Moda dünyasının yenilenmediği tek bir gün bile yok. Şimdilerde popo dekoltesi yaz aylarına damga vuracak gibi duruyor... Burası Türkiye burada bunu giymek cesaret ister! Siz beğendiniz mi, bu trende uyacak mısınız?
gerçekten ahlak diye birşey var dimi, yani neden unutuyorsunuz ya biz bir müslüman ülkesiyiz. Tamam yabancılar giyiniyor bir ahlaksızlık yapıyorlar ama bize yakışmaz böyle şeyler. Sonra da başlıyorlar yok aman adam bana taciz etti, yok aman bana öyle baktı şöyle baktı. Allah aşkına baktırmayın ya, baktırmayın ki bakmasınlar!!! (bu sözümü herkese söylemiyorum, sadece böyle popo dekoltesi giyen ülkelere, ve bu benceden sonra bu dekolteni giyen "müslüman" türk kızlarına söylüyorum, hadi amacınız erkekleri poponuzla etkilemek, sonra "şu adam bana taciz etti" diye laf çıkartmaksa, buyurun giyinin derim!)
Höst diyorum yüksek müsadenle bunu giydiren erkeğe adam demem giyen kadının da ar damarı çatlamıştır. Tamamen çıkarıp gezsin bu nedir böyle, mide bulandırıcı!..
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle.. Zaten Türkiye de kimse giymez. ve giydirmez de!
Aman diyeyim bu millet tayt giyen hatun görünce ağzının suyu akıyor zor tutuyoruz, bakın açık ve net uyarıyoruz :D bu dekolte moda olursa milyonları evinde zor tutarız :D Allah aşkına moda diye başka bir şey mi bulamadılar da bunu giyiyorlar beee :D zinhar giydirmem, imkanı yok benim hatunum bu şekilde sokağa çıkamaz... !
Muhteşem hele birde dövmen varsa tabi bizim ülkemizin gelenek göreneklerine ters bir durum artı abazan erkeklerimizin ağzının suyunun akmasına da cabası
@Eness4141 Ülkemizde abazan erkekler çoğunlukta olmakla beraber abazan kız sayısı da gün geçtikçe artıyor. Burada abazan erkek dememin sebebi bu giyim kadınlara yönelik karşı cinsin ağzının suyu akacak doğal olarak kadınların değil. Eğer erkeklerde alakalı bir soru olsaydı o zaman cevabıma abazan kadınlar derdim.
Vermek moda olsa verecek misiniz yoksa türkiyeyi mi ezeceksiniz? Kurban olun ülkeme abazası çok diye sizde giyime çok dikkat ediyorsunuz sanki. En özel bölgelerinizi sergileyip milleti tahrik etmekte çok güzel birşey zaten. Ben o şerefsizleri savunmuyorum ama bunda herkesin payı var
Bu modanın çıktığı ülkeye üzenen genç kızlarımız giymeye başlamışlardır bile diye düşünüyorum. Fakat bir g*t dekoltesi olmamıştı o da oldu, değişik ve iğrenç bir görüntü.
Böyle böyle pislikleri ayıklarız işte, görmüyon mu arap ülkelerinde hocalar şeyhler çocuklarla evlenip, çocuklarla öpüşüyolar. Sen istediğin kadar kapan biri tecavüzü savunuyosa onu bu yoldan alıkoyamazsın. Açık giyiniyosa tecavüz edilmesi gerektiğini savunanlar var burda.
Tayt tahrik nedeni sayıldı bu kotlar da tahrik nedeni sayılır aman kızlar sakın giyeyim demeyin tahrik edersiniz sonrasında iyi hal indirimi alırlar gırsağınız da kalır hedefiniz.
En İyi Cevaplar