Solaryuma girerken orada satılan tek kullanımlık solaryum kremlerinden alıyor musunuz ? Erken bronzlaştırmaya ve bronzluğu korumaya sağlıyormuş diye ben her girdiğimde alıyorum, ama sanki gereksiz masraf gibi geliyor bana :) Bebe yağı sürüp girenler varmış, siz solaryuma girerken o tek kullanımlık paketleri alıyor musunuz ? Sizce gerekli mi ? Solaryuma girerken ne sürülür?solaryuma girerken bronzlaştırıcı yağ sürülür mu
Selam :) Yaz aylarında güneşlenerek bronzlaşma iyi güzel ama kış aylarında solaryumu tercih eden çok oluyor. Bazı kişiler ise yaz kış demeden solaryuma giriyorlar. Ben de onlardan biriyim. Solaryum kısa sürede bronzluğa kavuşmak için çok iyi bir yöntem olsa da dikkat edilmesi gerekenler bilinmezse kötü tecrübeler edinmemize sebep olabilir. Solaryumla ilgili en çok sorulan sorulardan bir tanesi Solaryuma girerken bronzlaştırıcı yağ sürülür mu? Solaryum tecrübelerimi sizlerle paylaşayım.
Solaryuma girerken ne sürülür?
solaryuma girerken ne sürmeli?
Solaryuma girmeden önce ne sürülmeli sorusunu bilmeden solaryuma girmek başınıza dert açabilir. Solaryumdan önce kakao ve havuç yağı süren çok fazla insan olduğunu duymuştum. Ancak solaryumdan önce vücuda herhangi bir bronzlaştırıcı ürün, yağ, makyaj malzemesi sürmeye gerek yok. Solaryumun kendi ışınları bronzlaşmanız için yeterli oluyor. Vücudunuza herhangi bir ürün sürüp solaryuma girdiğinizde leke oluşumuna zemin hazırlamış olursunuz. Ürünler cildinizde leke yapar ve bu lekelerin geçmesi sandığınızdan da zor olacaktır.
Solaryuma girmeden nemlendirici sürülür mü?
solaryuma girerken ne sürülür?
Solaryumun cildi kurutma ihtimaline karşı olarak solaryuma girmeden önce ne sürülür? sorusu nemlendirici krem kullanmak ile ilgili de olabiliyor. Ancak solaryumdan önce nemlendirici ürünler kullanmaya da gerek yok. Her türlü ürün ciltte lekeye sebep olur. Genelde güzellik merkezlerinde solaryuma girmeden size tek kullanımlık ürünler verilir. Bu ürünlerin bronzluğun kalıcılığının arttırdığı ve cildi nemlendirdiği söylenir. Bu ürünleri kullanmak fayda sağlasa da şart değildir. Fiyatı çok yüksek olduğunda gerçekten de gereksiz masraf oluyor. Ama kullanırsanız fayda göreceğinizi söyleyebilirim.
Solaryumdan sonra nasıl bakım yapılır?
solaryuma girerken bronzlaştırıcı yağ sürülür mu?
Solaryum sonrası duş almanızda herhangi bir sakınca yok. Duşun cildin rengini açacağı inancı var ama bu yanlış bir bilgi. Aksine solaryumdan sonra ılık su ile alacağınız duş cilt sağlığınıza çok iyi gelecektir. Solaryumda cildinizin kaybettiği nemi geri kazanması için duştan sonra cildinizi nemlendirin. Eğer cildiniz aşırı kuru ise vücut yağları kullanabilirsiniz.
yok ya kalıyo tabi ki ama ben biraz da esmer olduğum için uzun süreli kalıyo bende bence sen iki üç kere gir solaryuma sonra denizde yanma şansın varsa öyle yap daha kalıcı olur
bazen ben de öyle düşünüyorum . Mesela yüzüme o paketlerden sürmüyorum ama bronzlastı yani . Solaryumdan pahalı o kremler yaa . sınır oluyorum . Ama nedense çok şartmış gibi de alıyorum .
Selam, Solaryuma girerken ekstra bir şey sürmene gerek yok. Hatta hiçbir şey sürmene gerek yok. Tek yapman gereken solaryumdan sonra cildini nemlendirmek olacaktır.
Ben de öyle düşünüyorum . Ama sanki onu almazsam yeteri kadar bronzlaşmam ya da bronzluğum hemen uçarmış gibi hissediyorum , ya da lekelenir diye korkup alıyorum . Ama çok masraflı geliyor yaa :( sen peki neyle giriyorsun ? onu kullanmadığın halde bronzlaşıp kalıcı oluyor mu peki ?
En İyi Cevaplar