Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi moda diye mal meydanda rahatlık uğruna sallaya sallaya gezelim. Bu ne biçim bir bakış açısı. Erkeklerde bana burdan olumlu görüşümle ekmek çıkarmı havasında yalakalık peşinde. Çıkın çıkın, toplumda zaten namuslu olalım dedinmiydi suç oluyor. Yanlış ta anlamayın, ar namusta illede kapanmayla olmuyor. Edepli olmak, anladığınız ama toplumu yavşatmaya, garişletmeye meyilli davranışlarınızı moda modernlik çağdaşlık diye de yansıtan zihniteyi emi...
Akıllı olun erkek bayan toplum gençlik ve istikbalimiz bitmiş. Sizler abuk sabuk şeylerle günü kurtarıp bugün biriyle yatabilirmiyim, diğeri birine kendimi yamarmıyım gibi saygıdeğir güzel fikirler ile iş başında. Kolay gelsin işgüzarlar takımına157 Yorumla- +1 yıl
yaw fdüz bi soru ne ciddiye alıyosun herseyi?
Cevap sahibi+1 yılDüz bir cevap benimkisi de
- +1 yıl
Namusla ne alakası var gerisekalı pijamadan açık kıyafetler var
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi afferim sana çok zekalı malzade. Edebini takın lüzumsuz gereksiz insan artığı. Beynin anca bunu ve bu kadarını anlamaya yetiyor işte. Sağını solunu açıp pijamayla gezip üşütmüşsün, geçmiş olsun
- +1 yıl
Sal*ak mısın lan pijama kapalı bi kıyafet namusla bağlantısı ne insanın namusunu kapalı pijama giymesinden mi ölçüyorsun yobaz it
- +1 yıl
Kapalı pijamaları da var ki
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi namus derken bana lan diye hitap etmen senin ahlaksız bir insan olduğunu gösteriyor. Terbiyeni takın terbiyesiz ahlaksız seni. Sorsan lafta bayansın. Toplumu senin gibi insanlar bozuyor ukala terbiyesiz seni. Bari susmayı bil, susmayı
En İyi Cevaplar
Eşofman giydiğim zamanlar çoktur. Özel arabam olduğunda misafirliğe de gittim. Toplu taşımalarda çok giymedim sanırım. Rahat ettiğim bir giyim tarzıdır.
13 Yorumla- +1 yıl
evevt pijamalar cok tarz ve cool
- +1 yıl
:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Pijamayla dışarı çıkmak aslında neden normal karşılanmazki giymişim mis gibi pijama takımımı üstümede almışım polar sabahlığımı mis gibi fırından simidimi alıp eve dönsem ne güzel olurdu. Süper mini etek şort giyip süper crop badiler kadar rahatsız edici olmamalı. Bizde toplumsal tabular olduğu sürece bunlar yadırganıcak. 🤷♀️
210 Yorumla- +1 yıl
Fakat burada iki uç noktada tabu demek ne kadar mantıklı? Bir eylemi başlatmak sorun değil burada. Eylemler başlar ve yokuş aşağı giderler, gidişat istenecek bir yere gitmiyor. Büyüklerimizin güzel bir söylemi var, ev hâli denir. Toplumsal olarak zerafeti ve nezaketi topluca kaybediyoruz gibi geliyor bana. Tabu değil bence. Bugün pijama giyen yarın neler giyer. Bu bir meyvenin çürümeye başlaması ile benzer bir durum. Elbette, bence.🦄🍀🍏⭐❤️
- +1 yıl
Dediğine kısmen katılıyorum fakat maksi mini etekli giyimle mukayese edilmesi iki uç noktayı gösteriyor. Çivilerin tamamı da çıksa, ben kendi adıma bir çivi daha çakmak için çabalamaktan yılmayacağım, tıpkı şu okyanusa deniz yıldızı atma hikayesindeki gibi. En azından ben tabu olarak değil prensip olarak görüyorum, bunu belirteyim @Ms26Ms 🙂🙂
- +1 yıl
@benkendall soruna bayıldım💗
@tuba-sueda olayı kişisel olarak değerlendirmedim bende. Açıkcası açık giyinenide aykırı giyinenide asla yadırgamam bazılarına hayranlıkla baktığım da söylenebilir. Zaten giyimle yadırgayamam kimseyi.
Kişisel olarak bakarsak bende pijamayla dışarı çıkamam bu şekilde alıştırılmadım. Bilinç altımıza zaten fazlasıyla kazınarak yetiştirildik. - +1 yıl
Senin gibi zeki ve kültürlü bir kadınla tartışmak güzel bir kahveye bedel @Ms26Ms Belki biz pijama giysek yine asil ve zarif bir tarzda giyeriz, burada asıl mesele bence bunu layıkıyla uygulayamayacak kesime yayılma endişesi...
- +1 yıl
<3 tesekkür ederim bu arada ilk defa KS de bu kadar elit bir tartısma gördüm ne kadar güzel konusmussunuz :)
- +1 yıl
Şu takdirinle kendi adıma ve @Ms26Ms adına gerçekten gurur duydum teşekkürler 🙏❤️ @benkendall demek ki mümkün ne mutlu bize 🙂🙂
- +1 yıl
tabi kiii <3
- Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes pijama giyip de çıkacak bir tükenmişlik sendromu ve narsistik duygu hâli yaşıyor sanırım. Zerafetimden, tarzımdan taviz vermeden yaşamak istiyorum ben. Psikoloji ve karakterinizle var olursunuz. Bu tercih de bir belirtidir. Herkes kendi bilir elbette...🦄🍀🍏⭐❤️
11 Yorumla- +1 yıl
cok doğru :)
- Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılKareli pijamayla bakkala veya fırına gitmememin sebebi şimdiye kadar hep tesettürüm oldu. Sanırım moda olsa da okadar özgüvenle uyamam. Fakat şöyle bir gerçekte var: 50 sene önce yaşamış insanlara göre biz şu an baya onların pijama olarak bile giymediği kılıklarla dışarda geziyoruz.
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şeyi moda olduğu için popüler olduğu için yapmam hatta genelde popüler olan şeyler sıradandır ve beni tiksindirir. Pijamayı kendime yakıştırıyorsam moda olmasına gerek yok, elalem ne der diye düşünmem ve istediğim gibi giyinirim. Benim için rahatlık ve aşırı dikkat çekmemek yeterlidir.
10 YorumlaUyamam biri kapar götürür sonra başıma bela almayayım
32 Yorumla- +1 yıl
gfhdsh cuvala falan koyarken
+1 yılHer modaya uysak yarın bir gün crop da giydirmeye çalışırlar aga bize, dikkatli ve temkinli davranmak lazım.
15 Yorumla- +1 yıl
:D tepki mükemmel yalnız
- +1 yıl
Doğru neyse o bana göre 🤣
- +1 yıl
haklısın dsjkhagf
- +1 yıl
🤗 teşkür teşkür
- +1 yıl
yicalayy
+1 yılSürü psikolojisinin bir getirisi olan modaya uyup pijamayla dolaşmak istemiyorum.
Hangi ünlü, hangi star sokakta pijamayla dolaşıyor ilgimi çekmiyor. Ben Gigi değilim. Hiç kimseye benzemek zorunda da değilim 😄20 YorumlaElbette, pijamalar üzerimde kapının önünde moda olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
:D herkes dünden razı
+1 yılİstanbul şişlide yaşıyorum bu modadan haberim yoktu ama 2 farklı kişiyi dışarda pijamalarıyla gördüm geçenlerde. Ben de bişey almak için çıktı da üzerini değişmeye üşendi sanmıştım. Ne çabuk uyuyorlar şu moda denen şeye 😂
20 YorumlaPijamayla disari cikilabilir tabii ki de, Bu kadinin ustundeki baya bir acik olmus gerci daha acik giyinenler de varda, moda olmasina gerek yok isteyen istedigini giysin herkes özgür ama tr de zor gibi
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılPijama derken evde giyilen gecelik falansa giymem normal eşofman zaten giyiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
hıhı dantelli gecelik jhdhjfgdj
- +1 yıl
Hayır ya sısmsısmsıs erkek geceliklerini diyom dantelsiz sksmzıxmosms
Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Yok babos ben giymem pijama falan 🙄
35 Yorumla- +1 yıl
peküşşş :D
- +1 yıl
o da oluar
- +1 yıl
Haha iyi fikir
+1 yılkesinlikle olur ha bi ara yıkanmama çalınç yaparak vücudun kendi kendine temizlediğini söylediler moda oldu evet... buda olursa yaparlar ama ben uymam o zaman çıplak çıkmam gerek ha sıkıntı :d
10 YorumlaEvet genelde akşamları market gidiyorum moda olsa sabahları bile çıkarım pijamayla bu aralar rahatlığıma pek düşkünüm zttn sudyensiz billen çıkıyorum
20 YorumlaÖyle bir moda olsa çok saçma olur bana göre
Hayal et herkes dışarıda pijamalı işe pijama ile gidiyor vesaire10 YorumlaModa olmasına gerek yok ayılı pijamamla düğüne bile giderim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evettt bide daha bugün yeni pijamalarım geldiiii
20 Yorumlapijamayla zaten markete falan gittiğim oluyor. Beni pek etkilemezdi.
20 YorumlaModayla hayatım boyunca hiç işim olmadı o yüzden bana farketmez
20 Yorumla
+1 yılFarkın müslüman olman da bune ya memelr kırda 🙄🙄😒bunuda gençler moda sanmazmı gidikten sonra statü atlamış gibi havalara giriyoruz 😊 kraliçe gibi neyin kafası kardeşim ya ne giyersen gi madem kilotlada çık çırıl çıplak
00 YorumlaYine uymazdım çok rahat olsa da. O zaman evde ne giycez.. Anlamı kalmaz hiç bir şeyin
39 Yorumla- +1 yıl
Cool düsünce
- +1 yıl
<3
- +1 yıl
Evde giymeyecen işte dengeleyecen 😊
- +1 yıl
@Baygezgin0634 dnsfvsdh aynen
- +1 yıl
@Edameda06 ne dedim yahu hem bak gerçekten çok rahat oluyor evde hiç bir şey olmayınca 😊
- +1 yıl
fdngvhsdv
yakında sten gecelikle de çıkartacaklar milleti. çıkmam ben hayatta...
10 Yorumla
+1 yılModa olmasına gerek yok şimdi de çıkıyorum ama yakın mesafede olan yerlere
10 Yorumla
+1 yılpijamayı bırakta şöyle düşün bi herkes çıplak ne hissedersin
10 Yorumla
+1 yılİnsan modaya değil kendine yakışanı yapmalı banane elalemin maymunluğundan
10 Yorumla
+1 yılKeşke öyle moda olsa valla üşeniyorum artık ne giyinicem diye düşünmekten yoruldum
10 Yorumla
+1 yılBokhunu çıkarmasınlar derim her giyilen şeyi moda yapmamak lazım bence
10 YorumlaGiymem bu ne böyle yolum ortasında yatacak mış gibi bide ben rahat edemiyorum eşofmanla filan
10 Yorumla
+1 yılHayır, moda diye gülünç duruma düşmeye meraklı değilim.
10 YorumlaŞık bir pijama takımıyla kafeye falan gidebilirdim ama resmi ortamlarda tabii ki giymezdim.
10 YorumlaPijama değilde eşofmanla çıkarım zaten. Ama bu zaten güneydoğuda bir senedeb fazladır moda
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle pijamayla zaten yatağa girilmez. Pijamanın diz izi çıkmalı, 90 derecede yıkanmalı, penye olmalı, beli lastikli olmalı 😂sağa döndüğünde ayağını yatağın bir ucuna atabilme konforunu sağlamalı.
10 Yorumla
+1 yılModa olmasa bile garip karşılanmasa yeter dünden razıyım 😂😂
10 Yorumla
+1 yılModaya pek uymam. Pijama ile rahat edemem dışarıda.
10 Yorumla
+1 yılEskiden olsa uymazdım ama artık uyarım hiç problem yok rahatça gezebilirim dışarıda.
10 YorumlaHayır modaya uymam, bu şekilde rahat edemiyorum maalesef. :) Kişiye göre değişir tabii.
21 Yorumla- +1 yıl
en güzeli
Ben çıkıyorum hatta pandemi kapanmasına sonra saç sakal karışmış birbirine. Dolmuşa bindim dilenci almıyoruz dedi😂😂
20 Yorumla
+1 yılFarkını açıklarım da :) konumuz pijama :)
Lakin ben çıkıyorum özellikle sabahları köpeğimi gezdirmeye çıkarırken :)06 Yorumla- +1 yıl
o doğal ya
- +1 yıl
Çarşı pazara da pijama ile gidilmez be :)
- +1 yıl
ben giderim
- +1 yıl
Sen yaparsın var sen de o ışık :)
- +1 yıl
ewet
- +1 yıl
:):):)
zaten çıkıyorum kafama göre , bana ne modadan şundan bundan :D mal mıyım milleti zengin edicem böyle aptallıklarla.
05 Yorumla- +1 yıl
hic böyle dsünmemistim
- +1 yıl
3. de güzel görünüp kendini mutlu etmekkkkkk
- +1 yıl
:)
- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşofmanla dışarı çıkılabiliyorsa pijamayla neden çıkılmasın? Gerçekten tarz ve renkli pijamalar var. Rahatlığı seven kişiler için gayet uygun bir moda oluşturabilir.
00 Yorumla Moda diye pijama ile dışarı çıkacak değilim.
Bahçede pijama ile oturan komşumun adı piijamali eşek kalmıştı..10 Yorumla
+1 yılHayatımda ilk defa modaya uyar her yere eşofmanla giderdim 😂 ben biraz rahatıma düşkün biriyim 😅
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel hdjfgh
+1 yılUyarım ama siyah rengi tercih ederim
21 Yorumla- +1 yıl
çizgili dermişim
- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılModa kimin umrunda ciplak kalmamak icin giyiniyorum
10 Yorumla
+1 yılPicama değilde esortman giydim açıkken şu an tesetturluyum feracemin altından da giyerim esortman ya da tayt rahat oluyor
10 YorumlaBen markete fırına filan giderken çoğu zaman pijamayla gidiyorum kafana göre takıl kim ne diye bilir ki
10 Yorumla
+1 yılGri eşofmanlı erkeklerden biri olurdum. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
kızlar atlar üzerine
- +1 yıl
Yok bee nerde o günler? 😂
Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. Arada bir güzel olur rahat 😀
11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorumm
+1 yılYok ya :D o kadar da moda olmaz :D
14 Yorumla- +1 yıl
olsun olsun
- +1 yıl
küserim
- +1 yıl
iyi tamam :D
- +1 yıl
ehhh 😌
+1 yılModa olmadığı halde pjama ile çıkıyorum dışarıya markete VS giderim yani utanmam hic😂
20 Yorumla
+1 yılEşofmanla zaten çıkılabilir, bu normal bana göre.
Ama salmış bir pijama, dal dasak ortada bir giyim tarzı toplum içerisinde çok saygısızca. Dışarıdayken temiz, düzenli ve elit bir giyim; insanın kalitesini gösterir. Saygındır.00 Yorumla
+1 yılModa adı altında o kadar saçmalıyoruz ki bu son dönemlerde...
10 Yorumla
+1 yılNet uyardim isime gelirdi uyan cik gir uyu ohh miss
10 Yorumla
+1 yılUyarım büyük bir olasılıkla. Pijama kadar rahat bir şey mi var sanki?
10 Yorumla
+1 yılŞimdi yarı-çıplak çıkılıyor eşofman cikmak daha iyi
10 Yorumla
+1 yılBenim için moda olmasına gerek yok pjamayla cikiyorum dışarı
13 Yorumla- +1 yıl
iste yürüyen moda 😎
- +1 yıl
Bu iyidi 😅
- +1 yıl
<3
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten çıkıyorum bazen 😁😁
11 Yorumla- +1 yıl
musmutlu
+1 yılBiz giysek deli derler
20 Yorumla
+1 yılUf keşke olsa da şöyle rahat rahat gezsek be
20 YorumlaEvet ya salin beni 7 24 pijamayla gezeyim 🤣
10 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri