Sizce hangi ulkedeki insanlar sokakta, okulda... en iyi giyiniyor.
Bu arada bu fotografi gorunce ulkemize acidim. link
Bu arada bu fotografi gorunce ulkemize acidim. link
iyi giyinmenin sadece refah düzeyinin yüksekliğiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. zira çok para harcayıp alabildiğine rüküş, abartılı ve tutarsız giyinen o kadar çok insan var ki. nice güzel kızlar abartılı makyajlar ya da estetik zevkten yoksun giyim tercihleri nedeniyle kendilerini çirkinleştirebiliyorlar büyük bir başarıyla! üstelik kötü giyinmek açık, kapalı eğitimli ya da eğitimsiz pek çok insan için geçerli.. giyim zevki sadece mağaza dolaşmakla olmuyor. bireyin her yönüyle estetik kültürünü geliştirmesi. yaşama çok yönlü olarak bakabilmesi önemli. dünyada da estetik kültür ciddi anlamda her geçen gün erozyona uğruyor ne yazık ki bunda hızlı üretilen modern sanatlarında rolü olabilir belki de.
Ah benim gariban milletim mi? Saçma sapan bir başlık atmış fotoğrafı hazırlayan arkadaş. Alakasız bir karşılaştırma. Bizim Türkiyeden de özel bir okulun photoshoplu kaliteli bir fotoğrafı alıp italyanların gelişi güzel kötü çekilmiş bir okul fotoğrafıyla yan yana koyup vay benim kaliteli artist ülkem yazabilirim pekala bu mantıkla...
İtalyanlar fransızlar felan bence :) bizim yaşam standartları maalesef yüksek değil.
Litvanya'daki kızların giyimine felan baktım, bizde böyle giyinsek okul kapısından sokmazlar.
erkekler zaten jilet gibi baksanaa.Şaşırtıcı.
link şu resme bakınca eskiden beri modern bir okul oldugunu anladım sanırııım..
Valla fotoğraf gerçekten acıklı. Ama iyi giyinmeyi bırak, harçlıksız okula giden çocuklarımız var. Bir paltoyu küçülse bile eskiyene kadar giyen kardeşlerimiz var. Ayağında botu olmayan, kışın ıslak çoraplarla okula gidenler var. Bu kafirin çocukları ne bilir yokluğu :)
Cevap
28Cevap
Şu lüks yaşam iyi giyim falan filan bunlara neden bu kadar takıyosunuz veya değer veriyosunuz anlamış değilim. Eşşeğe altın semer de giydirsen eşşek yine eşek. Elbise giydi diye birşeyler mi değişmiş oluyor? Kültür veya zeka seviyesi mi artıyor? Bence bu önyargıdan başka bişey değildir ve ön yargı başlı başına bir cehalettir.
düşüncene katılıyorum +1
Italy,France en iyid bilinir genelde.America da iyi bence.Yunanistan da cok guzel:) Aslinda Ingiltere de:) Spain de :) Bilmiyorum para varsa iyi giyim her yerde var
en azından link kilolu kadınlar tayt gitmiyordur :D
walla ben litvanyaya gittim bu fotoğraf gerçeği yansıtmıyor büyük ihtimal kolej fotoğrafı falan tamam çok güzel giyinen kızlar var ünide istisna yok hepsi güzel giyinio ama erkekler vasat dar paça pantolon giyeni geç şortun altına bilekli çorap kundura giyiyor herifler hele bir %20lik homeless kesim var ki evlere şenlik çok da küçümsemeyin bu bizim çocuklar bile 10 basar..
Haksızsın kesinlikle. İnsanlar kültürlerine göre giyinirler. Ayrıca senin o koyduğun türkiye de ki resim alt ücret geçimli ailelerin çocukları. Gidip karşılaştırdığın resim ise elit insanlar. Türkiye'deki elit insanlarla karşılaştırsan hadi neyse diyeceğim.
Bu fotoğrafi paylaşarak ve "Bu arada bu fotografi gorunce ulkemize acidim." diyerek karşılaştırmış olmuşsun. Ayrıca bu fotoğrafta kızlar dışında bizim milletimizle farklı olan birşey yok . Amacının ne olduğu belli aslında , herneyse. Çok sevdiğin bir kız olduğunda bakalım giydiricekmisin o tür şeyler merak ediyorum.
ne var bu fotoda? neyine acıdın. foto kalitesi yüksek diye renk ayrımı daha iyi daha mı güzel giyinmiş oluyorlar? nedir bu bitmeyen kopleksleriniz
Neden bu kadar doyumsuz bir milletin anlam veremiyorum. Bizden daha kötü olan insanlar , giyecek birşey bulamayan insanlar var siz hala gelmiş yok o daha güzel bu daha güzel giyiniyor diyorsunuz. Ülkenizi sevin ve şükredin birazcık.
Ön sıradaki manitaları görünce ben de kendime acıdım .. :(
Korenın erkeklerı
dızılerını ızleyenler bılır
bu kadar gıyımıne susune duskun erkekler gormedım ben :D
Biz giyinmesini de iyi biliriz, sizden öğrenecek değiliz ...rte :))
aslında bu şekilde ayırmakla hata yapıyoruz..neyse...
ne frak var iki resim arasında sadece kızlar güzel çocuklar yakısklı:D
İtalyanlar tabiki...Kavgada bizim çocuklar yer ama :d
tayyibe gönderin bu fotoğrafı bence, duruma el atmazsa ben de adam değilim :D :D :D
osmanlı döneminde ki takı ve kıyafetlere bayılıyorum.. şuan en iyi giyinen ülke ise italya ya da fransa diyebilirim
n yapalım müdürler zevksiz, italyanlar iyi giyinir zevkliler, tipsiz birini bile yakışıklı gösterebilirler
sadece gidip gördüğüm yerlerden söylersem italyanlar kesinlikle giyimden ziya de tarzları var en kötü de ruslar ve estonyalılar
İtalyanlar , Fransızlar . Giyimde sonnn noktalar :)
Valla bana trajı komık geldı
Hatta şu an gözlerim yaşardı ağlanacak halimize gülüyorum :D
Sen s*ktir et giyinme biçimini. Kafa yapımız gelişsin yeter. Kızlarımız kezban olmasın, erkeklerimiz mahmut olmasın yeter. Düşüncelere saygımız olsun yeter.
italyanlar giyimine en özen gösteren millet diye biliyorum.
Böyle bir karşılaştırma anlamsiz. Fransadakiler iyi giyiniyor.
Her milletin kendine göre bir standartı var her millet kendine göre iyi giyiniyor. Karşılaştırma yapmak olmaz bence
özel bir okuldur belki ora. sacma sacma karsılaştırmalar.
burdaki fark giyimden kaynaklanmıyor ki tamamen "duruş" meselesi...fizikleri güzel ve vucudunu konumlandırmaları..
Brezilya :-) hiç giymiyorlar en kapalı halleri bikinili halleri :-)
Ben fotoğraftakilerin tipleri dışında bir farklılık göremedim, aynı kıyafetler var ikisinde de.
Bence koreliler iyi giyiniyor.
araplar :) en iyi onlar giyiniyor :) sadece göz açik ;)
Japon Style elbiseler çok güzel zenciler iğrenç giyiniyor.
Litvanya yaşam standartı en yüksek olan ülkelerden biri doğal olarak doğru bir tespit
ekvatora yakın ülkeler ohhhh gıy enr-tarı gıbı boydan rahat rahat renk derdı yok model derdı yok:D:D
ben litvanyaya gidiyorum :D
ruslar,gece hayatlarında ondan güzel giyinen başka millet yoktur
litvanyadaki gibiyse 9.cu sınavdan başlayabilirim :D
Koreliler bu konuda çok iyiler
ABD Kanada İngiltere FRANSA
hic giyenemeyler de var, onlari napicaz?
Burda kıyafet serbest değilki..
buraya litvanya cevabını yazmayacağım
türkler bence eldekilerle en iyisi
neden acıdın anlıyamadım yazık sana
kötü bir durum mu var çıplak haldeler mi,perişan haldeler mi ?
japonlar :)
İtalyanlar :)
rusya hacı abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar