk kızına hakaret ediyor kızlar saldırın...
En sevdiğim.. Yataktan kalktığın gibi çık dışarı, kim ne diyor umursamadan :)
İlk defa bir şeyi beğendim ya markette pijama ile gidenlerdeniz sıkıntı yok
aklıma gülşenin bu şarkısı geldi
benim için farketmez rahat bir insanım eşofman pijama giyerim pantolon özel günlerde
Burası İslam ülkesi, burada bu şekilçıkanı ya döverler, ya tekmelerler.
Eskiden gelen. Pantolonlarimiz moda oluyosa buna sasirmamak lazim..
yaşasin artik pijamamla her yere giderim shdhdhs
😄😄 gel gel
Bakalım popomuza ne gibi trendler ve moda lar çıkacak
Aradığım moda akımı be sonunda 💃💃💃
topukluyu cikar ayni ben
O kada akım varki akıyo resmen.. kilolu çirkin camışlar sabredin moda sizede gelecek
Tanga ne durumda 😂😂
Ben zaten bunu uyguluyodum 😂😂
Gaffur stayla ya koptum bu arada 😂😂
Resimdeki o kadarda kötü değil ama ayicikli ve çiçekli pijamayla çok güzel durmaz sanırım 😂😂😂
Evet bu akıma uyabilirim markete giderken filan 😂
Allahım tam benlik ama tabiiki yapmam😂😂😂
moda geçici stil kalıcı
İlk uyan ben olurdum heralde
yataktan kalkıp direk sokağa çıkarız artık :D
:D :D
pijama sevemedim bir türlü
Havalar ısınsın boxer donumla gezecem zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar