Sevgilim iç çamaşırsız tayt giymiş. Dışardan bakılınca anlaşılır mı? ACİL YARDIM. (Açıklamayı LÜTFEN tamamen okuyun)?

Merhaba 3-4 gün önce yeni bir sevgilim oldu. Ben ilişkilerimde belli süre sıkmam 2-3 hafta ama daha sonra giyimine karışır ve tayt, çok kısa etek, çok kısa şort, aşırı dekolte vs giydirmem. O zamana kadar giyerse de karışmam ama sitem eder bozulduğumu belli ederim. Sevgilim lise son ben, üni 2. Az önce bana konuşma arasında son dersin beden olduğu lafı geçti. Hemen ne giydin dedim ve tayt dedi. Bende giydiğin kilotu bile belli eden Kezban gibi görünmeni sağlayan bişey tayt falan dedim. O da biliyorum heralde o yüzden ben taytın altına kilot giymiyorum ve ön tarafıma dikkat ediyorum, sürekli düzeltiyorum dedi. İlk defa böyle bişey başıma geldi. İyi mi kötü mü şaşırdım. Acil yazar mısınız? Anlaşılmışmıdır altında kilot olmadığı? Çok belli olur mu? Böyle giyen varsa bir yardımcı olsun lütfen.
Sevgilim iç çamaşırsız tayt giymiş. Dışardan bakılınca anlaşılır mı? ACİL YARDIM. (Açıklamayı LÜTFEN tamamen okuyun)?