Baharın gelmesi ve yazın yaklaşması ile düğün mevsimine girmiş bulunmaktayız. Gelin olacakları bir telaş almış gidiyor, en ufak ayrıntı dahi düşünülüyor...
Aslında ufak bir ayrıntı gibi gözükse de gelin ayakkabısı, düğün için yapılacak en önemli tercihlerden biridir. Şıklığının yanında rahat olması gereken bu ayakkabılar bu düğün sezonunda renklere bürünüyor! ”Nasıl olsa gelinlik altında gözükmeyecek, öylesine bir model seçeyim” demeyin. Merdivenlerden inerken/çıkarken, fotoğraf çekimlerinde illa ki ayakkabınız gözükecektir. Renkli ayakkabılar ilginizi çekiyor mu? #Meczup
Düğün trendi renkli gelin ayakkabıları! Renkli ayakkabıları sever misiniz?
Beyaz olmalı bence herşey renkli gelin ayakkabısı giyenler hakkında hoş şeyler düşünmüyorum. Oldu olacak çiçek buketi yerine de kırbaç alsın tam olsun.
yaaa 😂😂 fantazi için demedim ki kadınlara bordo çok yakışıyor hemde klasik bir düğün olmaz mesela erkekte bordo takım giyebilir veya hepsi lacivert olabilir 😄😄😄
Valla niye millet koca koca platfomr giyip ayaklarını rezil ederler ki düğünlerde? Zaten etek uzun kim görecek? Ay ne kadar masrafsız bir gelinim ya bir damadım eksik ^_^
Kesinlikle beyaz. ya da diamant tasli. Cunku gozukecek. Ha salonda degistirilebilinir. Rahat olmasi icin kalin topuklu veya dolgu topuk rahat olur dans edilir.
Beyaz olmalı bence her şey renkli gelin ayakkabısı giyenler hakkında hoş şeyler düşünmüyorum. Oldu olacak çiçek buketi yerine de kırbaç alsın tam olsun.
En İyi Cevaplar