Esmer erkek mi yoksa sarışın erkek mi sizin görüşlerinizi almak istiyorum.
Cevabın nedir?
Çoğunluk esmer demiş, ama napıcaklar kendileride çoğu esmer oldukları için ego tatmini yapıyo esmer diyerek ama ben gerçeği söyliyeyim kimse kusura bakmasım ama türkiyede esmer bir erkek herzaman sarışın erkeğin yanında sönük kalır sarışının teni daha açık , bütün elbiseleri daha güzel taşırlar herzman her ortamda daha çok dikkat çeker esmerlere gelince ise aşağılamak gibi olmasın ama türkiyenin %70 i esmer ve hic dikkat cekecegini sanmıyorum çok nadiren yakışıklı oluyolar örneğin sergio carvajal ama onun dışında sarışım erkekler herzaman yakışıklılıklarıyla damga vurmuştur örn brad pitt, leonardo di caprio, ryan gosling, kıvanç tatlıtuğ, zac efron, chace crawford ve dünyada yakışıklılığın sembolü olan david beckham bu dunya capinda yakışıklı erkekler hepsi sarışın bu sözlükte esmer diyen bütün kızlar bu saydığım sarışınların spermini almak için sıraya girer.
304 Yorumla- +1 yıl
Johny depp, ronaldo bunlarda esmer para önemli para
- +1 yıl
Bende sahsen sarışından yanayım para önemli diyonuzda okuyamazsam tabi para önemlidir ama okursam kesinlikle fakir ve sarışın olabilir
- +1 yıl
Sen de Muhtemelen Sarışınsın veya kendini sarışın sanıyorsun. Her neyse.. Soruya neredeyse herkes Esmer erkek dediği için canın sıkıldı. Ve ünlü sarışın oyunculardan birkaç örnek verdin ve aklınca kendini avuttun. Ben de sana bin tane esmer örnek veririm ama gerek yok cevaplardaki orandan hangisinin daha iyi olduğunu anlayabilirsin ;)
- +1 yıl
Ne zirvaliyosun sen be. Hadsiz
Herkesi kendinle bir tutarak bu kadar emin konuşman çok komik. Sarışın erkekler beğenilmek zorunda değil sevmiyoruz arkadaşım zorla mi aq
En İyi Cevaplar
Esmer erkek erkesi vahsi sertdir sarisinlar karı gibi oluyo hic cekicilikleri yok brad ve kıvancda medya şisirmesi hic begenmeyiz bubtarz tipleri nede olsa zevkliyizdir
164 Yorumla- +1 yıl
Esmerin de çirkini var sarışının da. Oranlarsan sarışınların %90 ı yakışıklıdır. Esmerlerin %1 en fazla 2. Esmerden yakışıklı olmaz aslında. Mesela birisinin çok yakışıklı bulduğu bir esmeri başkası çok itici bulabilir. Ama sarışınlarda yakışıklıysa birinin beğendiğini diğerinin beğenmeme ihtimali yok. Sarışın yakışıklıysa herkese göre yakışıklıdır. Esmerde öyle değil.
- +1 yıl
@Mertates4734 ayyynenn kanka aynen. sen sarışınsın diye sarışınların %90ı yakışıklı oluyor ayynennnn. Mala bak ya yorumlarda herkes Esmer dedi diye sen uzuldunmu sennn
+1 yılSarı saçlı ten rengi Buğday gözleri bal rengi sakalları açık kumral ve çok kısa sakallı 185 boy upuzun ve incecik hafif kaslı dişleri bembeyaz ve büyük dudakları dolgun burnu küçük saçları dalgalı (kivircik degil az dalgali) tarzınin iyi olması lazımmm mesela şu gibi
13 Yorumla- +1 yıl
Kısaca kumral olsun
- +1 yıl
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEsmer tabi.Bugün bu sorudan çok soruldu bea.:):)
172 Yorumla- +1 yıl
Bıktımm üstümü başımı paralayaasım var bu soruyu görünce::=:))
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
15Cevap
+1 yılKıvanç Tatlıtuğ dışında,öyle çok sarışınlar hoş değil bence.Saçlar açıksa gözler kahverengi ela olmalı bence kumralsa mesela.Esmer erkek beğenmiyorum pek ben de çok esmerim ondan belki ama beyaz tenli siyah saçlı renkli gözlülerdeki çekicilik bir başka.
22 Yorumla- +1 yıl
sen sarışın bir erkek tarif etmişsinde farkında değilsin o tarif sarışın erkek tarifidir...
- +1 yıl
Beyaz ten siyah saç mavi göz sarışın olmuyor
Moda & Stil konusunda 375 cevap paylaştı. Esmer diyeceğim tabi ama bazı sarışınlar var çok yakışıklı
Duncan link misal bunlardan biri.35 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorumm
- +1 yıl
Anca onları yiyin zaten bende burdan izlerim sizi :))
+1 yılMavi veya yeşil gözlü bir erkeğin eğer köse değilse çirkin olma ihtimali çok düşük. Esmerler genel olarak çirkinlerdir nadiren yakışıklı sayılabilecek tipler çıkar. Sayılacak demiyorum, sayılabilecek. Bir sarışın yakışıklıysa herkese göre yakışıklıdır. Bir esmeri bir kız çok beğenir diğer kız hiç beğenmeyebilir. Sarışınların yakışıklılığı evrensel, esmerlerinki görecelidir. Burada bazıları esmer falan demiş inanmayın onlara. Karşısına yakışıklı bir sarışın çıkarın bir de esmer ve aralarında seçim yapmasını isteyin. Kesinlikle sarışın için ölürler. Yakışıklı bir sarışını elde tutamayacaklarını bildikleri için ve yanlarında sönük kalacakları için esmer yazmışlar buraya. Hele hele Türkiye gibi ülkelerde halkın %95 ı esmerken sarışınlar 10-0 falan öndeler. Sarışından kasıt siyah saçlı renkli gözlü de olabilir. Hatta en ilgi çekeni onlar
30 Yorumla
+1 yılesmer tabiki.Kıvanç ve Brad'in nesi seksi hala çözemedim.
132 Yorumla- +1 yıl
kıvanç leş gibi zaten best modelde birinci olmak önemli değil yahudiler veya mason çocuklari best modeli düzenler istediği adamı yakışıklı yaparlar filmlerde dikkat çekmek algı bozmak için bu salakça yarışma düzenlenir üstelik kıvançdan güzel olur sen youtubeda falan paralı trollerin kıvancı beğenmesine bakma kimse kadın gibi erkek sevmez esmerlik evrensel olarak kalcak. esmer uzun boylu zayıf (güçlü ve kassız) yüz hatları belirgin erkek erkek>sarışın erkegın alasını getirebilirsin.
- +1 yıl
@ibrahida boş yapmışsın kıvanç dünya üzerindeki ik 5 yakışıklıya girecek adam
+1 yılkıvanç tatlıtuğ hariç sarışın erkek sevmem.
beyaz tenli ya da kumral.40 YorumlaModa & Stil konusunda 593 cevap paylaştı. çirkin çirkindir sarısı karası yok hoş olsun rengi önemsiz
50 Yorumlasarışın ve mavi göz. esmerler bol bol var etrafta. ama türklerin yapısına aykırı bişey olan,nadir bulunan sarışın derim ben. :D
47 Yorumla- +1 yıl
Rizelilerin % 60 ı zaten sarışın mavi gözlü nasıl yok :))
- +1 yıl
Haha anladım anladımmm kıvanc gibi mi diyosun :)
- +1 yıl
Ara o zaman bulursun :D
Herkes esmer der çünkü sarışın fazla görmediklerinden .Sarışın erkek her zaman dikkat çeker ve hoşlanırlar.
70 Yorumlasarisinin adi,esmerin tadi diye birsey yok arkadasim !
Esmerin oldugu yerde ,sarisinin tadi kacar , iste bukadar.
demisler, bende buna katiliyorum sahsen :D42 Yorumla- +1 yıl
@tuğberk59 sarışınlar karı gibi olmuyomu? haçlı (sarışınlar) tohumlarını binlerce yıllık kürt (esmer) tarihi olan cesur kürtler kendisinin 15 misli olmasına rağmen duman etti kürtler 1. dünya savaşında kafalarına gemi bombardımanına rağmen pes etmedi kendisinin 5 katı olan ingiliz ve sömürgelerinin karaya çıkmasını engelledi üstelik esmerlik modifikasyon sağlıklı ve temizdir sen siyah bir adam gördün onuda esmer sandın aferim sana hahahah.
+1 yılesmer tabikide sarışınlar kız gibi oluyor yahu
103 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Aslinda favorim kumral ama esmer ya da sarisin da olabilir :-)) Sadece ona göre adam secmiyoruz heralde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarisin erkek kisisel tercihimdir ama bunu diyorumda kumralda sevgilim var.O yuzden bu isler hic belli olmuyor.Asik oldugunda kabullenis basliyor.Allahtan esmer degil ona sukrediyorum:)
30 Yorumla
+1 yılBen zaten esmer bir kız oldugum için sarışın tercihimdir. Hrm esmer olsa ne öylr kardeş gibi oluruz o kara brn kara 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılcoğunluk esmer demiş biz esmer oldukda noldu.sınıfdaki kızların hepsi mertcana bakıyor sayp sarı sacları var piçin.biz esmer gara gaşlı kirli sakallı biri olarak hiç manitam olmadı :)
11 YorumlaModa & Stil konusunda 794 cevap paylaştı. Senin yüzünden esmer demiyorlar, bizim suçumuz ne bea:D
12 Yorumla
+1 yılKumral uzun saçlı( çok değil omuzlarda) hafif dalgalı erkeksi, kahverengi etkileyici gözler entellektüel duruş fizik bölümünde okuyan yaşı 23 ideal erkek tarifi verdim size arayın beklerim...
00 Yorumla
+1 yılErkegin esmeri kadinin beyazi güzel olur
erkek adam siyah sacli olur ciddi olur agirbasli olur sarisin adamdan adam olmaz hep dayak yerler
bide ne demisler esmerin adi gectigi yerden sarisinin tadi gecer20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkumral veya sarışına dönük olsun bizim olsun hoslandıktan sonra her türlü olabilir
46 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılherkes evde kalsın ben de kalayım sorun yok:)
Cevap sahibi+1 yılsırası gelince oraya da el atarız:)
- +1 yıl
Ben alırım onu :)
herkez bölediyo bitane yakışıklı sarışın bulsanız götünüz kalkar hemen yanına gidersiniz çıkama teklif edersin esmer ne ya öyle siyah kıllı kıllı sarışının oldu yerde esmerin adı geçmez
20 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli, siyah saçlı erkek.
37 Yorumla- +1 yıl
buğday olacak o
- +1 yıl
Seksiiiii :D
- +1 yıl
Bembeyaz olsun. Oyş.
- +1 yıl
O kadar da degil ya o ne öyle süt gibi
- +1 yıl
bembeyaz ne lan tavuk eti gibi ıyy
- +1 yıl
Peh.
+1 yılBEYAZ TENLİ kara kaslı kara qözlü olsun benim olsun cok mu :)
221 Yorumla- +1 yıl
bende öleim benzemek qüzel oluo :)
- +1 yıl
:) benzerim bensiz ben onsuz qecenin biri olmus.s
- +1 yıl
benim benzerim buqün öküz oldu üzqünüm.s
- +1 yıl
ne diim odun öküz .. öyle olmasa benimle olurdu
- +1 yıl
sadece üzqünüm hepsi bu.s
- +1 yıl
ins. sevince neden böle oluo hani aklında sildim onu diosun ama kalbin nie acıo
- +1 yıl
hmm nasıl qecer peki özlersem nolcak.s bence beni odunla kovalaın aklım qidip qelio :)
- +1 yıl
önceden öyle sonra öyle neden bu son olmuo neden illa vazqecmeli ki insan
- +1 yıl
seni gerçekten sevebilicek sahiplenicek birisine götüren bi kader ağıda olabilir bu veya yanlış anlama senin saflığın iyi niyetliliğinde olabilir bazı insanlar çok iyi olduğundan tanıstıkları insanlar hep zamanla kötü anlayıssız ilgisiz insanlar olmaya başlıyorlar ve sonu malum o yüzden çoook çook ta iyi olma en azından evlene ne kadar evlendiğin kişde herşeyin en fazlasını hak ediyodur zaten . sen nekadar eksiysen karşındaki okadar artı olmak zorunda hissediyo doğanın kanunu balans meselesi.
- +1 yıl
ben ne kadar YALAN YOK diosam o o kadar Yalancı oldu :) nese bakalım nolcak
- +1 yıl
sizlerin ii dilekleri ile olcak qibi kime desem ins amin saolun :)
- +1 yıl
beni tarif ettin :) cok ciddiyim fotoya bak :)
sarışının oldu yerde esmer sönük kalır nedini esmerler çok kılı oluyor siyah siyah pis pis o emser tende pislikten oluyor ayrıca söliyeyim
11 Yorumla
+1 yılSarışın tabiki daha yakışıklı ve çekiciler birde renkli gözlüyse offff ölürüm ben onlara :))
23 Yorumla- +1 yıl
@azeribaku sarışınlar kadın olmuyomuydu?
- +1 yıl
Bizi savunduğun için teşekkürler :)
+1 yılbeyaz ten kara kaş kara göz...sarışın sevmiyorum
20 Yorumla
+1 yılEsmer ayrica zayif :)
33 Yorumla- +1 yıl
Nasil zayif
- +1 yıl
Gobekli degil zayif iste.zayifin nasilimi var
esmer iyidir kara kaş kara göz:))
30 Yorumla
+1 yılbence kesinlikle sarısın erkekle daha yakışıklı tamam esmerin yakışıklısıda var ama sarılar daha iyi
00 Yorumla
+1 yılinsan olması yeter
76 Yorumla- +1 yıl
Ama iste o insan esmer mi sarısın mı olmalı bide o var :D
- +1 yıl
ok kumral ya da sarı dıcem ama sevgılım esmer tezatlık olcak :)))
- +1 yıl
Madem sevgilin var ne işin var hadi git burdan :)))
- +1 yıl
ama yapma böle ben burda sevgılımı aldatmıyorum kı bak sevgılım var demem bıle bence yeterli,hayırdır cevap yazanlara cıkmamı teklıf etcen ha yakısıklı ?
- +1 yıl
Sacmalamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
aşırı tepki
+1 yılSarışının yeri ayrı tabii shdmsbhf
33 Yorumla- +1 yıl
Gel buraya :))
- +1 yıl
@xTheNightBlue16 sen yakışıklı değilsin bi dur ya ne bu ego ben siyah saçlı beyaz tenliyim senden yakışıklıyım sendeki egozlatan da yok ya az sus her yorumda varsın çiçek
+1 yılESMER ESMER ESMER! Off off ;)
31 Yorumla
+1 yılESMER erkek her türlü alır :D
34 Yorumla- +1 yıl
Hep aldim cok sukur :)
- +1 yıl
aldın sonra noldu önemli olan o ;)
- +1 yıl
Sadece guluyorum buna :)
- +1 yıl
uu çok cool :D
favorim esmer erkek.ayri bi cazibeleri var onlarin
31 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum :)
+1 yılbuğday tenli erkekleri hiçe saydınız be ayıp :)
33 Yorumla- +1 yıl
buğdaysan yanınca esmer olursun ne güzel
:( sarışın yeşil gözlüyüz diye evdemi kalalım :(
00 Yorumla
+1 yılTabikide sarışın olum napim ben esmeri cjcjn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürt kızlarının en çok beğendiği erkek tipi sarışındır. ben sarışınım Kürtlerden çok çektim.
01 Yorumlaille de sen
22 Yorumla- +1 yıl
Yani esmer mi diyosun :))
+1 yılsarışın ..esmer farketmez..komando affetmez:D
20 YorumlaEsmer kesinlikle
50 Yorumlasarışın kumral karışımı
22 Yorumla- +1 yıl
Ahahahhaa hey sen :) Güzel kız :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle esmer ve kirli sakal olucak offf :)
35 Yorumla- +1 yıl
sarışın olunca ne oluyo ya ben sizi anlamıyorum bende sarışınım çevremdekiler benim her yönümle etkilyeci olduğumu söylerler ya insan ayırımı yapacağınıza yani bi erkekler bi bayanda ten ayırımı kesinlikle yapmayız yani elektrik meselesidir bu bakarsın bi şeylerinden etkilenirsin ben anlamam bu sarışınlar ne yapar size... dünyanın en yakışıklı erkekleri bunlar...
- +1 yıl
benim gibimi foto :)
- +1 yıl
@joeblack18 sarışın erkekler bize bişey yapamaz çünkü sarışın erkek kadın olduğu için büyük ihtimalle bizi dövemez bide bu aptal sarışınlar çok beceriksizler bunların neyini kıskancaz.
- +1 yıl
@ibrahida 🤣🤣 ben sarışınım ve boksörüm çoğu esmerler benden korkuyor güzel kardeşim çoğu esmerler den oluşuyor hatırlatayım sana kendinizi rezil etmeyin esmerler🤣🤣
- +1 yıl
@ibrahida çoğu ib... ler esmerler oluyor🤣🤣
Moda & Stil konusunda 524 cevap paylaştı. esmer!
30 Yorumla
+1 yılAdam gibi adam.
Ten rengi bir seye yaramıyor.02 Yorumla- +1 yıl
Onu herkes ister de biz burda dıs görünüsten bahsediyoruz
- +1 yıl
İyi bahsetmeye devam edin. Bu soruda surekli sorulmaya devam etsin. puuuuuf
+1 yılSarışın tabiki esmer yakışıklıya hiç rastlamadım
00 YorumlaParalı sarışın veya esmer erkek bence :))
00 Yorumla
+1 yılesmer tabiki ..
30 YorumlaModa & Stil konusunda 909 cevap paylaştı. essssssssssmeeerrrr
30 Yorumla
+1 yılkesinlikle sarışın:))
22 Yorumla- +1 yıl
Siz esmer degilsiniz degmi
- +1 yıl
Bana seslendi :)
Kumral sarışına yakın .p
21 Yorumla- +1 yıl
siz kumralmisiniz
+1 yılSarışınların çogu yakışıklı oluyor onun sarışınnn
35 Yorumla- +1 yıl
sarışınlar kadın olmuyomu ve ibnelik ve çakallığın alasını sarısınlar yapar babamın 2 tane sarışın mavi gözlü erkek arkadaşı (kadın) ilki serkandı bu bizim bagajdaki ayakkabıları çalmış ikinciside bizim kiralık bakkaldaki yemek , içecek ve para ne bulursa çalmış şimdide ortalıkta yoklar.
- +1 yıl
Aynen öyle biz sarışınlar fenayız 😁
- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
@Spectra198 siz tam sarışın değilsiniz sarışın dediginiz sarı saçlı bembeyaz tenli olur bide oluyorsa renkli göz ama buna gerek yok.
- +1 yıl
@ibrahida Genelde esmerler gay falan oluyor ama sen bilirsin yine de. Kadının esmerinin gideri oluyor da erkeğinin hiç şansı yok
Kumral dedim:)
28 Yorumla
+1 yılkumralllll ... yerim yerim
11 Yorumla- +1 yıl
yavaş ye boğazında kalmasın siz bayanlara bu tür kelimeleri hiç yakıştıramıyorum birde erkeler sapık diyorlar.
Moda & Stil konusunda 616 cevap paylaştı. Sarışın, Kumral.
20 YorumlaSarışın, mavi gözlü. :)
10 Yorumlaesmer olmaz. sarışın süper de kumral 4ever
24 Yorumla- +1 yıl
Esmer olmazmışşşş :D
- +1 yıl
Bizimlesin :)
zarışın .
37 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnefes, nabız kafi.
67 Yorumla- +1 yıl
"minimum beklenti, maksimum kazanç" diyosun tuzluk?
Cevap sahibi+1 yılyaş ilerledikçe kapsama alanımı genişletmem gerekiyomuş, öyle diyolla.
- +1 yıl
kapsadığın alanı genişletirken, kapladığın alanı daraltman gerek bibişim. ters orantı ;)
Cevap sahibi+1 yılhergün 5 kilometre koşuyorum, sırf bu yüzden. ama burda tombik teyzeler var, adonisli delikanlıları hala bulamıyorum:(
- +1 yıl
ben de kapsama alanımı genişletmeliyim sanırım :/
Cevap sahibi+1 yılağlamalıyız:(
+1 yılsarışın sarışın :D
00 YorumlaSarışın erkek.
22 Yorumla- +1 yıl
siz esmer degilsiniz dimi
- +1 yıl
Gel gel :)
insan erkek
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)