Kış muhabbetini bilmem ne ya adam kıyafetlerle ilgili genel bilgi verir gibi ifade ediyor... yaz kış muhabbeti yapıyor... klasik günlük muhabbeti yapıyor.. sonra da sadece kendi giyim tarzından bahsetmiş gibi keyfimin kahyası misin diyor..
@aloovera :D :D :D la hanimefendi seni nie gerdi, erkek kiyafetlerinden bahsediyoruz la sana ne oluyor :D istedigimi tarzimdan bahsederim safinaz sen neyin mucadelesini veriyorsun la bayan la hanim efendii
Soru hangi kıyafeti ne zaman nerede giyersin sorusu değil, soru tek bir koşulda seçecek olsaydın hangisini secerdin sorusu.. öyle sorması lazımdı.. mesela öğlen hangisini gidersiniz gibi... soruda zaten bir eksiklik ve yarımlik var sen haklısın ama kendini yanlış ifade ettin. Mevsimi karıştırmayacaktın. Artık bizimle değilsin. Evlendin. :)
Benim kültürümde bir insana iltifat etmek, onun farklı yönünü söylemek nezaket gereğidir. Kelebek etkisi gibi düşün. Herkes iyi hissederse sen de iyi olursun. Elimizden büyük şeyler gelmiyorsa toplumu küçük küçük davranışlarla onarabiliriz. Kötülük değil, iyilik biriktirelim. Birbirimizi kıskanmak yerine, birbirimizin iyi yönlerini takdir edelim. İyi akşamlar efendim. Sohbet için teşekkürler.
Bir şey yazmayacaktım ama senin kültürsüzlüğün daha sorduğun sorudan ve koyduğun fotoğraflardan belli. Benim normal cümlelerimi akademik makale şeklinde nitelendiricek kadar kültürsüzsün. Senin kültürsüzlüğün bir kadına davranış biçiminden belli. Ağır cahilsin. Sen bu kabalık ve terbiyesizliğinle istediğin kadar kültürlü ol, bütün kadınları kaçırırsın. Senin derdin zaten diğer arkadaşa iltifat etmem. Kıskanç bir zavallısın. Senin gibilere de bazen haddini bildirmek gerekiyor. Durduk yere beni hedef aldın. Kıskanç.
Senin yanından kaçmayan kadın mecburiyetten kalıyordur emin ol. Sen böyle olduğun sürece hiçbir kadın tarafından asla gönülden sevilmeyeceksin. Sneinkisi odunluk falan da değil. Tamamen bir gereksizlik. Saygısız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sondaki tişört
Yanliz o giyimler yerine göre degişir, yazlik ayri giyilir klasik ayri giyilir vs. o yuzden secmiyorum hic birini
Hepsi yazlık.
@aloovera alla alla nerden biliyorsun onlarimi giyorsun mevsimine göre
Evet hepsi yazlık yaw
Ben kışlık demedim zaten biri gündüz tercih edilir biri aksam tercih edilir biri günlük tercih edilir vs. Bu kış muhabbetini kim cikardi la
Üçü de yazın gündüz giymek için. Ayrıca kışlık muhabbetini sen çıkardın.
@aloovera Nan keyfimin kehyasimisin istedigimi istedigim zaman giyerim sabah aksam oglen sonbahar vs görende modaci sancak la seni
Kış muhabbetini bilmem de evet akşam gomlek olabilir ama üçüde yazın gunduz gece giyilebilir benim sorum en iyi ve sade tarz duran hangisi
senin soruda bisi yok hatunun biri bizden iyi biliyormus ondan ögrenmeye calisiyoruz
Kış muhabbetini bilmem ne ya adam kıyafetlerle ilgili genel bilgi verir gibi ifade ediyor... yaz kış muhabbeti yapıyor... klasik günlük muhabbeti yapıyor.. sonra da sadece kendi giyim tarzından bahsetmiş gibi keyfimin kahyası misin diyor..
@aloovera Adam kış muhabbeti yapmamış ki lan hani nerde ben göremiyorum klasik yazmış
@aloovera :D :D :D la hanimefendi seni nie gerdi, erkek kiyafetlerinden bahsediyoruz la sana ne oluyor :D istedigimi tarzimdan bahsederim safinaz sen neyin mucadelesini veriyorsun la bayan la hanim efendii
Soru hangi kıyafeti ne zaman nerede giyersin sorusu değil, soru tek bir koşulda seçecek olsaydın hangisini secerdin sorusu.. öyle sorması lazımdı.. mesela öğlen hangisini gidersiniz gibi... soruda zaten bir eksiklik ve yarımlik var sen haklısın ama kendini yanlış ifade ettin. Mevsimi karıştırmayacaktın. Artık bizimle değilsin. Evlendin. :)
Elendin dicektim ahahah
@aloovera olm sanal da felsefe profesörü kesiliyorsunuz akkdjfhfjakad
Bilimsel makale yayınlayacak neredeyse ya
@aloovera Ay kicim canı sıkılmısta bizle egelnio :D dur ben seni elerim direk iptal hemde merak etme :D
Tamam sen haklısın aynen tamam yeter ki sus
Lavaboya gidip geliyorum.. siz bekleyin ;)
@aloovera icine düşte ülkenin oksijeni bosa gitmesin daha :D
Türk sinemasındaki karakterlere benziyorsun.. İyi adamın kötü arkadaşları veya çete üyesi gibi.. Kızların ilacına gazoz katanlar gibi..
Yok yok sen haklısın soran bey
@aloovera Benmi oluyorum nan o kastedigin :D
Aynen sen
@aloovera himm peki icermiyiz iki gazoz ne dersin
Ama kötü anlamda demedim yani karizmatik ve değişiksin anlamında...
@aloovera Ne anlatiyorsun la sen sabahtan beri degişik :D
@aloovera Niyeti bozdu dikkatli ol
Nuri alco sandi bizi ve gitti :D :D :D :D
Belli ettin olm ceylan kaçtı
Kicimi yesin o ceylan benim
Benim kültürümde bir insana iltifat etmek, onun farklı yönünü söylemek nezaket gereğidir. Kelebek etkisi gibi düşün. Herkes iyi hissederse sen de iyi olursun. Elimizden büyük şeyler gelmiyorsa toplumu küçük küçük davranışlarla onarabiliriz. Kötülük değil, iyilik biriktirelim. Birbirimizi kıskanmak yerine, birbirimizin iyi yönlerini takdir edelim. İyi akşamlar efendim. Sohbet için teşekkürler.
@aloovera Aaa lütfücüm bizde senden bahsediyorduk coluk cocuk nasil kaynanan nasil sen nasilsin :D :D :D :D
@aloovera Aha başladı yine akademisyen
Haci sana cok pis bozulmus ayip ama yaptiginda ha tam bi kültürlü hanim efendiye oldumu bu simdi
Ben ondan daha kültürlülük emin ol ama buraya akademik yayınlar yapmak gereksiz :D
Olsun be oda bizim canimiz cigerimiz bizim kültürden bizim memleketlimiz
Bir şey yazmayacaktım ama senin kültürsüzlüğün daha sorduğun sorudan ve koyduğun fotoğraflardan belli. Benim normal cümlelerimi akademik makale şeklinde nitelendiricek kadar kültürsüzsün. Senin kültürsüzlüğün bir kadına davranış biçiminden belli. Ağır cahilsin. Sen bu kabalık ve terbiyesizliğinle istediğin kadar kültürlü ol, bütün kadınları kaçırırsın. Senin derdin zaten diğer arkadaşa iltifat etmem. Kıskanç bir zavallısın.
Senin gibilere de bazen haddini bildirmek gerekiyor. Durduk yere beni hedef aldın. Kıskanç.
@aloovera Harbiden ha bu soruyu sorsan yanlis sormus ikimizi birbimize düşüyor hemde nasil insanlar var arkadas, siz bakmayin ona efenim
Senin yanından kaçmayan kadın mecburiyetten kalıyordur emin ol. Sen böyle olduğun sürece hiçbir kadın tarafından asla gönülden sevilmeyeceksin. Sneinkisi odunluk falan da değil. Tamamen bir gereksizlik. Saygısız.
Bundan sonra ne yazarsan yaz bakmayacağım.
@aloovera Soruyu soran sahisa diyorsunuz dimi efenim, bende magdurum
@aloovera Sadece gülüp geçeceğim :D
@aloovera Küsmüyüz simdi biz
Hayatı çok ciddi yaşıyor :)
@aloovera ee ama hem kabul ediosun hem nie cikariosun 2 laf etmek icin ekledim yani mesajda gitmiyor
Şimdi birinci sıradaki abimizin vücuduna bakmaktan kombinini eleştiremedik. İkincisi çöp. Neyse üçüncüsü de tam belli olmuyor yarım yani fotoğrafı😂
Ay hiçbiri, ama bunlar arasından seç dersen 1 bence.
2 deki pantolon iğrenç ötesi.
3 neden degil pki
Özensiz duruyor
Özensiz iyidir ne yapıcan özenip boş ver
Ben sevmem öyle.
Herkes sevecek diye bir şey yok tabi :)
Guzeller
Dar olan giyim tarzi bana asla güzel gelmiyor. 3 numara.
Bir yerleri bir yerlerinde olan giyim tarzı çok kötü. Şeyinizi göstermeyin.
1 güzel
2 deki pantolonun bileği kısa ve dar ya o bana hiç hoş gelmiyor
2. numara giyim tarzı daha iyi efendi bir imaj çiziyor
Onları boş ver bu tarzı yap aynısı olsun ama mükemmel olacak sana tavsiyem dir.
Evet bu daha güzel.
Yanlışlıkla ilk şıkka oy verdim ikinci daha güzel
2deki pantolon kötü ama
İlk fotoda dar tişört yerine normal düz tişört veya gömlek olsa daha güzel olurdu
buyuk bi t-shirt ellere tatto kolda saat bogazında bi tatto daha
Taytlı hariç ikisi olabilir. Allah'ım 🤦
hangisi taytlı
Ortadaki 😏
Evet ya nefret ederim dar pantolondan
Birinci..😄
2. si daha klas duruyor daha ağırbaşlı
Siyah ve sade en sevdiğim.
Üçüncü fotoğraf beğendim
En iyi yok, iyi var.
2. Numaralıyı seçtim ben
2 güzel ama üçüncü olanda ayrı bir alternatif