Bu bir iktidar sorunu..! Yaratici erkegi 'avcı' kadini 'toplayici' olarak yararmis..! Erkek disa donuk, kadin ice donuktur..! Cinsiyetcilik yapmak istemem ama herkes isini yapsin.
Bence bu bakış açısı kişiden kişiye değişiyor.. Bu çevreye ve sosyal kültür farklılıklarıyla orantılı.. Bir arkadaşım renkli şeyler giymemden çok hoşlanırdı.. Bir diğer arkadaşımda çok klasik ve erkeksi giyinmemi isterdi.. Buna rağmen dolabımda kırmızı gömleklerim hiç eksik olmaz.. Mesela sevgilimin çizgili pijamalarımı giyip evin içinde dolaşması çok hoşuma giderdi.. Takım giyinmeyi severdi, ona aldığım saatleri takmaz benim saatlerimi kullanırdı :) Ama genel olarak bakarsak toplumda zaten bu konuda eskisi kadar tutucu ve baskıcı değil..
İşte mallar ben her zaman toplumdan farklı düşünen ve düşünmeye çalışan birisiyim genelde çoğu kişiden farklı düşünürüm ben şahsen maskulen kadın feminem erkeği normal olarak görüyorum daha çok hoşuma gidiyo öyle giyinmeleri falan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu aşağılamayı yapan yine erkekler. Erkekler ve garip halleri
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kadınların maskülen giyinmeleri normal karşılanıyorken erkeklerin feminen giyinmeleri neden dalga konusu olmalarına yol açıyor?